Времето толкова бързо върви, наше Януарче корица краси

• 11 371
  • 279
  •   1
Отговори
# 225
  • София
 Мимито, нема да ходиш никъде, ми стегай мъжо!  Naughty Доброволно няма да отстъпваш територия и да си прецакваш хубавото семейство и прилежащия му секс!!!  Mr. Green Сериозно.  Wink

# 226
Стилияна, да, заради ларингита давам АБ. Гърлото й беше много червено, беше без глас, с влажна кашлица и за това се съгласих.
Да чукна на дърво, не е вдигала температура тази нощ, няма пъпки. Саша, благодаря за съвета, ще внимавам много.

# 227
Здравейте прекрасни мами на Януарски господа и дами  Flutter
Аз леко откачам с ината на козирога, но в тоя студ нема начин  Crazy Всъщност има ли желаещи за разходка в Природо-научния музей, или за среща през седмицата в някой парти клуб  newsm78
За отчета Веско беше 15 кг. преди около месец, за височина не знам точно колко, но със сигурност изглежда по-голям от възрастта си. В резултат на притесненията ми, относно килограмите бях писала преди месец. Тогава се оказа, че само Ния на Цветомира е по-пълна от него, но след болницата предполагам, че вече няма по-дебело януарче от моя хубостник.
Иначе да ви се похваля, че малкия Цецко за един месец е наддал 1100 гр. и 5 см., като единствено хапва от млякото на мама. Явно ще е строен като батко си и майка си  Flutter
Мимито, не че ми е работа да ти се бъркам в семейните дела, ама ако трябва постави наистина ребром въпроса. В крайна сметка семейството ти е най-важното. А свекър ти на какво мнение е?

# 228
Ноеми една приятелка е женена за програмист и казва че са мъже "от друга порода"!
Ти на нас с Ноеми и Нинище не ни обяснвавай за програмистите - имаме си ги дома Wink.

толкова съм свикнала че другите мъже ми изглеждан някак странни  newsm12

Ноеми, съмо да те предупредя за филма, че може да оревеш салона. Даже Пътър се просълзи на няколко пъти....

# 229
Момичета ,благодаря за подкрепата-имах нужда да чуя нещо от вас...То не,че всеки ден с дружките не сипех огън и жупел по зълвата,ама...Манански,свекъра май е пас тоя път,кара се с нея,че не върши нищо вкъщи,но то онва си е буквално тъпо и нагло същество и не взима нищо под внимание.Мъчи се да наговаря баща си и май има малко успех,щото имаше период,в който свекъра две седмици не ме отразяваше изобщо,че съм вкъщи,не говори и се сърди за нещо и никой няма представа за какво.Сега е пак като едно време-разбирателство и мир с него,но вече си имам едно наум...Очаквах повече подкрепа от мъжа ми,но само кавги с него,щото не ми издържат нервите вече...За капак на всичко старата баба падна и си счупи ръката-е,снахата й чисти и я придържа ,за да иде до тоалетната и след това й чистя кенефа,щото жената едва върви вече...Свекъра и щерка му въртят любов и са се отдали на живот...Не,че е зарязал бабата,ама жената вече има нужда от постоянни грижи...Ох,изсипах се пак,но ми олеква малко като ви кажа и на вас...Майка ми на ден по 5 пъти звъни да чуе как е положението и се е шашнала,хем не ща да я тормозя,а ми се иска да си ко кажа на някой,а знам,че тя винаги ще ме подкрепи и ако имаше възможност би ми помогнала....Ай стига вече съм дърдорила...Треперят ми ръцете и бъркам всички думи,та едно изказване го пиша 15 мин.  Mr. Green

# 230
Привет девойки!
Мими, освен да ти се натресем цялата януарска банда на гости, та да се изнесе зълва ти.
Стягай любимия и дано скоро да се изнесе натрапницата.
На болничките и ошарените-бързо оздравяване.
Софи пък се настани трайно в нашето легло и няма изгонване. Осен това по цял ден се тръшка и нищо не ще да яде, дори и мляко не иска да пие вече. Единственото нещо, което яде с охота е студен яйчен белтък.  Crazy

# 231
Ето тази е нашата шарка,ако не бях видяла,че я има и тук нямаше да повярвам,че има такъв вид шарка Crazy http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24152.0 Хубавото е,че отшумява за 5дни.

# 232
  • София; Дружбето
Тая пета, седма или квато и да е там болест ми звучи по-скоро като оправдание за незнание Rolling Eyes Както казва личната, на времето нейния лекар като не знаел какво му е на детето, винаги поставял диагноза краста Mr. Green Та така. Ама да се оправя бързо дребната, това е най-важното Hug

# 233
  • София
Хей, момичета, много ви благодаря за милите думи и пожелания за Симона. Ние през ден я водим при педито да я слуша, че нали отказах болничен престой. Сутринта педиатърката каза, че гърдите й хъркат, ама може и да е от храчките, които не може да изкара и да я инхалирам по-усилено. Да не ви казвам, че цял ден не съм човек от притеснение.

На обяд се прибирам в офиса, бързам умислена, а трима колеги ми се смеят отстрани каква съм била отнесена и да съм се събудела. Ама те - млади, прави, без деца и без грижи - иди обяснявай, че сърцето ти се къса от безпомощност. Добре че ви има вас да разбирате тревогите ми. Благодаря ви!  bouquet

# 234
Хей, момичета, много ви благодаря за милите думи и пожелания за Симона. Ние през ден я водим при педито да я слуша, че нали отказах болничен престой. Сутринта педиатърката каза, че гърдите й хъркат, ама може и да е от храчките, които не може да изкара и да я инхалирам по-усилено. Да не ви казвам, че цял ден не съм човек от притеснение.

На обяд се прибирам в офиса, бързам умислена, а трима колеги ми се смеят отстрани каква съм била отнесена и да съм се събудела. Ама те - млади, прави, без деца и без грижи - иди обяснявай, че сърцето ти се къса от безпомощност. Добре че ви има вас да разбирате тревогите ми. Благодаря ви!  bouquet

Ним,дано Симонка се оправи бързичко,разбираме те всички колко е притеснено ... Hug

# 235
Тая пета, седма или квато и да е там болест ми звучи по-скоро като оправдание за незнание Rolling Eyes Както казва личната, на времето нейния лекар като не знаел какво му е на детето, винаги поставял диагноза краста Mr. Green Та така. Ама да се оправя бързо дребната, това е най-важното Hug
Абсолютно поставят диагноза според настроението,в което са в момента! Както беше "нйе,нйе!!!",така стана изведнъж шарка.Попитах я защо е изключила като вероятност този вид шарка,а тя:"Ми щот не знаех,че е цялата обрината!" Под "цялата" разбирайте гърдите и корема,по лицето и краката няма.Благодаря ти от сърце! Hug Heart Eyes И вие се оправяйте бързо и дано на никое фъстъче веч не предстоят перипетии. HugHeart Eyes  bouquet

# 236
Ним, дано Симона се оправи бързо.  Praynig Нали знаеш сития не вярва на гладния.  Tired
И при нас най-често срещаните диагнози са-  5 и 6 болест, 3 дневна треска.  Crazy

# 237
Любо от 7,30 се е нагласил с яке и маратонки и седи пред вратата - да излиза  Grinning До 11 часа ще стои там.

# 238
  • София
Ая е в болница със Сту, направила е гърч и се съмняват за епилепсия, но ние ще се молим изследванията да покажат, че не това е случая!!!  Praynig

Да пожелаем на Ая най-обикновена инфекция и гърча да е от високата Т! (баси, как звучи - пожелание за инфекция, но тук това е малкият дявол!) Hug Hug Hug

# 239
О Боже  Rolling Eyes Искрено се надявам и моля Ая да е силна и здрава и бързо да стъпи на крака Praynig Praynig Praynig
На Сту, много, много сили и вяра, че всичко ще е наред  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт