Тайната на дългата и здрава коса - 47

• 39 680
  • 402
  •   1
Отговори
# 135
Не става въпрос за химия, а за козметика! Радвам се, че след труда косата ти е по-добре.
Всяко усилие се заплаща - не се изказвам от крайна инстанция, интересно би било да науча нещо.

# 136
Купих си четка на Ровента  newsm44 newsm44 newsm44 След малко влизам в банята и ще я пробвам. Взех си и един шампоан против косопад с коприва - и него ще го пробвам, а накрая ще направя фрикции с отварата от чемерика и ще взема накрая да се снимам, че те ще ми израстнат кичурите, докато ви се покажа  doh

# 137
Не става въпрос за химия, а за козметика! Радвам се, че след труда косата ти е по-добре.
Всяко усилие се заплаща - не се изказвам от крайна инстанция, интересно би било да науча нещо.

Предлагам да научиш тогава са компютрите и деловата кореспонденция, използвай бутона "редактирай" - никой не е длъжен да става разноглед, за това, че освен обноски, нямаш също и ни най-малка представа за кореспондиране и компютърна грамотност hahaha hahaha

# 138

Предлагам да научиш тогава са компютрите и деловата кореспонденция, използвай бутона "редактирай" - никой не е длъжен да става разноглед, за това, че освен обноски, нямаш също и ни най-малка представа за кореспондиране и компютърна грамотност hahaha hahaha
аре първо ти, а? да редактираш///Нещо не хванах...
И тук въобще не е делови форум, хайде не се взимайте насериозно, а?
И да ти споделя  - и в деловия си свят съм така директен.
И винаги печеля.

# 139
NaDisLaVa, ако имаш какво да кажеш на CI нека да става на лични, може ли? Hug Praynig Усещам, че се заяждате без причина. Не ми е приятно да виждам такива постове в темата. Предполагам и на другите момичета тук. Темата ни е изключително спокойна по принцип. Извинявам се, но не се стърпях. Вски има право на мнение, но нека не превръщаме темата в бойно поле и нека да не отправяме заплахи един към друг. Без лоши пожелания. Спамиш и ти с тези постове. Хайде спрете се.  Stop Wink

Пишете по темата. Още веднъж се извинявам, нищо лично. Има лични, дразнете се и се проклинайте там.  Sick Peace

И още нещо ме вълнува- днес се боядисвам за втори- трети път с Londa color emotion и това е единствената боя, която не ми оставя черни петна по скалпа, а се отмива перфектно. Защо при другите бои обаче се получава така?  Rolling Eyes Скалпа ми стои цяла седмица черен и в петна.  Rolling Eyes

# 140
CI, ти, като химик, би ли  ми обяснил има ли привикване към тези постоянни грижи за косата и спирането им би ли довело до лоши последици.
Преди години бях чела 1 статия за някаква френска актриса, която на младини била с прекрасна коса, а тайната й била, че я миела с минерална вода, така с години. И от това косата до такава степен й се изнежила, че дори и да искала, сега, не можела да я мине с чешмяна.
?-ът ми е възможно ли е да има такива последици и от маслата?

# 141
Преди години бях чела 1 статия за някаква френска актриса, която на младини била с прекрасна коса, а тайната й била, че я миела с минерална вода, така с години. И от това косата до такава степен й се изнежила, че дори и да искала, сега, не можела да я мине с чешмяна.

Въйй,не думай newsm78

# 142
Съжалявам, ако съм убидила някого, anastangelche, но господинът се заяжда с всички в темата и това е!!! Hug
Плюс това, явно се напада със всички останали и понеже 9 месеца не съм си писала с вас, заради скандали като неговите Crossing Arms, не съм доволна от сухите му безполезни /защото отдавна са казани/ речи, които ни дърпа въпросния господин...
Съжалявам, че спамя и не пиша нищо свързано с косата, но смятам, че когато става дума за господинът - не може да се говори и за коса hahaha
Господин CI, ако искате да участвате в коментарите, моля покажете снимки на невероятната коса, която отглеждате и споделете с какви "препарати" я третирате Party
От дългото време, през което чета темата, разбрах, че така се подхожда Whistling
А за вашите игри и победи, не смятам, че заслужавате отговора ми та било то и на лични Mr. Green
Между другото, не съм се заяждала с дамата с хубавата коса по натура, не смятам, че трябваше само моето име да се спомене anastangelche, но аз като по-нова, ще го забравя  bouquet  bouquet  bouquet

# 143
А от маслата трябва ли да се правят почивки? Аз 40 дни слагах Тривиталинол и масла, но сега мисля да си почина и от двете..

Hug И още нещо - нека бъдем градивни и да споделяме хубави неща, за да сме полезни един на друг!
Сигурна съм, че всеки има нещо значимо , което да сподели и съответно да научи. Не е трудно - просто нека да продължи както си беше досега.
 Praynig Такава хубава тема като нашата трудно се намира във форума.

# 144
Накажете провокатора-агресор с мълчание! Не си губете нервите и времето,защото така го удовлетворявате .
Аз искам да се похваля, че вчера бях на фризьор/58лв./ ,подстригах се с гореща ножица ,защото косата страшно много ми си заплиташе и мъничко цъфтеше .За сега съм доволна косата ми се реши с лекота .
Усмихнат ден на всички!  bouquet

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 11:10 от si-si

# 145
dessy_g, какви са ти впечатленията от четката? По принцип съм малко скептично настроена към подобни продукти, но пък една позната преди няколко години остана доволна.

# 146
Мис арк, познато, и на мен ми се случва да се отплесна и да забравя за нещо, което принципно съм решила да проуча.  Mr. Green Честно казано, тези два продукта наистина звучат страхотно и ако единственият начин да се набавят е чрез поръчка директно по интернет, склонна съм да пробвам...

Деси, честита четка, със здраве да си я ползваш  Peace

На мен келпът ми свърши и сега трябва да си взимам нов, този път към него ще прибавя и биотин  Wink

# 147
На мен келпът ми свърши и сега трябва да си взимам нов, този път към него ще прибавя и биотин  Wink

Би ли ми казала колко струва биотина и от къде го купуваш?

Не знам дали съм доволна от четката. Снощи я пробвах на един кичур, понеже бях много уморена и исках да си легна. Ами нави ми кичура докрай и спря да се върти четката, обаче като издърпах видях, че има резултат /при положение,че пробвах на абсолютно суха коса/. Самият кичур имаше много добър вид и блясък. Мисля, че ще съм доволна, но ще пробвам довечера  Hug

# 148
Момичета, всички от вас ли правят маската по 2 месеца и после почиват месец-два?
Има ли някой, който я прилага по-дълго време без обратен ефект?
А може ли спокойно да нанасям и ампули против косопад след измиване? Да не се претовари скалпа/косата с много неща наведнъж?
Споделете моля ви.   bouquet

# 149
Деси, биотин можеш да намериш във всяка аптека, аз си го купувам от кварталната  Laughing Цената му до колкото си спомням беше нещо около 5-6 лв. Таблетките са с вкус на ананас, приятни са и поне според мен имат добър ефект.  Peace

Вижте на какво се натъкнах преди малко - http://1001taini.com/110/128.html
не знам дали до този момент някой е попадал на сайта, но ми се стори интересен като продукти

Общи условия

Активация на акаунт