Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от препоръчаните и популярни дестинации за почивка на море в България?
Какви са някои съвети за управление на цистит?
Какви са симптомите и лечението на цистит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от препоръчаните и популярни дестинации за почивка на море в България?
-
Какви са някои съвети за управление на цистит?
-
Какви са симптомите и лечението на цистит?
Циститът може да причини често уриниране, болка при уриниране, усещане за непълно изпразване на мехура и дори кръв в урината. Лечението включва прием на антибиотици, пиене на много течности, избягване на кафе, какао, лютиви и кисели храни и провеждане на изследвания след приключване на антибиотичната терапия.
-
Какви са препоръките за хранене при цистит?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?

.Съгласна съм с теб,че Оня от горе гледа и наказва.Сещам се че една моя приятелка,ми разказваше за едни тяхни комшии,постоянно вдигали купони до към 4-5 часа сутрин и когато те слизали да им направят забележка за музиката,онези я осилвали възможно най-високо, така и немогли да се справят с тях и до сега.Затова ти казвам, че с луди
.
! 
...и ето ме на сред вас. Дея, следващият път като имаш среща с нея, един диктофон в джоба, записваш и директно в полицията за тормоз.Да видиш колко тихи могат да бъдат някои хора.
Ще отида аз, имам нужда от тази "сауна" да смъкна килца. Сега не мога да слизам на басейните
гадно, аман от цикли....тъкмо съзерцах трима младежи "кацнали" на ръба на единият басейн
.Моя нали е на хладно в Германия и аз се отплесвам да позяпам малко 4уждо 

цуни муни 
.
или
който предпочита (аз съм за второто 
привет на празнуващите ще пожелая добрата фея да им подари
по 1
или дори 2,а защо не и повече,абе по колкото искате 

тия гадове дет са ти съседи.Я по добре ги
май ще е по ефикасно, не може да продалйава така нали ?