Какво се крие във АПРИЛското коремче - момиченце или момченце?

• 15 791
  • 309
  •   1
Отговори
# 195
И аз съм много доволна, защото си запазих час за ФМ
значи правилно са ми казали да се ходи в 7 и половина

vladiniki  welcome

# 196
Жабче на брошурката пише:
Профилактика при бременност
Дисменорея
Мускулни спазми и крампи
Мигрена
Стенокардия
Аритмия
И да наистина пише че има магнезий Simple Smile

# 197
Хайде и аз се отчетох със снимки на шкембачето, да видите какъв прогрес имам за 10тина дни.  Crazy
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8504689 - края на 14 г.с.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8504694 - началото на 16 г.с.

Нистина голям прогрес  Peace Жива и здрава да си, все така добре да расте коренчето   bouquet

И мен май се опитва да ме хване вируса и много се страхувам. Взех профилактично осцилококцинум. Някакви други идеи  newsm78

# 198
  • Някъде там...
Слънчо, мед, лимони, грейпфрути. Ако вдигнеш температура повече от 37,5 - може Парацетамол. Това се сещам.

Ани, учудих се, понеже на мен ми го бяха изписали за контракции. Сподели по-нататък има ли ефект върху главоболието.  Hug Специално за контракции имаше ефект, поне при мен.  Grinning

# 199
  • Там където има любов
Здравейте отново  Grinning
Върнах се от ЖК и най-важното е че всичко е наред в изследванията.
Между другото и аз съм с изразена хрема и ми е много кофти доктора ми предписа биопарокс и вит Ц
Аз бързам да тръгвам
До скоро  newsm03

# 200
здравейте на всички , най-накрая и от мен ! Не съм се вясвала тук още когато бяхме вълна тестове Wink
Страшно се радвам че сме такъв голям отбор , след дъъъългия ремонт у дома вече съм тук.
Успех на всички ни!
П.С. и да термина ми е на 10.04 Simple Smile

# 201
  • Враца
kambichka, стегни се и си мисли за бебето
аз също съм много страхлива, обаче когато нещо е крайно наложително, трябва да сме силни.
нали знаеш поговорката-че неслучайно Господ е направил така, че жените, а не мъжете да раждат.  сериозно, не се страхувай, винаги има и нещо по-страшно от това, което ти предстои, може да не е толкова страшно или болезнено. просто не се настройвай предварително за нещо много лошо, щото то може да мине и без да усетиш. аз за биопсията на мойта раничка така се бях стресирала... а не усетих. пък и то, както се казва, това да ми е проблема   Sad
не че е същото, но ти давам пример за да илюстрирам защо не трябва да се притесняваш предварително. нали старите хора казват, че на страха очите са големи. а стреса със сигурност се отразява освен на нашите нерви, и на бебоците ни ...

# 202
Здравейте момичета
 Днес и аз бях на ЖК. С бебчо всичко е наред , не разбрахме какво е, защото здраво беше стиснало крачета. Докторката видя контракции от който доста се уплаших , но аз сама съм си виновна- преуморих се доста предишните дни. Обещах днес да пазя леглото за капак малечка вдигна температура- та почивката ми се размина.

# 203
  • Там където има любов
Тъй като преди малко не можах да пиша повече сега да довърша  Thinking
Камбичка не знам дали си питала някого но на мен ми обясниха каква е интервенцията нали и мен може би ме очаква  Crazy
До колкото разбрах е с пълна упойка и нищо не усещаш после пак не се усеща нищо а в деветия ти махат конците. Обясни ми още че по неприятно е да отидеш на гинеколог от колкото това. Хайде не се шашкай че ще шашнеш и бебо  Hug
Всичко е въпрос на настройка. Като започнах да раждам в 8-я месец даже за секунда не бях претеснена какво ще стане с мен и бебо и всичко беше наред  Grinning . Е надявам се поне малко кураж да съм ти дала  Hug
ola- съжалявам за това наистина  много гадно и даже несправедливо като имаш такава нужда от почивка да се случват такива неща , но това е риска да си имаш две ангелчета . Оправяйте се бързо и да не вземеш да хванеш от малката пази се.
Хайде лека от мен че сега малкия ще си дойде и пак Франклин ще е на дневен ред на компютъра  Laughing  Hug

