Накъде под мишница, с таз малка книжчица? (I клас)

• 23 126
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Сега пак разглеждах снимките, понеже качих още една на Тея, после може да я преместя до другата и ще се разместят с един номер. Много са готини всички, страхотни, момиченцата ни са кое от кое по красиви! Heart Eyes Младежите някак изглеждат по-големи, по-сериозни, едни такива важни! Обаче безспорен фаворит ми е снимката на Христо, сериозен мъж, няма две мнения по въпроса. Grinning

http://media.snimka.bg/1020/008295973.jpg

# 196
Влизам с голяма новина ....имаме косъм под мишницата .
Снощи след банята го открих....малей детето порасна .Не е ли раничко?????
Набързо напомних и всичко за месечния цикъл ....Каза ми само - знам знам Нещо съм и досадна напоследък ....И от време навреме ми напомня , че имало хапчета за добра памет Embarassed
Иначе родителската среща мина добре Е, добре за мен , щото на двата теста за входно ниво има максимален брой точки .Не е участвувала и в няколкото инцидента . Mr. Green
Все се каня да ви питам - Вашите деца (и по- точно момиченцата ) ходят ли в тоалетните в у- ще?
Моето не  Sad....не може да ходи клекнала а и и меришело . Половин месец ходи  на занималня и от сутринта до вечерта без да пишка.
Незнам как ще се справим с тоз проблем ....
Иначе аз от вас научих за Масларовските закуски и щях да питам снощи , но госпожата сама каза че нещо май в общината се моткат и май , май някой иска да пренасочи паричките .... Twisted Evil, щото отгоре казали че парите са преведени
Иначе нашата госпожа имаше хубави идеи за предстоящи празници - За РД на класа и вече избрана кръсница (естествено спонсорка)и почерпка .За открит урок в края на годината под формата на викторина с жури родители и естествено Празника на буквите. Вече избрахме и подарък за децата - книжки , newsm78обаче кой беше автора....
Госпожата подсети и за застраховки на децата - 2 50 лв. в Алианс .Аз ще направя Peace

За четенето - сама чете, гладко и бързо  Буквално изпитва нужда .....няма ден без да е прочела приказка Не знам обаче дали да се радвам , защото е за сметка на спорта .

# 197
За Христо, че е нашия фаворит е ясно!  Laughing Нооо не си го даваме  Naughty
Тъща3, проблема с тоалетната и ние го имаме. Всеки ден и говоря и обяснявам как ще си разболее коремчето ако цял ден стиска (и тя ходи на занималня), а относно тоалетните с клекало - изтъквам предимството им, че не се налага да сяда там дето са сядали толкова много деца преди нея. Проблемът е сериозен и не е лесно да се реши.

# 198
  • Варна
Здравейте  Hug
И при нас има проблем с тоалетната - Петьо категорично отказва да ходи там. Говорихме за неприятностите от стискането, 1-2 пъти сподели, че е ходил и толкова. Като се прибере парво влиза в тоалетната милото. Откакто заля 2 пъти учебниците с незатвореното си шише мин.вода каза, че вече нямало да носи вода, хем учебниците ще са сухи, хем нямало да му се ходи толкова често до WC.  ooooh!

# 199
дотука само четох темата, но реших да се включа и активно.И аз съм майка на първокласник, Иван се казва, учи в 127-мо у-ще в София. Роден е на 09.01.2002г. и е най -малък в класа, и по възраст, и по ръст. Засега се справяме, но много грозно пише! Не ходи на занималня, взимаме го на обед.
Стискането е страшно вредно!

# 200
Ние можем да четем много добре за възраста си,аз изобщо не я карам ,но тя го прави по всяко време.Научи се да чете от батко си с когото миналата година доста нерви ми костваше и така от него знае много неща за които сега са и скучни

# 201
  • София
Мими хм, учителката от занималнята не знае за лекарства. Тя самата се чуди какво му има на детето. Дано обаче не е нещо сериозно. Не знам. Не ми се вижда лошо детето.
Питах Дияна. При Донкова се държал добре, и бил послушен. В занималнята не слушал, защото не искал да пише домашните. Хвърлял си тетрадките, понякога раницата, излизал от клас. Питах дали е удрял някое дете, рече "да", хващал ги за ръцете и ги пляскал. Аз й рекох, че ми изглежда на добро дете, Дияна рече "да, отвътре добро, отвън - зло".

Сутринта Дияна идва при мен в леглото и ми казва "мамо виж колко е светло навън". Едвам отлепвам. Мъж ми сутринта се прави на бавачка, т.е. накърмих Алекс, а той го преоблече и сложи да спи. И полегнал на дивана. Провиквам се:
- Джони колко е час?
- А? 6! Опаааа... 9.
И Дияна си остана у дома. И почна за мрънка за домашни работи и 2ки.

Мими напиши ми довечера какво са писали, за да накарам Дияна да се поупражни. Може и на скайпа. Скайпа ми е anmary1.

Ели ако искаш давай му да чете. Дияна чете от време на време. Повечето случаи по собствено желание.

# 202
  • Между гори и планини
До ОЛИНЦЕ:

Хей сега видях,че твоят сладурко е роден на 18 май и се казва Виктор ,моят е роден на 17 май и също се казва Виктор и са от един град ,но не са в едно у-ще  bowuu

Здравей, ако кажеш и къде си раждала, може да сме се засякли  Wink

За четенето - моят син чете на срички само ако го карам. Трудно му е и не може да свърже сричките в дума. Много рев и пот ще се излее докато се научим.
Последните почивни дни го отдадохме на мързел - без домашни и упражнения, но този уикенд ще има задачи и четене.
Гледам да го упражнявам през почивните дни, защото през седмицата е на занималня ( това пиано 2 пъти седмично ) и направо заспива на масата докато вечеряме.
Мнението на двете му учителки се разминава - госпожата в училище казва, че е средно ниво и има доста какво да се желае. Учителката в занималнята само го хвали.

Ох, днес мъжът ми си идва за 2 седмици, нямаше го 6 месеца и ми е много нервно. Вики ще остане малко до по-късно на занималня, за да го вземем двамата и да бъде голяма изненада... Имам съмнения, че утре Вики ще се преструва на болен, само за да не отиде на училище и да е с нас у дома.

# 203
 Аз днес ходих да взема моя от училище за първи път. bowuu
 Сега пише домашните и не иска да съм при него, подготвял ми изненада.Купихме днес бюро/най-накрая харесахме ooooh!/.Напоследък има много отлични и за награда го заведохме в един магазин за играчки да си избира каквото иска.Съвсем официално bowuu/не че всеки ден не му се купува/

# 204
Ще падне празнуване в темичката ни май месец  Peace Моята дъщеря също на 17 май  Grinning

# 205
  • На черешата
 Моето малкото е на 30 май.  Mr. Green

# 206
  • Ланкър, планините Овнерог
Хай!

АнМари, кога шЪ черпиш за модераторство  Mr. Green?

Констанца не я карам да се упражнява през почивните дни. В занималнята им е предостатъчно. Даже и г-жата от занималнята ни сподели, че е голяма грешка спрямо детето упражняването до припадък. Имат нужда от почивка.

Да споделя, че писането с химикал се отразява много добре на Констанца. Не знам дали е защото знае, че няма триене, но много хубаво взе да пише. Чак на мен ми харесват  bowuu

Много МАЙ-ки, много нещо. Танти е от изтърсаците-декември. Е, има и по-малки първокласници, за мое успокоение, че не е най-малката в клас.

# 207

До DIVA ORHIDEQ:  Много рано сте се заели с таблицата за умножение  ooooh!
ЪЪЪ повярвай ми не съм го карала сам има желанието .Пък и нека  щом му е забавно.

За ХРИСТО и на мен ми е ФАВОРИт  ех голям сладур е.

# 208
Събрахме се доста декемврийчета Grinning, на Гери - 18.12., Фантичка - също 18.12., Тея - 13.12., Танти - кога е, да не е на 10-ти? Други декемврийчета имаме ли?

# 209
  • Някъде в търсене ............
Здравейте, да ви се оплача от госпожицата. Много е бавна класната и възпитателката и ми се оплакват почти всеки ден Sick. А в къщи се справя много бързо newsm78. Говоря, карам се , наказвам, дайте идеи какво да я правя. Вече нямам нерви, а когато в питам за нещо така отговаря че нищичкко не разбирам. За да науча какво е станало трябва да питам другите деца, за да получа разумен отговор. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт