В Дюканския отряд никога не чувствам глад - 127

• 40 056
  • 958
  •   1
Отговори
# 570
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Я да видим сега! Тук са се наредили всички новобранкиии smile3508 - Перлита, Сънче, Деата, Нелинка, Пилинце, Нели.
Да съ отчитети - папкахте ли уставно днес? Държахте ли съ добре?  devil

Да?!?!  Thinking Браво момичета! hug За награда - вечерята от мен
Имайте ме предвид кат намерити таз водка лайт  newsm03

# 571
  • София
Здравейте всички  Hug

днес съм кисела и целия свят ми е крив   Cry. малкия е с афтозен стоматит, мажеме го с разни гадости, пие само течна храна през сламка....., направо ми иде си изкопая една дупка и да се заровя  Sad. нямам време да чета и не мога да изчета всичко от петък, а това което чета в момента допълнително ме скапва и ми се иска да попитам "новите" стари - що така бе момичета? Какво правите пак при нас? Нали с Дюкан се отслабва за последно! 2 клца, три килца? Това си е направо йо йо ефект! Съвсем сериозно, много ви моля да ми обясните защо в четвърта качвате кила? Нали уж протеиновия четвъртък и другите правила са достатъчни за запазване на килограмите? Голяма веселба - връщам се във втора!! Нали самия Дюкан е казал, че това не е майтап, не може да храниш организма с холестерол вечно. И кво стана с прасето в мен?! Нали уж го приспиваме завинаги? Как ще ритнеш кантара под леглото, аз така го ритнах и за 4 месеца качих 6 кила с безразборно хранене! За какво я правим тази диета, ако не за да променим мисленето си?!
не ме разбирайте криво, но направо ме смазахте с таз радост!
трябваше да си го кажа
 Hug на всички

# 572
До ветеранките : Има ли някоя от вас, която да е била на 2/0 или подобно за ханш и бедра? Че вече смъкнах достатъчно, обаче в горната част, а с другата е проблееем - там имам промяна, но не чак толкова! Направо форма тип цигулка.
И аз се интересувам от тзи схема, само дето незнам това за втора или трета фаза е.
Аз също мисля че горе съм вече що-годе добре, ама долната част.... Ханша ми е още широк, а и от бедрата имам да свалям  newsm78

Да, имаше такива, почти съм 100% сигурна, че беше Биборана (ама като нищо съм амнезирала и е възможно и да не е тя, а някой друг), но тя мисля че беше отначалото на тази схема.
Моето лично мнение е , че тази схема е за след трета фаза, за да ти са чисти сметките, щото иначе ако от втора се буфнеш в схема с 5 дни нормално ядене - отиде ти трета фаза по дяволите. Така си мисля де.
Като решиш, че вече си за тази схема - минавай в трета, захрани се за свалените килограми и после си карай 2/0 колкото време ти трябва, ще си спокойна че вече си запазила сваленото.

Бяла и добра  Hug в четвърта фаза се запазват килцата с един протеинов ден ако се храниш нормално, не като ядеш квото и колкото искаш, като се освинваш здраво или ако ядеш като за последно. Ако се храниш с мярка - може и да нямаш нужда от протеиновия четвъртък.

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 16:42 от svetlat

# 573
  • София
Ivi4ka, ох и аз така се почесвам като тебе  вече цяла седмица, , а не знам как да постъпя. newsm78  #Crazy !!! Ако  Ама явно няма такъв като нас, май Pauliana беше питала същото и май никой не й отговори.

# 574
  • София
Ivi4ka, ох и аз така се почесвам като тебе  вече цяла седмица, , а не знам как да постъпя. newsm78  #Crazy !!! Ако  Ама явно няма такъв като нас, май Pauliana беше питала същото и май никой не й отговори.

ПП:  Я Svetlat ми отговорила...... Ами и на мен ми се въртят такива мисли в главата, но не знам дали е правилно  newsm78 Друго си е някой, минал през това да те светне!

НЕква глупост сътворих с редакцията ........... и затова излязоха два поста. ШЪ мЪ прощавате - без да искам!!!  Embarassed

Малиииииии, чак съм успяла сама да се цитирам ................ Май досега само Фидел Кастро го е правил.......

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 16:52 от nelsun

# 575
Фолиии  Hugвади пръчицата,не по -добре сопата и започвай подрет на номерата Joy Joy Joy
Лучи,Весито Hug
Сънче пийнах от следобедното кафенце и ми се ослади -Ще повторя... Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 16:57 от rivela

# 576
На мен ми е ясно че 2 е П, обаче тая нула какво е идея си нямам. Какво се яде, действа ли за долната част и т.н.
Беше ме срам вчера да питам, щото си спомням че е обсъждано преди и питах 1 мацка на лс, ама след като ти се престраши реших и аз гласно да се поинтересувам  Blush

# 577
  • Варна
Здравейте на всички - стари, нови и момче  Hug
и аз да си кажа за 2/0. След 9 дни минавам в 4-та фаза и смятам да продължа с 2/0 (т.е. 2 дни П и 5 дни свободно хранене), че от дупето и бедрата има още за сваляне. Като има ефект ще споделя и аз.

# 578
  • Варна
Люси Аз се връщам, защото
Някой по-горе се чудеше, не особено милостиво, как можело да се качат кила и ..."иди ми ела ми"... почваш втори път Дюкан.
Да, аз си бях позволила грешки в трета и четвърта, да, качих кила... И какво, да си ги търпя ли? Или да ходя при Байкова, а, А? Няма такива номера, ако ще се поддържам, ще е с Дюкан и туй то.
Решила съм твърдо, след достигане на целта - 3та и 4та - по устав!
Аз изпуснах края към края на 3та - качих 1кг., после отиде и 4та - +1кг... за 2м....
tanyatais Особено в тези кебапчета и кюфтета пък месото съвсем е кът...

Бяла и добра - потретване за теб>

# 579
 2/7 е за долната част - изпитано

# 580
  • София

Бяла и добра  Hug в четвърта фаза се запазват килцата с един протеинов ден ако се храниш нормално, не като ядеш квото и колкото искаш, като се освинваш здраво или ако ядеш като за последно. Ако се храниш с мярка - може и да нямаш нужда от протеиновия четвъртък.

и аз така знам, ама нали целта на всички ни е да да отслабнем и да задържим килата като променим мисленето си относно храната иначе какво се получава хоп 3 килца, хахахаха връщам се във втора и ги свалям и така цял живот на диета. Диетата се превръща в някаква панацея," дай да се натъпча като слон, пък после 5П дни и ще ги сваля! " Не мисля, че Дюкан би одобрил това, иначе щеше да си го напише  newsm78

Не казвам, че като сгрешим не трябва да се поправим, а казвам че би трябвало да не грешим, или поне да бъде 1 ден, а не цяло море, цяло лято и т.н. защото прасето трябва да спи до живот имаме ли си го в нас, това казвам.

# 581
  • София
Ахат, и това си е чиста ІІ-ра, нали? Имаш предвид 2П/7ПЗ?

# 582
Здравейте милички, толкова много ме зарадваха поздравите ви за вчерашния ми рожден ден!
Аз мислех, че сте ме забравили... Blush Благодаря ви за вниманието, Обичам ви! Hug Heart Eyes
Не мога често да влизам, имам доста неща, които ми се стовариха ей така и съм заета, но от време на време надзъртам и не съм ви забравила, въпреки че има много, много новички, но желая успех на всички!  Peace
Временно от юли съм в ІІІ фаза /по принуда/, но мисля ноември да се връщам във ІІ, че имам още мъничко до целта!
 newsm59 ЧРД със патерички на ГОРДА и детенцето на Цвети! Бъдете здрави и благословени! newsm51
Специални гушки и благодарности на: bermudez   bouquet, foli  bouquet, зелено човече   bouquet,  Denni  bouquet, жозефа  bouquet, sanny3  bouquet, luizi  bouquet,  iva_neta  bouquet, Goody  bouquet, ФИЛЮДКА  bouquet, СлаБе  bouquet, Sun  bouquet, didavas  bouquet, Furia  bouquet, cote  bouquet, dorchester  bouquet, Sagittarius  bouquet, Даниа  bouquet, Tatitt  bouquet Цоци  bouquet, ros4enka  bouquet, vichi95  bouquet, deata  bouquet, baba iaga  bouquet, baci  bouquet, aventura  bouquet, tonito26  bouquet
Успех на всички и лесно стигане на целите!  bouquet

# 583
Уау  #Crazy нали уж през ПЗ се качва малко  Rolling Eyes или аз бъркам.
Ахат, би ли споделила точно схемата  Rolling Eyes
2 дена само П и 7 ПЗ  Rolling Eyes
Не става ли така твърде лесна диетата  Rolling Eyes

# 584
Привет отслабващи Hug, аз малко се загубих по гръцко Mr. Green и да се оплача Close. Бях в 4 звезден хотел  all inclusive и много се разочаровах от обслужването, да не говорим, че имаше само 5 манджи и нито една режимна Crossing Arms. С две думи тия дни голямо гафене беше Blush, ама пък добре си прекарах и се влюбих в Солун Crazy и Егейско море Hug (до Катерини).
Сега отново съм на линия и ме чакат тежки протеинови дни задето хапвах вкусотии  smile3537 (за 3 дена +3кг. ooooh!)
Прегръщам всички Hug

P.S. Който е решил да почива в Гърция добре да си помисли, на мен ми се затвърди отрицателното мнение за обслужването за което бях чувала Naughty. А да и само как ни мразят не е истина Twisted Evil

Мила, не ни мразят Гърците, чисто и просто прекалено много обичат себе си . Иначе са добри хора, аз от 4 години живея тук и не мога да кажа нищо лошо, навсякъде по света има хора на които им е крив целия свят хахаха

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 17:34 от zlati22

Общи условия

Активация на акаунт