ДЕКЕМВРИ близо е вече, чакаме те мъничко човече!

• 17 048
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, тумбачета  Hug
Аз нямах нет няколко дни и много ми липсвахте  Hug
Итърнити, Цвети е страхотна кукла   bouquet
За Бамби - вчера на лекцията на "9 месеца" казаха, че в първите дни се кърми и от двете гърди, за да се стимулира отделянето на кърма. Обясниха, че в началото е трудно, но не бива да се отказваме. Това със силиконовите зърна звучи като добра идея  Peace

Сисето, Ч.Р.Д на патерици! Ч. Р. Д. и на краставичка! Да сте живи и здрави, момичета, много обичани и усмихнати!   bouquet   bouquet

# 181
  • На брега на реката
 Пълнолуние ли е било??? Изобщо не успях да спя, направо бях като сомнамбул. А последната седмица така сладко си поспивах. Тази нощ имах чувството, че няма край, чак на сутринта съм заспала и се събудих озверяла от глад  Joy Сега ме тегли възглавницата, ама няма да й се дам. Следобед може  Simple Smile

# 182
Забравям да ви питам - гледахте ли онази вечер репортажа за увеличаването на платените 90% от 9 месеца на 12 месеца?! Май само дето се радвахме толкова много предварително, че ще имаме още три месеца. Thinking

# 183
Забравям да ви питам - гледахте ли онази вечер репортажа за увеличаването на платените 90% от 9 месеца на 12 месеца?! Май само дето се радвахме толкова много предварително, че ще имаме още три месеца. Thinking
Това съм го изтървала. Какво имаш в предвид, какво са казали?

# 184
  • София
Да, тъкмо вчера си мислех да ви питам дали сте го гледали, ама забравих.

Това съм го изтървала. Какво имаш в предвид, какво са казали?

Няма да ги увеличат на 12 месеца. Отпаднало е от Бюджета. Но здраве да е и 9 месеца е нещо.

# 185
Ами аз доколкото схванах Министерството на социалните грижи, което беше обещало това увеличение, не го е включило в програмата си за бюджета за 2009 година. Даже Масларова се показа и каза, че едва ли не било нагло от наша страна при положение, че в цяла Европа било много по-малко. #2gunfire А Христина (забравих фамилията й) от НДСВ, която преди беше министърка на това ведомство цитира текст от европейските закони, че всяка държава сама решава за себе си според демографските си особености. Един вид, ако прецени, че има нужда да стимулира раждаемостта - трябва да го направи. За финал казаха, че другата седмица НДСВ ще спорят в Народното събрание за това. КАкво ще стане - все още е трудно да се каже. Но даваха доста възмутени майки и няма да се учудя, ако някоя не направи подписка. Така че се ослушвам за подписка и смятам да я подкрепя.

# 186
Добро утро момичета!

Тъй като ви чета разбирам че освен всичко друго съм и вампирясала  Shocked Аз почти не мога да спя, а точно снощи спах като къпана  Laughing Днес мисля да ходя до поликлиниката да си търся личен лекар и педиатър за бебка.

Много неприятно че не са го приели закона за 1 година майчинство...много се надявах.

Хубав ден на всички!  bouquet

# 187
Ще видим тази седмица ще се реши окончателно дали ще бъде 9 или 12 месеца. Още нищо не е загубено.

# 188
  • София
Много се съмнявам, че ще го приемат и, че подписки ще помогнат. Все пак доводите им са, че в чужбина е много малко платеното майчинство, да не говорим, че в някои държави въобще го няма (Щатите примерно). Но все пак надеждата умира последна!

# 189
Добро утро и от мен!
Аз също бях като сомнамбул от 1:30 до към 3:30,ама после съм заспала и така чак до към 9:00! Laughing
После сутринта правих закуска,чистих малко и сега седнах да ви прочета!
Това за увеличаване на платеното майчинство го бях чула отдавна,но незнаех,че са го отхвърлили.Те какво ли друго могат да сторят тез нашите министри.Само се чудят те откъде да скатаят някой лев за тях,пък другите кучета ги яли!И все пак щом има надежда ще стискам палци!!!
Желая лек ден на всички мами и дано има по-малко болежки! Hug

# 190
Добро утро и от мен! Имам един въпрос - някоя от вас пътува ли все още или ги спряхте пътуванията отдавна? Защото се организира едно пътуване до Банско и на мен така ми се ходи и сега умуваме с мъжа ми дали вече не е много късно да пътувам - имам 20 дена до термин. Дайте съвет Praynig

# 191
radi81, аз от гледна точка на това ,че бебето може да тръгне всеки момент, не бих тръгнала никъде  Naughty (освен ако не е нещо крайно наложително).

Аз снощи пак спах доста добре. Сънувах пак ,че съм родила, но бебето беше сякаш на 1-2 годинки и го питах как иска да се казва. То ми отговори "Кристиян"- много странно, даже не сме го обсъждали това име с мъжа ми  newsm78

Хубав ден!

# 192
  • София
Ради, аз пътуването съм го спряла от края на 6-тия месец, но моя случай е друг. По принцип като влезем в 9-тия не е хубаво да се пътува, заради контракциите и риска. Но ако се чувстваш добре и нямаш контракции....Знам ли, по-добре звънни на доки и питай, за да си сигурна.

# 193
Ради, аз не рискувам да ходя надалеч, но пък все още шофирам  newsm01
Прецени си самичка, но ако става въпрос за един ден според мен няма нищо страшно  newsm10 , аз бих тръгнала  travel

# 194
Аз пък на пук на всички и всичко всяка събота и неделя си миткам на някъде с мъжлето-така беше и преди да забременея.Много ме разведряват разходките на различи места и действат много зареждащо.Дори сега,когато бебето е готово да излиза пак ще си пътуваме ,ама по наблизо.Все пак после няколко месеца едва ли ще можем да обикаляме така .НО...всеки сам си решава и си знае състоянието.

Общи условия

Активация на акаунт