ОКТОМВРИЙКИ влизат в месец девети, есен настъпва и време за отчети

• 13 940
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
И на мен розовотмето гащеризонче много ми допадна..като за принцеска. А за името и на мен ми е много трудно, защото и ние избираме с М. Бяхме се спрели на Михаела,но незнам как да й казваме на галено. Сега сме на Миглена(много ми харесва галеното Меги), Мануела, Моника и още няколко, но незнам, а вече никак няма време...помагайте и на мен...
 За дрехите и аз незнам с какво да се облека на изписването

# 91
  • София

"Есента довтаса изведнъж, с нея - ОКТОМВРИЙСКИ бебедъжд!"- голяма находка!!!

А това "Таткото на бебче октомврийче, сладко мама ще разцелува и цветя ще и дарува!" бих си позволила да го редактирам така

Таткото на ОКТОМВРИЙЧЕ, нежно мама ще целува и цветя ще й дарува!

а това си е супер "Шампанско с радостни сълзи, че ново ОКТОМВРИЙЧЕ пак се появи!"

bouquet

# 92

"Есента довтаса изведнъж, с нея - ОКТОМВРИЙСКИ бебедъжд!"- голяма находка!!!

А това "Таткото на бебче октомврийче, сладко мама ще разцелува и цветя ще и дарува!" бих си позволила да го редактирам така

Таткото на ОКТОМВРИЙЧЕ, нежно мама ще целува и цветя ще й дарува!

а това си е супер "Шампанско с радостни сълзи, че ново ОКТОМВРИЙЧЕ пак се появи!"
 bouquet

Това последното е страхотно, много ми хареса  Peace

# 93
Simple Smile Хей, момиченца прекрасни!

Мама barabina се е сдобила с най-голямото съкровище на света на 17 септември. 25 дни преди предвиденото на бял свят се е появил малкият и мъж Дамян. Прекрасната майка пише, че раждането е минало нормално и лесно, но мъничето е трябвало известно време да прекара в кувьоз. Сега вече обаче са заедно у дома си и предполагам много се гушкат, гледат и обичат. Обеща да пише, когато и остане малко повече свободно време. Simple Smile Ей, много се радвам за това момиче. Знаех си аз, че за затишието си има причина. Simple Smile

# 94
  • София
Я, аз да се възползвам от затишието да ви задам два незначителни въпроса:
I. Кое от двете гащеризончета ви харесва повече за изписването на бебка?
1. http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=273548&pid=7198363
2. http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=273548&pid=7199328

II. Кое от двете имана ви харесва повече?
1. Михаела
2. Мария

Това с имената много ме тормози, защото аз харесвам едно, мъжа ми друго и май само на тези двете имена сме съгласни и двамата. Ама никое не ми е фаворит, затова ще съм благодарна да дадете мението си, което много ценя   bouquet

Не обичам розовия цвят много много, но комплектчето в розово е по-подходящо за изписване, отколкото оранжевото. Оранжевото е супер готино, но не за този случай. Името Мария е много по-силно от Михаела, въпреки че Михаела също е красиво име. Мария на галено Мари!

# 95
Честити бебчета на Трикси, Ели и Барабина! Да растат здрави и усмихнати!
Добре дошли на родилите вече мами Hug С най-добри пожелания за добре свършената " работа" smile3501
Неди, честита ти заслужена почивка Heart Eyes Евала на твоя шеф Peace
Сев, браво! Сега трябва да си спокойна вече / а и ние покрай теб/
Ванче,  Hug Hug Hug
Лека вечер/ нощ на всички Hug

# 96
Честит малък мъж Дамян на мама Барабина!

# 97
  • София
alliss3, това с дрехите е много кофти. Хем трудно се намира нещо подходящо, хем ще е драха за няма и един месец. Аз смятам да потърпя още една седмица, не ми се купуват бременно дрехи. Иначе вкъщи и аз си ходя с блузи на мъжа ми. Виждам и вие сте в дилема относно имената, явно не е лесно да се избере.

feel_u, pokjei, на мен ми харесват и Миа, и Марая. Даже първото вече съм го предложила на мъжа ми, ама той категорично отказа  Crazy Както и всякакви Анна-Мария и т.н., били много натруфени.

...
Но.. определено... възползвай се от радостта на таткото като родиш и си я кръсти с името, което ти е най на сърце и най й подхожда  Peace Мисля, че няма да ти откаже в такъв момент, все пак майката най-добре усеща тези неща  Simple Smile...

Да, Сев, предложението на Фийл ю е много точно. Като се роди слънчицето ти сама ще усетиш дали Мария, дали Михаела, Миа!
(но щом и двете баби са Марии, то тогава... не знам; май много Марии)

# 98
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА БАРАБИНА! ГОЛЯМ, ХУБАВ И ЗДРАВ ДА ПОРАСТНЕ МАЛКИЯ ДАМЯН!

# 99
Честит малък мъж на мама Барабина!
На мен ми харесва името Михаела повече, Марии под път и над път, всяка 2-ра е Мария.  Напоследък много модерно стана Микаела. Иначе от розово и оранжево бих избрала розово, но все пак иначе бих предпочела комплекта за изписване да е по неутрален - жълтичко или зелено.
Това с Розовкото и Синичкото малко е банално.

# 100
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА БАРАБИНА! ГОЛЯМ, ХУБАВ И ЗДРАВ ДА ПОРАСТНЕ МАЛКИЯ ДАМЯН!
Hug  bouquet
Прибавих я към списъка но не можах да я намеря в списъка с термините JoyЯвно не довиждам hahaha
Така ми се спи а сега ще трябва да върша неприятната процедура по лекуването на гъбичките Confused

# 101
Искам пак да благодаря на всички ви! Наистина много ми помогнахте.
 Hug Hug Hug Hug Hug bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 
Лека вечер.

# 102
  • Варна
Барабинкас, честито ти вързопче  bouquet   
Пу, направо се разтреперих....имаме си варненско бебонче  Party
[/b]

# 103
ЧЕСТИТ МАЛЪК ДАМЯН НА МАМА БАРАБИНА! ЕХ, ЧЕ ХУБАВО ИМЕ! ДА Е ЗДРАВ, МАМА ДА СЕ ЧУВСТВА ДОБРЕ И ДА СВИКНАТ БЪРЗО ЕДИН С ДРУГ![/b]

Първото варненско бебе!

Май доста бебета ще са с "М". Моят засега е Максим, най-накрая да се спра на нещо (имах чувството, че в случая аз бях Везни, а не той, толкова дълго време размисли и колебания)... Всъщност, не изключвам да се промени името... ще видим в болницата...

Ама едно човъркане сега, едно чудо, предния път баткото така ми спука водите  Rolling Eyes Уфф.... дано да издържи поне до октомври, че той е готов, ама аз... Blush

# 104
Честито бебче на Барабина, да расте здраво и щастливо дете. Hug

Общи условия

Активация на акаунт