Кодове за Ла Редут 16

• 50 860
  • 633
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
Някой може ли да обясни как става самото гласуване,за да се пробвам и аз,моля!
Влизаш на линка,избираш си артикул,слагаш го в кошницата до като стигнеш 10 и даваш с стъпките на там,после ти искаше данните и готово,поне при мене беше така.

Стигнах до 10 и ме питаше да продължа или "терминер" и аз избрах да продължа,но то ме върна в началото и сега не знам да почвам ли отново да гласувам....
Даваш "терминер" и ти излиза табличка в която да си вьведеш данните...

# 571
10x! Направих го.

# 572
Момичета ,бихте ли ми казали някоя дали е ползвала код 31100  за 30 евро. Не мога да разбера дали са за поръчка или за доставката тези 30 евро. newsm78

# 573
Момичета ,бихте ли ми казали някоя дали е ползвала код 31100  за 30 евро. Не мога да разбера дали са за поръчка или за доставката тези 30 евро. newsm78
Аз го използвах днес.Действа при ненамалени и примини,аз поръчах такива.Дава и БД но при остатък над 45 евро. Peaceкато ти изважда 30 евро от сумата,който май е 45 евро...ако не се лъжа.
Някой пробва ли новият код 37141 при какви артикули действа

# 574
момичета дайте един код за БД който да работи пробвах пробвах ама.......

# 575
Благодаря ти-получи се,дори вече си набелязах някои дрешки!  bouquet

# 576
Аз все пак да си попитам отново,понеже по никакъв на4ин не можах да намаля трите сутиена,ако някой все пак упее,освен с персонален гог,моля да ми каже  Hug

# 577
Ще следя темата с интерес! Прочетох първият пост, мисля скоро да пусна и първа поръчка! Искам още малко да се ориентирам!
Искам да ви попитам да се използват на готово кодовете от първият пост рисковано ли е или не? Трябва ли за по-сигурно да се чака код на имейла?  Hug

# 578
  • София
Ще следя темата с интерес! Прочетох първият пост, мисля скоро да пусна и първа поръчка! Искам още малко да се ориентирам!
Искам да ви попитам да се използват на готово кодовете от първият пост рисковано ли е или не? Трябва ли за по-сигурно да се чака код на имейла?  Hug

Винаги има риск да ти откажат поръчката заради ползван код, който не ти е бил изпратен лично......но също така повечето имаме и доста получени подаръци по този начин  Peace

# 579
Аз го използвах днес.Действа при ненамалени и примини,аз поръчах такива.Дава и БД но при остатък над 45 евро. Peaceкато ти изважда 30 евро от сумата,който май е 45 евро...ако не се лъжа.
Някой пробва ли новият код 37141 при какви артикули действа

# 580
момичета дайте един код за БД който да работи пробвах пробвах ама.......
аз използвах код за БД-61425

# 581
  • Пловдив
Аз все пак да си попитам отново,понеже по никакъв на4ин не можах да намаля трите сутиена,ако някой все пак упее,освен с персонален гог,моля да ми каже  Hug
нали знаеш че сутиените и трите трябва да са от тази оферта взимаш 3 ,плащаш 2   и да са един и същи номер  Hug

# 582
41912 - sac noir Borsa nera

Да попитам- някой получавал ли е тази чанта. Пуснах вече поръчката, само този ми прие, та да знам какво да очаквам...

# 583
нали знаеш че сутиените и трите трябва да са от тази оферта взимаш 3 ,плащаш 2   и да са един и същи номер  Hug
това го знам,ама аз питам дали о6те мога да ги смъкна до 5 евро  newsm78

# 584
момичета какво е това и как се използва тази карта  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=025456377f7fee032a

Общи условия

Активация на акаунт