ФЕВРУАРЧЕ да пълзи обича, мама все след него тича!

• 18 760
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро   bouquet
Отватя ми душата това страхотно време навън а и факта че днес няма да съм на работа Heart Eyes
Кас, Алинка благодаря за кафето Hug Тъкмо направих една голяма кана Peace
Ави Hug Да се обичате с Роската още дълги години и да бъдете много щастливи!
Мери, мило, най вероятно утре може да дойдем! Днес е задушница и след малко ще се приготвяме да отидем да почетем моя татко. А в 16ч трябва да сме на ритуалната зала - една приятелка от детството се жени и искам да я поздравя.
Joy радвам се че сте добре вече! Дез вие как сте?

Качих на Алекс едно клипче ТУК..Нама мама, няма бате, няма тате... hahaha
Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден Hug

# 76

Честита месечинка на Илиан ...Златомира,да ти расте здрав,весел,щастлив и много усмихнат и обичан...
Весела и слънчева  събота и неделя на всички...

# 77
  • Бургас
Добро утро !
Влизам набързо само да почерпя за моето голямо момче на девет месеца стана, а кога минаха не разбрах Popcorn cook cook baloni cheers Tada Wine Glass  party023
Роси не се укорявай мила един ден когато видиш двете си сладки момчета да бягат в двора на къщата ще си най-щастливата майка на света.По хубаво от къща с дворче НЯМА. Naughty
Бубе  Heart Eyes Hug
АВи това с двете сватби много ми допада, ама късно се усетих и ние с мъжо трябваше така да процедираме. WinkМакар че сме решили на 5-тата си годишнина да спретне пак една мини сватбичка. Mr. GreenА вие да сте живи и здрави и все така да се обичате и подкрепяте, защото вие сте пример за идеално семейство.(поне според мой те критерий) Heart Eyes
Хайде сега всички на разходка Peace

# 78
  • София
Добро утро! Hug
Благодаря момичета за похвалите към моето пораснало момиченце-кокиченце! Hug Wink
Ави, Честита Годишнина! Да сте живи и здрави!  bouquet Flutter
Роси, ще ти звънна, а пък да вземем и да се видим, има-няма 450 км.?! ooooh! Crazy Алекс е разкошен, красота! Целуни го! Heart Eyes
Мери, обожавам сладко от дюли и аромата на индрише. Heart Eyes Да черпиш едно бурканче, пък аз ще настържа следващия път дюлите. Hug
Честити Месечковци!  bouquet
Хъмпти-Дъмпти, ЧРД! Да си жива и здрава!  bouquet

Бог да прости всички покойници! Flowers Rose Flowers Rose Да не забравим в това число и малките ни звездички - Тео и Миа! Flowers Rose Flowers Rose

Хубав ден от нас!  bouquet Hug

# 79
 hahahaРоси, от това по-хубав и по-искрен комплимент няма. Вижда си те като кака Алекс и това си е, защо го объркваш Joy Калоян казва мама и тате (първата и най-осъзната думичка ни е ам-ам), но "мамма" се превежда като "Наакан съъм", "Напишкан съъм", "Гладен съъм", "Скучно ми е, ела да ми правиш компания" - винаги избива на рев, докато "тате" го казва едно тихичко и нежничко. Що се отнася до самообвиненията - до болка ми е познато. Това е положението!
Ави, честита (втора) годишнина!

Чара, Ефросина, скрихте ми шапката! Като гледам Камен и Анна как ходят, се замислям дали е права педиатърката, като не ми позволява Калоян да го държа дълго време на крачета, защото бил едричък. На него толкова му се иска да стои така, а и му се ходи. Само да го сложа в проходилката, вече е хукнал нанякъде. Като ме види, че тръгвам към него, ускорява темпото. Никакъв интерес не проявява към пълзенето, няколко пъти го пробвах и реве, но проходилката му е любима. Днес най-после се надявам татенцето ни да му сглоби кошарката, че и на кошчето е на път да му разкаже играта, като на първата проходилка. Кошчето е на колелца. Открил е как може да го друса и и с подскоци на дупето да го мести напред. Като нищо ще се озове седнал на земята и с него.
... Днес е Архангелова Задушница! Бабо, дядо, тате, обичам ви. Сърцето ме боли за вас! Flowers Rose Flowers Rose Спете спокойно, мънички душички Миа и Тео.

# 80
Абе Роси,вземи го почерпи това момче Wink,е вярно само Кака ти вика -ама скоро може и Мацка Joy.А и споко,и мойта буба Кака ми вика-а съм все с нея.

