Много вкусен кекс

• 196 553
  • 192
  •   1
Отговори
# 75
Mimito MS , за какаото - отделям малко от сместа и в нея слагам какао около 2 с.л., разбърквам хубаво, докато стане хубаво кафяво, ако трябва добавям още какао.Във формата изсипвам малко от бялата смес, после върху нея с помощта на лъжица разпределям какаовата смес и отгоре слагам остатъка от бялата смес.Дано съм ти била полезна Hug.
Благодаря ти много,утре щего пробвам  Hug

# 76
Кекса е чуден, всички го харесаха, благодаря!

# 77
Здравейте,
аз га правих в машината за хляб и стана страхотен.
http://media.snimka.bg/4498/015251654.jpg

# 78

Благоадаря на авторката за рецептата  Peace
  този е залят с шоколадва глазура и стана страшно вкусен   bouquet

# 79
Класически кекс, от типа, който много обичаме вкъщи Heart Eyes Стана прекрасен, по-късно може да се отчета и със снимков материал Wink

# 80
И аз се записвам да благодаря за рецептата  bouquet

# 81
и аз, но тъй като съм много смотана в готвенето, не ми е ясно все пак като се опече кога да го извадя или какво да направя, за да не спадне newsm78

# 82
Ето го моят много вкусен кекс Mr. Green
Благодаря много за рецептата, отиваме да го нападаме Crazy

# 83
ще го направя утре-изглежда чудесен-дано ми се надуе така както на другите снимки Laughing

# 84

Благоадаря на авторката за рецептата  Peace
  този е залят с шоколадва глазура и стана страшно вкусен   bouquet

А пък на вид какъъъъв е... Crazy

# 85
страхотен кекс стана-свърши веднага-направих го по-оргиналната рецепта на авторката и нямам думи просто Grinningжалко че нямам апаратче да го снимам-благодаря за рецептата  bouquet

# 86
И аз току що го сътворих.Благодаря за вкусната рецепта,и аз го правих с кола,само че в обикновенна тава,че формичката ми остана у свекървата!Ето снимчица

# 87
  • тук
много сполучлива рецепта, благодаря и аз   bouquet
направих го за закуска- сложих 1 1/2 чаша захар, нямах нищо газирано и затова разредих сладко от боровинки с вода до оказаното количество за лимонада и пекох около час първо на 160, а после на 180
моята дъщеря е особено претенциозна на тема храна,а  си хапна доволно Grinning

# 88
Кексът е страхотен наистина, но за тези, които още не са го пробвали, да вметна, че както може да се очаква от количеството на продуктите, кексът става доста големичък и е добре да му предвидите по-голяма форма Wink Моят не се събра в стандартна кексова и пекох още една малка доза отделно Heart Eyes

# 89
 smile3508 ще се пробва задължително.

Общи условия

Активация на акаунт