Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните притеснения на майките след раждането?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните притеснения на майките след раждането?
-
Какви съвети се споделят във форума?
Във форума се споделят съвети относно кърменето, увеличаване на кърмата, справяне с коликите, както и споделяне на лични преживявания и радостта от пристигането на нов член на семейството. Съветите включват идеи за стимулиране на лактацията, утешаване на бебетата и споделяне на лични преживявания и радостта от пристигането на нов член в семейството.
-
Какви са препоръките за кърмене и грижи след раждане?
-
Какви са преживяванията на майките по време на раждането?

За пръв път!!!Баща и смята че много яде и за това не може да спи и за това чревцата и страшно къркорят!Давам и по 80мл да изяжда не давам повече!!!Тя и 100 да изяде и 50 да изяде е все едно и също!Не иска да спи и това си е!! Луди ни прави всички!Баба и се видя в чудо и както беше против да я гушка ей на цял ден не е слязла от ръцете и!!Момичета притеснявам се дали да не я заведа на гастро ентеролог!Не знам как се пише па тая сложна дума

. Дано изтрае докато тъгне калпазанина. Вече съм всеки ден на тонове, а ако до 01.10 не се излюпи бебо, влизаме в болница.
.
С мас съм мазала дъщеря ми,но в по-късна възраст-беше специално направен мехлем от баба ми-мас с невен,преварено на водна баня.Отразяваше и се доста добре,тя имаше суха кожа.Но и ако мажеш с нея трябва да избягваш областта на сърцето.Но според мен е още рано за мас-мажи си със Себамед!
Опитваха се да ме убедят още с дъщеря ми,не успяха!Сега е абсолютно невъзможно да стане.