Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от начините за пристрастяване на бебето към гърнето?
Как мога да помогна на дете, което се съпротивлява на гърнето?
Как мога да помогна на дете, което се страхува от гърнето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от начините за пристрастяване на бебето към гърнето?
-
Как мога да помогна на дете, което се съпротивлява на гърнето?
-
Как мога да помогна на дете, което се страхува от гърнето?
За да помогнете на дете, което се страхува от гърнето, предлагайте го периодично, общувайте с детето и насърчавайте без насилие. Важно е да предложите различни начини и възможности за издържане, позволявайки на детето да свикне с новото поведение. Също така е от съществено значение да предоставите различни опции за издържане, като избягвате принудата на процеса.
-
Как мога да насърча детето си да използва гърне?
-
Кои са най-добрите видове пелени за бебета?

ама ти си си прекрасна и умна, и с птиците си на "ти"
) и като съберете погледите на майките в градинката, изпишквайки 5 месечно бебе, ще им връчите по една брошурка за ЕБХ.
Отивате на консултация - хоп, оставяте на масата в чакалнята няколко брошурки. И т.н.
А вероятно просто аз нещо не мога да си представя как да стане по-лесно...
Значи аз нямам нищо против да пишка прав, ама не знам технически как да стане работата. Вие над какво пишкахте? Или просто на плочките в банята? Аз това го пробвах няколко пъти и той се хваща за ръба на ваната и там пишка.
Успях само веднъж да изпишкам.
, а на мен това не ми е силната черта.