® E-bay - тема 15

• 42 264
  • 950
  •   1
Отговори
# 870
Наистина е така, за едно столче за кола искат около 20 евро, а Заппа е доста по-тежък Peace
E,не е по-тежък Запа.Повече от 6-7 кг не е.А има столчета,които са по-тежки от него. Peace

# 871
Hmm
Yaya има нещо какво са написали като стойност
карък си майна, карък
 Joy

# 872
Голям заплес съм  ooooh!
Много го исках....и го забравих  Rolling Eyes Confused

# 873
Наистина е така, за едно столче за кола искат около 20 евро, а Заппа е доста по-тежък Peace
E,не е по-тежък Запа.Повече от 6-7 кг не е.А има столчета,които са по-тежки от него. Peace

Бе в графата до 10кг влиза. Писали ми от Пей пал, че ми върнали парите пък ги няма  #2gunfire Уфффф, аман вече. Като почнат такива простотии и предпочитам 100 пъти да си платя 400лв на магазина и да не се занимавам, вие как имате ищях за още пазарене чудом ви се чудя понякога.
Какво да ги правя?
Пуснах вече оплаквания до Пей пал и май до И бей успях да се добера снощи някак си, ама диспут не мога да пусна. Rolling Eyes
Излиза ми някакъв, който на всичкото отгоре е затворен, а това че им отказах вчера развалянето на сделката, ам ате сложили проблема под графа "Неплатени артикули", пък той платен сега ни количка, ни пари, ни диспут, егаси  #Cussing out Мога да откача значи.

Как да обърна диспута в жалба?

Малееееее, много съм боса, уДжас!

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 10:46 от IvelinaAtanasova

# 874
Hmm
Yaya има нещо какво са написали като стойност
карък си майна, карък
 Joy

Писали реалната цена,че и някаква фактура на кашона сложили за доставка за една крупна сума ,ама с ЕМС ли щото е..знам ли ги! На всичко си платих мито-цена+доставка, 2,100кг са и явно затова директно на митницата  Tired !

# 875
yaya Ми затова е Simple Smile т.е. сама си си виновна Simple Smile

# 876
yaya Ми затова е Simple Smile т.е. сама си си виновна Simple Smile

Е браво,мерси за успокоението!  Crossing Arms Пък аз да гласувам,че не си дебел... Joy

# 877
  • В сърцето на ММ
Какво правите ,ако продавачът вече не е регистриран ,а сте платили стоката?
Да пускам ли веднага диспут?
Платих преди 3 дни. ooooh!

# 878
Какво правите ,ако продавачът вече не е регистриран ,а сте платили стоката?
Да пускам ли веднага диспут?
Платих преди 3 дни. ooooh!
На мен ми се е случвало-с едно китайче.Изчаках малко и си получих стоката.Иначе контактувахме по пощата.

# 879
Платих разходи 66$.Когато получих колетчето на него пише 40$.Може ли нещо да направя продавача да ми върне разликата?На него ли да пиша или диспут да отварям?

# 880
В повечето слечаи /напоследък практика/ продавачите завишават шипинга, за да си покрият разходите и таксите към ибей.

Сега за моята мистерия  Crazy
Ще си копна постовете, за да внеса яснота  Rolling Eyes
Ново 200  Thinking Сега направих плащане, но като погледнах ми излиза тази иконка вместо тази
Парите са дръпнати от картата  newsm78
Просто не е обработено плащането още.Ще се оправи. Peace
Дано  Praynig За първи път ми се случва такова забавяне  Rolling Eyes
Хм... имам съобщение от продавача да дам кенсъл на плащането и да го пренасоча към друг мейл  Thinking
Как, при положение че са дръпнати парите  newsm78
Може,той не го е приел и ти можеш да го откажеш. Peace
Отказах го  Peace
И сега със сенд мъни ли да ги пренасоча към другия мейл newsm78
Да, аз така съм правила. Но имай предвид, че плащането не ти се отразява в ибей ,а ти сама трябва да си маркираш, че е платено. Аз си мисля все пак, че винаги има риск продавачът да ни обвини, че не сме платили, въпреки че 2-3 пъти ми се е случвало и никога е нямало проблем.
Вчера в банката ми направиха справка, че парите са върнати в сметката, но не ги виждах през ипей.
Реших, че след като са в сметката мога да платя. Така и направих.
Но нямам отразено движение нито в ипей, нито в пейпал.
Отново ходих до банката да направя справка - казаха ми че днес има движение навън и то към пейпал.
Ок, но защо не го виждам в акаунта си  newsm78 нито в ибей  newsm78
Мога ли да маркирам стоката като платена?, а ако не е - какво става ?!? Шах  Rolling Eyes

# 881
Момичета,според вас това злато ли е или само е позлатено?Как да попитам продавача?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=310092620006

# 882
А при мен парите, които пратих чрез сенд мъни все още не са отразени в онлайн банкирането ми трети ден. Същевременно имам писмо веднага от Пей пал за плащането.

мама, питай продавача дали си е получил парите ?

# 883
ndv нищо не можеш да направиш, продавача ще каже че толкоз му е бензина да занесе колетчето до пощатата и ти се съгласила предварително

# 884
  • виртуално
Момичета,според вас това злато ли е или само е позлатено?Как да попитам продавача?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=310092620006

в обявата пише,че е 14k злато
позлатено е plated

Общи условия

Активация на акаунт