Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 207
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 885
  • Балчик-Сливен
Наистина мерките намаляват по-бързо от кг.
на 1 октомври/сега:
Ханш-112/ 106
Талия-78/72
бедро-65/60
Коляно-43.5/40
ръка-37/34
Е,това много ме радва!!!
Благодаря ,„че ви има -на всички  bouquet

# 886
здравейте .преди 15 дни бях с вас на този режим но не можах да постигам нищто защото имах много проблеми с моето семейство и сега пак мисля да почвам отново с вас .и този пак не мисля да прегреша каквото и да става.

# 887
  • Costa Rica
Blue Rose, страхотен резултат!  bouquet

Аз не знам с колко съм намалила, като започвах не се мерих, за да не се  #2gunfire И снимка 'преди' нямам, толкова не можех да се понасям. След почти 1 месец кантарът е мръднал само с около 5 кг, но полата, в която не можех да се нацедя, вече ми пада. Доволна съм.
Днес попрекалих с яденето (само режимно, обаче). Добре, че идва работна седмица, като не се завъртам в къщи ми е по-лесно да съм примерна ДюкЯнка.
Лек и слабичък ден на цялата 'секта'!

# 888
  • София
Минавам в 3 олекотен режим.На 27.08.08 родих момченце,казва се Цветомир.

Кърмиш ли  newsm78 Ако да, погледни тук, преди да започнеш режима http://dukanskirecepti.wordpress.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D … 1%87%D0%BA%D0%B8/

Танчето#Crazy  newsm20   #Crazy  newsm20   #Crazy  newsm20   #Crazy  newsm20   #Crazy  newsm20

# 889
  • Балчик-Сливен
fayza,благодаря!Според мен е нормално да отслабваме с по 5 кг. на месец.А и аз съм се подлагала на много диети и сега трябва да  "покажа" на организма си,че няма връщане назад.Ти до 29.10 имаш още време да свалиш килце,не се отчайвай Peace
Много ми помага подкрепата тук,оптимистичния тон и въпреки че не пиша често,чета всичко,което е написано-дава ми стимул,а и знам ,че не вървя сама по пътеката-благодаря на всички  bouquet

# 890
Русенската среща със сигурност е била много приятна, според това което видях на снимките. Три чаровници, при това с манекенски мерки. Simple Smile

Момичета, какво ще кажете за втора фаза като съотношения 3риПЗ - 4ри дни П?!

# 891
Dari68, тези тричките - накацали, за дюкански десерт ли си ги подредила  Wink ?

# 892
Момичета  прекрасни сте newsm51
Обичам ви всички в тая "секта" бре.

# 893
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте мацки и Туни!

И мен ме хванаха лудите за промяна и си подстригах косата - при това доста късо... и изглежда много добре. То не че беше останало много де, щото през последните 3 месеца не спря да пада и ми оредя ужасно, та сега е супер, ще се снимам и ще пусна снимки!

Приятна неделна вечер!

# 894
Иги, честита нова визия, давай бързо снимки да ти се порадваме  Hug

Русенкиииииииии, големи сте сладурки бре  Hug

# 895
Здравейте мацки и Туни!

И мен ме хванаха лудите за промяна и си подстригах косата - при това доста късо... и изглежда много добре. То не че беше останало много де, щото през последните 3 месеца не спря да пада и ми оредя ужасно, та сега е супер, ще се снимам и ще пусна снимки!

Приятна неделна вечер!
Всяка промяна, която носи добро самочувствие е добре дошла, чакаме снимки Hugа за косата ,ако искаш надникни тук
като прочетох за мерки, викам си я да се проверя и аз:
начало - днес - разлика
т 107 - 102 - 5
х 129 - 120 - 9
гр 120 -117 - 7
подгръд 104,5 - 101 - 3,5
прасец 49 - 46 - 3
ръка 37 - 35,5 - 1,5
...взвха да ми се виждат мускулчетата  Joy

# 896
feelgood, браво   bouquet. Аз така и не се премерих  newsm78, беше ме страх да не се уплаша от мерките  Mr. Green

# 897
smileys благодаря ти за подкрепата Peace, ти също имаш чудесни резултати Hug
lepidopteria радвам се че те мотивирам да вървиш напред Hug
labello първо благодаря за коментара и да ти кажа като заговори за онези снимки, аз наскоро ги гледах и си мислех- леле ама аз на тях съм бая дебела, а пък си мислех че изглеждам добре Joy . Сигурно след 2м. и за сегашните си снимки ще си мисля така hahaha Wink
Byrne "Танче, това след 5 кг ли?"  smile3521 newsm44 Hug
aventura, bermudez, чочосан, tatianka, nasitka, nelsun, жозефа, petiof4eto, Амели, Margi_s, лилянчето, mimi-dessi, Tincheto 78, Ice Queen, Monroe, feelgood, Safo, Sun, музичка, Сила, waq, СлаБе (обещала си срещичка, помняяя Hug Heart Eyes)svetlence, aynur, Silverfox, ФИЛЮДКА, eli_r-va, Sagittarius, Blue Rose, merito, rivela, Dari68 благодаря ви момичета Hug
Амели ЧРД бъди здрава, щастлива и късмета да те спохожда всекидневно newsm51
tanyamanya благодаря за отзива bowuu. На една от снимките се вижда 120 сантиметровата ми обиколка bombs hahaha, преди време нали я коментирахме. Видя ли сега защо не я искам  ooooh!, освен че бях станала не знам ти коя чашка имах и под гръдна около 95-100 Tired, сега метъра показа 78 и чашка ДД-Д така ми харесва Joy Mr. Green hahaha
Iggiberry благодаря ти, и аз най-много си пожелавам да задържа постигнатите резултати и имам същите страхове като теб Blush. Голям чревоугодник съм и не знам как ще се справя с трета Thinking. Сега ям малко, защото вече всичко ми е еднообразно ама както става дума за нережимна храна ела да видиш Whistling. Стискам ти палци и на теб и на мен да се справим със задържането и поздравления за -50 кг. страхотна си, това е постигнато с много воля smile3501
Нели bowuu има, има от къде да ги сваля Hug
Русенки сладуранки такива, поправка стройни сладоранки  bouquet Hug
Deva
Цитат
Сега искам да поздравя и Танчето, чиито резултати са наистина зашеметяващи... пък и както си си скрила лицето съвсем спокойно бих помислила, че това просто не е една и съща жена.... Наистина, разликата е невероятна... Пожелавам ти да успееш да задържиш постигнатото и много да
Аз съм, аз съм Laughing. А скритото ми лице е дело на мъжо hahaha, нИма показва и това си е Joy
зелено човече мерси. помниш ли ме като се видяхме на кафепиенето по съседски,  малииии какъв звЕр бях hahaha
feelgood вървиш чудесно с отслабването и мерките  Peace, хайде скоро и ти ще трябва да ни се фАлиш с фото Hug
Blue Rose резултатите ти в см са чудни Peace
Вещи честито ти пагонче  bouquet

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 23:24 от *tan4eto*

# 898
Минавам в 3 олекотен режим.На 27.08.08 родих момченце,казва се Цветомир.

Кърмиш ли  newsm78 Ако да, погледни тук, преди да започнеш режима http://dukanskirecepti.wordpress.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D … 1%87%D0%BA%D0%B8/

Да,кърмя.Благодаря за инфото,прочетох го още преди да родя,но мисля да пробвам. Simple Smile

# 899
Честит празник на всички именнички, бъдете живи и здрави.
*tan4eto*, ти си герой, резултатите ти са зашеметяващи.

Общи условия

Активация на акаунт