# 204
Здравейте и от мен,
тази сутрин бях на първата си ФМ,всички показатели на бебчо са добри.И дотук с хубавото Rolling Eyes.Оказа се че съм с ниско прикрепена плацента,че имам контракции и за капак и течение някакво Confused.Прибрах се с една торбичка лекарства и ме нападнаха едни тягостни мисли Cry.Все още се чувствам не особено добре и спокойна.С таткото с такъв мерак отидохме на този преглед заедно,очаквахме да видим и пола на бебето(на 4D-то),обаче му видяхме само дупето  Mr. Green-не искаше да се покаже,криеше се.Това ми е най-малката грижа обаче в момента... Rolling Eyes.Другият четвъртък съм си записала час за БХС.Надявам се всичко да бъде наред занапред,бебчо да е добре,всичко да се развива нормално,въпреки моите проблеми Praynig.Шубе ме е обаче,и то много....стряскам се вече от всяко придърпване,дори и най-малкото Sad.

Съжалявам,не искам да ви отегчавам повече,просто имах нужда да споделя...
Лека вечер момичета  Hug

# 205
Такааа... оправих се счетоводно. За закъснелите като мен- не е задължително в болничен да се излиза 45 дни преди термина. В никой закон не го пише. Аз лично ще ползвам доста дни годишен отпуск, за да не изпускам осигуряването на висока заплата.

Във вторник съм на първа фетална морфология, да видим какво ще излезе.

За ниските плаценти- моята отначало беше ниско, но да видим дали ще мигрира с времето, и това ставало.

Днеска казах на една приятелка, тя сега ще се напие от радост, ще трябва да пие и за мен.

# 206
 sunny_777 ,petjoff , благодаря Ви за подкрепата  Hug,мен не ме естрах от манипулации, операции, упойки, инжекции и т.н.Изпитвам непрекъснат , всепоглъщаш , побъркваш ме страх за бебето, който предполагам, че повечето от Вас също изпитват.И от този пуст страх не мога за изпитам никаква радост от бремеността си, която толкова дълго чаках:(Май - много трудно се става майка!

# 207
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и от мен  Hug Днес бях на ФМ като последно ще си имам едно бебче  Wink дъщеричка и вече е решено ще се казва Габриела като една сладка пет годишна госпожичка чиято снимка виждам тук в профила на мама  Wink. Бебчето е добре всичко си има и му е наред  Praynig а от лекарката съм доволна направи ми и диск е срещу една не много скромна сума ма това ми го забиха за изпроводяк  newsm78 трябва да отида пак между 20 и 22 седмица а в понеделник съм на БХС
Честито на всички който са разбрали какво бебенце ще им донесе щъркела напролет  bouquet
Пожелавам ви лека и спокойна вечер на всички и повече положителни емоций  Peace( действат добре на бебоците  Wink)

# 208
  • Под Сините камъни
Здравейте момичета!Днес ходих да питам в една частна  лаборатория  дали пращат кръв до София за БХС  казаха ми че  пращат ама се притеснявам тъй като съм 17 г.с  дали не е късно .Някой има ли информация до коя  седмица  се прави това изследване?Лека  вечер на всички.

# 209
Здравейте и от мен  Hug Днес бях на ФМ като последно ще си имам едно бебче  Wink дъщеричка и вече е решено ще се казва Габриела като една сладка пет годишна госпожичка чиято снимка виждам тук в профила на мама  Wink. Бебчето е добре всичко си има и му е наред  Praynig а от лекарката съм доволна направи ми и диск е срещу една не много скромна сума ма това ми го забиха за изпроводяк  newsm78 трябва да отида пак между 20 и 22 седмица а в понеделник съм на БХС
Честито на всички който са разбрали какво бебенце ще им донесе щъркела напролет  bouquet
Пожелавам ви лека и спокойна вечер на всички и повече положителни емоций  Peace( действат добре на бебоците  Wink)

Странно, че искат пари за запис върху диск, който струва стотинки, а и апаратът прави автоматично записи. В клиника Малинов не ми взеха нищо за записа. Целият преглед е 30 лева. Правих БХС в 12 седмица за 17 лева в Майчин дом.

Общи условия

Активация на акаунт