Времето толкова бързо върви, наше Януарче корица краси

• 11 365
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
Ним, дано да е само леко неразположение и Симона още утре да е здравичка  Hug
Бръмболина,  стискам палци да излизате от тази черна серия цялото семейство. Майка ти да се възстанови бързо и от тук нататък само хубави новини от теб.
Ивонска, а логопед в по-напреднала възраст няма ли да свърши работа, за да се избегне такава намеса хирургична?
В яслата на Евангелина всички деца са болни. Тази седмица в нейната група са само 4 деца, засега тя държи фронта, но май и се разсополивя и закашля. Ще видя утре сутринта как ще е и ще преценя дали да я носим. Започват се гадните вируси, кашлици и сополи Tired
Дано всичките ни дечица да са здрави и да не боледуват  Praynig Praynig Praynig

# 76
  Ивонска,най-малката ми сестричка имаше същия проблем -къса юздичка на горната устна,но тя нямаше( и сега няма) разстояние между зъби,и никога не е съскала.......Искали са да й цепнат юздичката,за да не й се отварят прекалено горните зъби при усмивката,но не са го направили.И по-добре!Защото сега усмивката й е прекрасна.

# 77
  • Варна
Айде, аз да изокам, че на Шошът му е къса неква юздичка на горната устна, та за това има разстояние между предните зъбки и може да сссссъска...  ooooh! Tired Можело да се оправи от само себе си, може и да се наложи нещо като лека операцийка за да се цепне... Tired
Не е задължително да съска- и аз имах същия проблем, оперираха ме чак на 7 годинки и не съм сискала нито преди, нито след това. Прегръдки на всички дечица, родители и роднини- надявам се болежките да ви забравят бързо.

# 78
  • София
Ивонска, а логопед в по-напреднала възраст няма ли да свърши работа, за да се избегне такава намеса хирургична?

В Пумпелина постоянно има действащи много добри и логопед, и психолог... Всъщност, логопеда го каза и аз затичах при зъболекар следобед. При всички случаи - ще чакаме за интервенцията да навърти годинки...

Мерси, момичета, поуспокоихте ме!  Hug

# 79
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ноеми, радвам се ,че баща ти е по -добре и е заобиколен от вашата любов Hug Hug

Бръмболина, моля се за майката ти,операцията да мине успешно,и отново да се радвате на живота заедно, и знаеш,че винаги сме тук за да си споделяме Hug Hug Hug Всичко ще е наред мила, ти само бъди най-добрата дъщеря и показвай на майка ти ,колко много я обичаш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хрисии, Мустаков е много добър алерголог, ходихме при него,когато Алекс имаше атопичен дерматит, и имаше много добър резултат Peace

Ив, Шош ще се оправи мила - нали е син на майка си Hug Hug Това,за което говориш е поправимо, и май-колкото по-рано,толкова по-добре Thinking

Селма, спокойно мила, и моите деца са двуизични, Алекс проговори на 2 годинки, и както каза Ина - започна да говори като професор - с точните думи, с точните времена, и ако сбъркаше някъде времето,си връщаще изречението от началото, с правилното време Shocked Mr. Green Peace Сега е много трудно да му затворя устата, и такива мисли и изречения ми дръпва,че понякога се чудя аз ли съм голямата или той Mr. Green Ники все още си говори бебешките думички,всеки ден си обогатява речника, нямам никакви притеснения,защото знам че изведнъж ще започне да философства,и тогава яко ми дупе - с двама философи в къщи, трудно ще взема думата/ а знаете колко "малко " говоря Crazy Mr. Green Mr. Green/ И понеже в къщи се говори на три,че понякога и на четири езика - български основно,английски,булглиш/това си е нашият език с Рик,който си въведохме без да сме го налагали Crazy/ и полски, Алекс и той вече ги смесва много добре, но ясно прави разликата кой език кой е, и с кой на какъв да говори Grinning Като с учудване забелязах,че полската му дикция е перфектна Grinning
За мен най -важното е постоянно да се говори на децата,винаги интуитвно съм усещала,че когато си говоря с тях като големи,когато си разказваме и обеснявме всичко,децата се чувстват специални, равноправни партньори в разговорите ни и много скоро се включват в тях,по техният си уникален начин Grinning Grinning Grinning

Хубав,слънчев и усмихнат ден на всички, снощи имаше лунно затъмнение, но аз ви желая - слънчево просветление в душата,сърцето и мечтите ви.Амин Grinning Grinning Grinning

# 80
Хубав,слънчев и усмихнат ден на всички, снощи имаше лунно затъмнение, но аз ви желая - слънчево просветление в душата,сърцето и мечтите ви.Амин Grinning Grinning Grinning

Мангич, да не си станала пастор, мари Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Бръмболина, желая бързо и пълно възтановяване на майка ти  Hug Hug Hug И изобщо край на всички черни серии.

# 81
  Магнолиамм,мерси за хубавия заряд! Hug
  Бръмболина,много добре го каза:"човек като му се случат толкова гадости и се научава да се мобилизира и вместо да мрънка да направи максималното."
   Хрисси,лично мнение,но....не ми е симпатичен този д-р Михайлов!Рибешката ми интуиция подсказва,че нещо не е как-то трябва при този човек..... Confused Confused Confused Разбира се,не ангажирам никой с мнението си!

# 82
  • София
Бръмболина, стискам палци за майка ти, дано това е всичко и да забравите скоро за неприятностите!
Мангич, какво ти е бре, добре ли си? Mr. Green

# 83
  • София

...

... от Църквата на Алкохолизираните Майчунгели в Напреднала Деменция!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 84

...

... от Църквата на Алкохолизираните Майчунгели в Напреднала Деменция!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бе те там звучат по-хълцащо, някак си Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

# 85
magnoliamm, винаги си позитивно настроена. Браво! И много често и мен ме "заразяваш".

# 86
  • София; Дружбето
Ним, какво става, как е Симонка? Rolling Eyes
Миша днес за първи път от 2 седмици хапна супа Crazy В яслата не ще да яде нищо и беше само на солети, бисквити и макарони със сирене. научила се е като се прибираме да влиза направо в магазина и да си взима бонбони и днес, понеже отказах да купя, направихме едно красиво предстваление на площадката. То беше лежане, пищене, тупане на крака, абе пълна програма. Идеше ми само един път да я тресна в земята, но се сдържах Blush Даже лелите ми казват, че като реши нещо е много упорита ooooh!

# 87
Селма, наложи се поради 99% сигурно възпаление!!! И аз му казах - давай. Не ми се чака да се подуе целия и после ...
Бръмболина, стискам палци всичко да се оправи и да приключите с черната серия  Hug  Hug  Hug
Иве, на мен тази операция ми я правиха на 7 години. Всичко мина за 1 ден - докато ми премине упойката. И Марти е с портичка, но на него не са му поникнали всички зъби, така че докато не поникнат не може да се каже как ще е.

На болните - скорошно оздравяване! Омръзнаха ми тия сополи вече!
На всички пожелавам хубава вечер и приятна почивка!

# 88
magnoliamm, винаги си позитивно настроена. Браво! И много често и мен ме "заразяваш".
Мммм да, и аз така мисля.  Hug

Моля ви кажете, че не сме единствените при които махането на памперсите още е мираж. Не ще и не ще да си казва кога й се ходи и това е, а не ще и да седне на гърнето. А вече ми е ужасно тежка и не мога да й мия д-то. Rolling Eyes

# 89
Селма, наложи се поради 99% сигурно възпаление!!! И аз му казах - давай. Не ми се чака да се подуе целия и после ...

Ага,ясно...Питам,защото при Алекс уж имаше фимоза,но без възпаление,и аз отказах да му направят забелване.От 2-3 месеца ,обаче,пишлето му се е забелило от само себе си....  не и  до край,но все-пак...
   Но при вас,щом имаше възпаление,нямаше какво да чакате.Добре,че сте го забелили! Peace

И Марти е с портичка, но на него не са му поникнали всички зъби, така че докато не поникнат не може да се каже как ще е.

И Алекс  е с портичка,но засега това изобщо не ме притеснява. Rolling Eyes
   Да ви кажа имам две приятелки:едната е без никакви портички и съска,другата е с портичка и никога не е съскала.....Може би,проблемът е комплексен и не точно(или само) портичката  води към съскане........ Thinking

Общи условия

Активация на акаунт