Мир на праха на всички наши близки и познати,които вече са на по-добро място.

# 81
Здравейте, момичета.
Вчера бях щастлива че видях част от вас. Прегръдки, ще пиша отново, нещо ме боли глава...
Лека нощ.
Аз пък не можах за пореден път да дойда на среща... не знам защо все така се получава. Предлагам в най-скоро време (докато белия сняг не се е посипал тихо) да организираме нова среща, че много ми се иска да направя групов портрет на бебетата ни. При това докато са в тази прекрасна седяща възраст, че нещо много бързо взеха да растат...  newsm78

Положението при нас още е сополиво, но въпреки това ще пътуваме, че това хубаво време не е за изпускане.

Лека нощ и от мен и хубави разходки през уикенда!! Hug Hug

Асол,
аз бях за съвсем кратко на тази среща, Рая нещо започна на кашля и на третото прокашляне от нейна страна я хванах и я заведох на лекар, сигурна съм карала с 100км/ч до поликлиниката, за да не изпусна смяната. От момента, в който родих малката съм се чалнала, много се тревожа за децата ми, не бях такава, не знам какво ми се е случило. Даже докторката ме пита как е възможно да се притеснявам толкова и защо не съм претръпнала поне малко, та нали ми е второ дете ...
Както и да е, специални прегръдки, Асол и се надявам съвсем скоро да се видим.

Цунки на всички.

Миа, Тео....

# 82
  • Варна

Благодаря ви, че никога не ни забравяте, че винаги ни споменавате в молитвите си! Благодаря, че винаги помните месечинките и тъжните дати...Моето момченце сигурно се радва, че има толкова много прекрасни лели, дано да закриля дечицата ви отгоре!
  Понякога влизам да видя колко са пораснали февруарчетата, колко зъбчета имат вече, кой се е изправил...и не спирам да се питам как би изглеждал Теди, какво щеше да умее вече...Цункайте дечицата си тази вечер освен от вас и от мен, дано част от тази целувка усети и моето ангелче и звездичката Миа.

Аз вече 2 месеца съм на работа и колкото и да ми казваха всички, че ще се разсейвам, при мен май не действа...На всичкото отгоре ми откриха и автоимунно заболяване на щитовидната жлеза и в понеделник ще видим как ще се лекувам от тук нататък. Черна серия...ще има ли край някога, вече незнам...
  Лека вечер на всички!  Heart Eyes

# 83
# 84
# 85
# 86
Мила Slavi_Yo, mnoго, много здраве за теб и цялото ти семейство  Hug

Мир за душите на всички починали Flowers Rose Flowers Rose за нашите ангелчета Тео и Миа Flowers Rose Flowers Rose

# 87
  • Варна
Слави и аз те прегръщам много силно. Hug Hug Hug
За Тео и Миа. Flowers Rose Flowers Rose

# 88
  • Варна
Нека почиват в мир душите на нашите близки и на ангелчетата  Тео и Миа  Flowers Rose
Ние имахме доста здравословни проблеми, но отново сме  на линия. Опитвам се да ви наваксвам какво сте писали, нo е трудно. Постепенно ще става.Честито на всички имали поводи   bouquet
Ние също сме кандидати за най-беззъбо бебе  Mr. Green Даже и намек няма. Кой остана? Бебшорите на Пухка, Мирка и Джой. Още някой  Wink
Иначе моя палавник си ходи вече из стаята. Има един стол по средата и той опирайки се на секция, легло, столове си се разхожда играе си, даже не го пазим много. Но се престрашава само по две-три крачки да прави без да се държи иначе си търси опора. Като не намери сяда или лази, но се научи да пази равновесие и ако види зора да пада по дупе внимателно или да се подпира на ръчички. Много рядко вече пада на глава или залита.
Идеята за табличката е много добра. Всеки ще си попълва или каква е идеята. Да помогна за нещо?
Разгледах снимките от срещата на софиянки. Е, че са пораснали бебешорите. Да са ви живи здрави  Hug
На мен днес ми изтичат 315 дена  Cry От понеделник съм вече официално на работа и майка ми е в майчински. Поне е хубаво, че няма много работа и ще съм на 4 часа, така че ще прекарам още малко време със съкровището ми.

# 89
Мила Слави Hug  Hug дано в живота ти изгрее слънце и да започнат да ти се случват хубави неща
Миа Flowers Rose Flowers Rose
Тео Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт