Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 150

Цитат
И тъй като не мога да ви почерпя с режимна храна, ще ви нахраня с музичка  Flowers Rose
.........и с един готин батко , Simple Smile  ------      http://uk.youtube.com/watch?v=h3o1si3FICg
......

Е, музичка , страхотно клипче и първото нещо, което ме накара да се усмихна днес!

# 151
До "ВСИЧКИ" - Аз ще си лягам, че снощи пак не спах.. Лека ВИ Нощ smile3524

# 152
Добър вечер на всички.

Аз съм сериозно претиснена от завръщането на толкова 3-то и 4-то фазнички newsm12
излиза, че ако не съм цял живот на диета , то няма да си запазя сегашните килограми newsm45 smile3511 newsm45

Ми_ди принципът ГГЗ е валиден цял живот. Ако се храним както преди, най-вероятно ще напълнеем както преди. Затова се ядосвам, че мъжът ми иска цялата ни храна да е мазна, т.е и аз да ям мазно.

Но след продължителни усилия, добрите навици (или поне част от тях) остават и в трета (за 4та не знам).

Аз съм пресна 3тофазничка - само 1.5 месеца. Мисля, че не съм качила, макар че стрикността ми е относителна.
Освен това аз влязох в трета, с идеята да се върна през зимата за още 4-5 кила във втора. Така че моето не се брои, поне засега, защото никога не е късно да стана за резил.

лека нощ на всички

# 153
adventurа аз разбивам първо изварата с вилица и после като я прибавя към останалата смес- с миксера. Блата го пека около 40мин. в електрическата тенджера, тъй като нямам фурна /нямам представа колко градуса вдига/- проверявам с клечка за зъби: щом нищо не полепва по нея- значи е готов. Hug

# 154
Отчет: Crazy
нарязано пуешко филе само едно парченце
1литър и малко повече айрян
 три чаши чай-разхлабителен
едно бутче пилешко и един кекс в МВ +вода и три кафета
Храната ми е малко ,но имах технически причини  hahaha Joy Joy Joy Joy
Утре ще кажа килограми.Днес не съм се мерила! Hug Hug Hug
Лека нощ и от мен!,
че утре сутринта пак ще има hahaha Joy
Милички,в трета не се качва .Там дори някой продължават да свалят /включително и аз свалях/Качва се в четвърта. Peace

# 155
  • София
Тунинг, не знам защо си толкова доволен  newsm78 , като щом си получил целИФката ми, това значи, че и ти си болен от ГРИП!  smile3503  smile3533

# 156
Лека нощ и от мен на всички поспаланковци,
аз също съм свалила само 2 кг, при 7дни ударна фаза, вече 2ри ден ПЗ и при положение, че имам да свалям 16кг. Малко съм отчаяна, но не мисля да се предавам. Както пише един мой любим писател(Джером Джером), в една още по-любима моя книга(Трима души в една лодка(без да става дума за кучето)), та той казва, ако стоиш и чакаш водата в чайника да заври... има да чакаш, но ако се правиш, че това не те интересува, водата завира много бързо(перефразирам естествено)... Та и аз така, но с кантарчето... пък ще видим... ах... Tired

# 157
Тунинг и Нелсън,флиртувате ли? newsm78 smile3506 smile3506

# 158
Здравейте и от мен
не съм чела доста назад но се надявам да наваксам

след отсъствие от около 5 дена мога да се похваля с -1

и да попитам някой има ли идея дали е разрешен пшеничния зародиш  и соево брашно?

спокойна вечер на всички  lovekiss

# 159
  • Бургас
здравейте дами и тунинг  Flutter

от няколко дни съм на пейката на шестичките вече  Mr. Green, мнооого съм доволна .
Не свалям бързо килиграмите, но съм много търпелива .
Днес обаче си направих страхотното кексче на Тони и познайте, както го бях разделила на три части за три дни, така и си го изядох до преди час  Embarassed
много ме е срам, приготвяйте тиганите  Rolling Eyes
Имам едно питане за подсладителите  - фруктозата разрешена ли е ? Не помня да съм чела нещо за нея , а си купих от Метро подсладител и тя е включена в състава  Thinking

# 160
нелсон тунинг
сънче всичко което не е позволено е забранено, следователно не са разрешени
аз отивам да

# 161
Вещи
може да ми промениш там в табличката -1
и начало на 04.09.2008

Hug

# 162
cote мерси

все пак реших да питам