ОКТОМВРИЙКИ влизат в месец девети, есен настъпва и време за отчети

• 13 888
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Радкакака, пускам ти една моя фотореплика отпреди 2 години, с риск да стана досадна, щото май и друг път съм я пускала... но ще гледам днес- утре да сътворя нова такава  Laughing.
Поздравления за добрия баланс от мен!!!
Сега с коремите нали центъра на тежестта ни е другаде и аз мойта везна я направих от 3тия път  hahaha:

http://makeyour.net/portal/uploads/gallery/photo_a0fa116145.jpg

Blush Blush Blush

# 181
Здравейте, сладурки Simple Smile

Аз докато се включа вероятно вече първите бебешори са изписани и са си у дома.

Поздравления на всички родили мами!

Ние с бебка сме добре и все още сме заедно. Надявам се да е така поне до следващата неделя  Laughing
Но къщата е изчистена от- до, всичко е изпрано и приготвено. Дори автомобилът мина през автомивка и столчето е монтирано, така че бебка е добре дошла.

Избрахме и име, така че вече само чакаме. Все пак ще съм щастлива ако се роди на термина.

# 182
[sfkbfk] ,и аз не успях от първя път признавам си  Embarassed
А да не мислите че съм правила упражнения,това си е само симулация,за сеира само,преди ме прихващаха такива мераци ама сега хич .По-лесно  аз се въртях около обръча,отколкото той около мен ама карай,да е весело,че съвсем изтрещях в къщи! Crazy

# 183
  • Варна
Хихихи,чак сега влязох да видя снимките на двете гимнастички. Joy  bouquet

# 184
хА-ХА Ради ,страхотна гимнастичка си , и аз щях да те питам  успя ли да завъртиш обръча ,но Фийл ме изпревари ! Laughing
Сфк бфк и Хеленка  и аз ви благодаря за обясненията и аз ще съм със секцио и това ме плаши адски много ...

Да  наистина ,защо ще държат Сиси  2 седмици , не е ли много ?

# 185
  • София

Радкакака,
Страхотна снимка - такава ведрина се излъчва от една бременна балерина! smile3525

# 186
Заради бебчо казали са и че има бронхопневмония и е в кувиоз, но иначе е добре и Сиси също просто трябва да има търпение Hug

# 187
  • София
Леле, горкото мишле, ама как бронхопневмония бееее, простудили ли са го? Дано ги изпишат бързо!  Praynig

# 188
Аааа, Софко, аз тая снимка не съм я виждала  Crossing Arms.
Радкакака, много си готина, скуката май ти повлиява на  творческото вдъхновение Heart Eyes
Светлето не се обажда, дали още се напъва милата  Whistling

# 189
Дано Светлето вече се е обебила, че то цял ден си мина,може би утре сутрин ще пием кафенце с добра новина,незнам дали ще устискам с нощтната смяна !
Милото бебче на Сиси,сега пък и пневмония,дано се оправя бързо а добре че и тя ще е с него да го подкрепя! Hug Hug Hug

# 190
  • Варна
Заради бебчо казали са и че има бронхопневмония и е в кувиоз, но иначе е добре и Сиси също просто трябва да има търпение Hug

Гери, в коя болница се случва това?  #2gunfire

# 191
Здравейте,мами!
 bdbaloni на deniim!Скоро да се сдобие с най-хубавия подарък!

Честита рожба на barabina!   bouquet

Днес купих нещата,които са ми необходими за болницата.Някой може ли да ми прати име и паролка да кача малко снимки?

# 192

Гери, в коя болница се случва това?  #2gunfire
В Шейново.Казали са и че е станало вътреутробно нз подробности като се върне ще разкаже Peace
Сигурна съм че ще се погрижат добре за тях Peace

# 193
Ние сега се връщаме от свекърите и така се наядох там  Crazy Хубавата новина обаче е, че съм 62 кг., т.е. съм качила 14 кг.от началото на бременността, много съм доволна. По тоя повод съм сложила две снимки в Коремчетата да видите моето колко голямо е станало http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=225542&pid=7909166

радкакака, много са ти готини снимките.

Милото бебенце на ssissi, дано бързо се оправи  Praynig

И аз чакам вече новини от Светли!

# 194
Ох, много гадно с тая пневмония, добре, че са я усетили навреме и са в добри ръце...  Praynig Моля се, да мине бързо и да се забрави тоя момент...

Общи условия

Активация на акаунт