Нова седмица-нови радости (11-17.07)

• 12 773
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Щях да ти казвам Гризка и забравих....в събота /16.07/ от 8,30 по Бтв ще дават предаване за цистита. За причините и пътищата на лечение и т.н
Искам да попитам софиянки за една молба. Изписаха ни едни хапчета / на половинка де/ но тук в Стара Загора не мога да ги намеря. Та ако някоя от вас има време и най-вече желание да го потърси ще съм много благодарна.  Лекарството се казва Undestor. Предполагам че ще е скъпичко...към 50лв. на опаковка. Плащам в кеш, в брой и на ръка Mr. Green Ако някоя има желание нека ми пише на ЛС да не затормозявам форума с нашите плувци. Благодаря още веднъж. Heart Eyes

# 166
Щях да ти казвам Гризка и забравих....в събота /16.07/ от 8,30 по Бтв ще дават предаване за цистита. За причините и пътищата на лечение и т.н
Благодарско за информацията, Хера Heart Eyes Дано успея да се надигна в този ранен час в събота.

# 167
Хера,само то София ли може да се намери лекарството?

Айде да залагаме: как точно ще е формулирана следващата тема за Фолиевата киселина Mr. Green

# 168
Фолиевата киселина - за или против
До колко пъти на ден е безопасно да се визма фолиева киселина
Смятам да забременявам след 3 години и 7 месеца - кога да почна с фолиевата?
Ще забременея ли по-бързо, ако пия фолиева киселина?

# 169
До колко пъти на ден е безопасно да се визма фолиева киселина
Ще забременея ли по-бързо, ако пия фолиева киселина?

И аз номинирам тези две бисерчета Crazy Айде чакаме и други предложения Mr. Green Юлче,знаех си че мога да разчитам на теб Crazy

Сега въпрос- тук в БГ има ли изобщо някъде дигитален термометър специално за мерене на БТ? Помня че Ва веднъж спомена за нещо такова,но дали някой е виждал тук?

# 170
Фатално ли е, ако се пропусне 1 хапче ФК?
От 1 месец бебеправим, а прочетох, че ФК се взима 3 месеца преди забременяването. Ами сега?

# 171
.... Искрено се надявам, че и четирите в новата седмична тема ще имаме повод да се похвалим с EFP Естествено ще е добре, ако бройката е по-голяма.

Цитат

Simple Smile Дано да е така! Както се казва - от твоята уста в божиите уши!
Трябва да ми дойде на 22-ри (и тогава ще направя теста), но се надявам да ни пропусне в следващите 9 месеца! Simple Smile

# 172
Има дигитални, аз си купих немски от една промоция - струваше 8 лева, но има във вериги като `Метро`.
В София продават в почти всяка по-хай аптека.

# 173
Да,да, за дигиталните-ясно,нявсякъде ги има,но има специален за БТ.Сигурна съм,но не знам дали някой е виждал тук в БГ.Я да се поразровя аз из Гуглето Crazy

# 174
  • Стара Загора
Фатално ли е, ако се пропусне 1 хапче ФК?
От 1 месец бебеправим, а прочетох, че ФК се взима 3 месеца преди забременяването. Ами сега?
Аз гласувам за тези Mr. Green

Цитат
Хера,само то София ли може да се намери лекарството?
Аз в Стара Загора за сега не го намирам. Казаха, че нямала съм да намеря Rolling Eyes това го говорят аптекарките дето ги питам и ме гледат като голям камък /то аз не че съм малка ама айде/ Та рекох да попитам софиянки...уж столицата голям град Mr. Green

# 175

Юлче,знаех си че мога да разчитам на теб Crazy

Винаги насреща  Mr. Green

А ти намери ли нещо за термометрите? Мен ме е страх от живачни (както и от бойлери, газови печки, тенджери под налягане, високо и да пътувам в колата на татко)

Историята за панделките я видях, ама аз снощи уведомих Младен да внимава какво прави, че искам близнаци. И сега ще ми трябват две панделки, по възможност розова и синя. Или два щъркела от Страсбург  Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 юли 2005, 13:19 от юл4е

# 176
Exoooo chuva li me niakoi v tazi sumatoxa  Grinning momicheta taka i taka mnogo ot vas shte idvat na more zashto da ne si napravim edna sreshta niakude po moreto. Vse v Sofia sa sreshtite a puk i az iskam da doida obache mi e dalechko  Sad  pone tezi ot vas koito shte xodiat po ujnoto chernomorie nemoje li? ix  Sad

# 177
  • Sofia
Цитат на: Grizabella
Прави ми впечатление, че всички сте на мнение, че извън седмичната тема могат да се обсъждат само теми, които са от интерес за ВСИчКИ. На мен пък ми харесва и да има теми, които са важни само за момичето, което ги е пуснало, стига да не са някаква банална глупост.
Пак да кажа , че повече от ясно , че не може да се харесва или обратното от всички .

Цитат на: Grizabella
Щото докато прелистя 5 страници, в които всеки е казал по нещо за себе си, докато отделя същественото от "днес шефа е малко нацупен", забравям какво са казали половината.
И аз така  Confused . Или пък постинги само с пожелания за късмет , палци за две чертички и усмихната седмица...  
А пък "Кървя по средата на цикъла"  или  " Колко дни е овулацията "  или  "Кога да направя теста или какъв тест " примерно и др.  са повод за нова тема ! При положение , че има дискусии в Библиотеката !

Цитат на: Mur
Това, че много от момичетата са из този форум от доста време и вече не им е интересно да дискутират ежемесечните очаквания и разочарования, не означава, че трябва да се лишават новобранците от тази възможност, защото това е тяхната необходимост в момента.
Не мисля , че са лишени . Като прочетат в Библиотеката подобни  дискусии , може и да им отпадне питането . Ако ли не - седмичната тема , а не темички от рода на тези , които споменах по - горе .  

Ако те искат само да си четат закованите теми, могат да го правят без да се регистрират. Но щом са решили да станат членове на форума, значи имат необходимост да споделят с всички нас.
Това не знам как да коментирам . Нима прочитаме без регистарция закованите теми и  се рагистрираме за да задаваме същите въпроси . Ако попитаме нещо ново / интересно , необсъждано  , но свързано с тематиката на форума  не ставаме ли членове ?!

Ако дадена тема е много банална и скучна, то тя ще остане без отзиви и няма да товари сървъра.
Освен това никой не е длъжан да чете теми, които не са му интересни. Според мен не е честно спрямо новите момичета да се заключват темите им - те са си техни, а седмичната е за общи дискусии.
.  
На такава тема винаги ще има отговори от няколко от новодошлите , на които също е интересно .
И се получава пълна първа страница предимно с такива теми и тогава къде е интереса на по - старите  потрбители  newsm78?!
В същото време новодошлите не са ощетени , както вече казах по - горе .

И накаря пак да кажа , че правилата са вече написани , и ние не можем да ги променяме и затова не чудя защо ги коментираме  Rolling Eyes .

В првилата също е и това - Ако имате забележки към модератора , обрнете се към администраторите .

Май обаче не четете правилата .
Ако мислите , че е ми харесва да правя забележки или да заключвам теми , и аз пък държа да си кажа , че не ми е хич кеф , но се налага .

Да незабравя да кажа на Дими или някое от новите момичета , че както каза Стеф , не са причината , а просто повода  за спора и никой няма нищо против тях .

# 178
Разрових се във форума и останових, че ние, които сме отдавна тук сме станали много информирани за една година, иначе в началото сме пускали същите шантави въпросчета, но да не забравяме, че тогава не беше така подреден форума, сега имаме прекрасна Библиотека, където можеш да намериш това което трябва и да не се предъвкват стари неща, ако не е спешно и много, много важно за потребителя или пък не носи нотка на повода за нова дискусия по-същата тема, с която да обогатим фонда на Библиотеката.
Момичета, нека не караме Морена цял ден да пише и преповтаря правилата. 

# 179
Моренка, сега специално ходих да чета правилата на форума, и не открих нищо в моето изказване, което да нарушава правилата на форума newsm78 Аз забележки към модераторите нямам, и не ми е целта да свалям от власт вас със Слънчева. По-скоро мнението ми засягаше като цяло отношението, което се вихри във форума, не само от страна на модераторите, а от страна на всички нас, и особено от страна на тези, които се имаме за редовни членове. Аз си мисля, че по някакъв начин се затваряме и правим трудно приобщаването на новите членове. И пак повтарям - не е ли по-добре, когато някой вижда някакъв проблем, нещата просто да се обсъждат, от колкото да си премълчаваме? Силно се надявам да не съм обидила никого, най-малкото пък теб. Hug

Общи условия

Активация на акаунт