До Дядо Коледа писма, пишат септемврийските деца

• 32 781
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви момичета за хубавите думи  Hug Heart Eyes
Денис, за сега освен, че много ми се спи, други неразположения нямам (пу пу). Даже някакси все още не осъзнавам, че съм бременна..всичко си е нормално, както преди или може би покрай Стефи не обръщам толкова внимание на това сега. По - скоро повече се терзая психически как ще се справя с двете деца, няма ли да ревнува Стефи, ще ги обичам ли еднакво - ей такива неща  Crazy А Арен явно е доста чувствителен, и съобразителен  Hug
Ние за съжаление приключихме отдавна с одисеята ясла..Стефи натрупа само два дни актив, след дълго боледуване и разправии с персонала, направо я отписах.
Кузманка, и моя мъж се е наредил за момченце, но...аз честно казано пак момиченце искам, но каквото такова... Hug
Доника, стягай се за момата, че не остана...аз да си призная без бой често надничам в януарската ви темичка, но имам много близка приятелка, с която бременеете заедно..та така.
Стели, разкажи вие с Додо как сте и ти отдавна не си писала  Hug

# 136
bebe_dundi, не мога да ти опиша колко се зарадвах на красивата новина! Hug Честито, миличка и лека бременност ти желая от сърце! Heart Eyes
Май и ти пак септемврийче си очакваш. Grinning Или бъркам?

# 137
  • София

Доника, стягай се за момата, че не остана...аз да си призная без бой често надничам в януарската ви темичка, но имам много близка приятелка, с която бременеете заедно..та така.

Засичахте аз Joy Коя е , ако не е тайна, може да се знаем и лично Simple Smile

# 138
bebe_dundi Честито мила Hug
Много се равам за теб Heart Eyes

Преди малко ми звъняха от яслата на 18-ти ще им е тържеството.Любимата му леля щяла в отпуска да излиза.

# 139
Мари-анка  Hug, августинче чакам, ама то и предното е такова всъщност  Laughing
Доника, знаете се - Сиси е.
ДЗ  Hug Целувки за Ники

# 140
  • София
Хилоу, в таз късна вечер...
Отивам аз да взема днес Хриси от ясла и го заварвам да плаче. Защо плачеш бе мамо? Ами лелката вързала опашки на момиченцата и им сложила фиби, пък на него не...Човека искал и той...
И ме сюрпризираха, че от понеделник в тяхната група почвал ремонт и който имал възможност, да не си  води детето...     че щели да ги разпределят по групите...И сега се чудя какво да правя. Той си иска човека при дечицата...

# 141
 Bebe_dundi,  да ти честитя и тук. Дано така леко изкараш до края бременността.

Амаретка, как сте с английския?  Grinning
Ходим на английски с голямо желание (на този извън училище). Засега мога да му помагам, ако се наложи, но с този темп бързо ще ме изпревари. Имат много хубави учебници и 1 книжка, с която вече приключиха "Дядо и ряпа"( The enormous turnip(beginner 100headwords)).  По цял ден може да повтаря "The mouse pulls the cat, the cat pulls..." и няма да се измори. Иначе в училище имат само 1 час седмично, което малко ме разочарова, при положение, че училището се води с изучаване на чужди езици.
 Малко се отплеснах с приказки по баткото, но при него сега е по-интересно. Той милия отдавна е заспал, вече няма следобедна дрямка като в детската градина. Аз също ще последвам примера му, така че лека нощ малки, големи и още по-големи момичета и момчета.

# 142
  • Пловдив
Добър вечер на всички! Hug

Голямо предколедно оживление и страхотни новини в нашата тайфа!

Мари_Анка , много се зарадвах на големия напредък на Мими! С любов, вяра и усилия се постигат чудеса! Честита ти нова работа! Peace
Доника, естет е този Хриси /освен любовчия... Wink/! Сигурно вече ти е трудно с коремката и твоето щураче!
bebe_dundi , възхищавам се на всяка една от вас, която е решила толкова скоро да забременее пак! Дано цялата ти бременност да е все така лека! Hug Аз да си призная още не съм се престрашила за 2-ро... Blush
dennis , с голямо удоволствие и усмивка чета за подвизите и разказите на Арен.....Той е едно много впечатлително дете! Радвам се,че проблемите с яслата имаха добър край! А това с тичането и организирането на времето по минути ми се налага доста често напоследък..... Whistling Ако можеш да спя само по 3-4 часа щях да имам време за всичко..... Както казва Мечо пух - колкото повече толкова повече Rolling Eyes
Ще си идвате ли в Пловдив за празниците?!
Кузманка , ще чакам и твоя разказ за коледното тържество!
Марлела, разгледах с удоволствие всичките ви снимки...Има усет към изкуството Мария! И не бъди така скромна...красоти творите големи! Аз си признавам, че това Бърборино за първи път го чувам....Нещо изоставам от бебешките  работи! Embarassed
viki81 , вашата ясла е много хубава! Ако и в БГ имаше такива нямаше да имам против да плащам за нея! С удоволстие бих се видяла с вас ако ви остане време от гостите и тържества! Hug
DZ , бързо оздравяване на Ники!  Peace

Иначе ние с Додо бяхме болни, аз се лекувах в движение, а разбойника днес го водих профилактично на лекар! Иначе той говори доста /но повече по бебешки/, пее песнички и проявява страхотни пристъпи на инат! Вечер се прибирам уморена, но по-скоро психически и да си призная не ми се пише много, а и Стенли напоследък ме чака с голямо нетърпение и програма за поне едночасови игри! За Коледа сме поръчали на Додо шейна /двуместна/, но по-голям проблем ми е подаръка за майка, която има кръгла годишнина..... newsm78...Дайте ми някакви идеи.... Thinking Повечето коледни подаръци за мен вече си ги подарих... Mr. Green Направих два шопинг тура в София по женски с приятелки!!! Надничам и аз в готварския и се радвам на коледните сладкиши, но нещо ни ми остава време, а и не мога да се престраша...  chef А най-много ме е срам,че още не съм сложила коледната украса, но този уикенд това ми е задача №1!

След като изписах цял ферман ви пожелавам приятни сънища! Rolling Eyes До скоро!

П.С. Amaretto   е изпревари!Браво за английския! Hug

# 143
Добро утроооооооо!Днес съм настроена петъчно Mr. GreenНабързо ви изчетох,че съм на работа и да се мятам да свърша нещо.
bebe_dundi,честито!Това е страхотна новина.Желая ти лека бременност.
DZ,как е Ники?Оправи ли се?Откога ходите на ясла?И нашето тържество ще е на 18.12.
Amaretto,браво на ученика.Днешните деца са много умни и със сигурност ще те изпревари Mr. Green
dennis, и ние сме така сутрин LaughingЕдин луд маратон.И все не ни се става сутрин и пускаме детско докато се обличаме,че да стои мирно за да мога да я оправя.
Кузманка и ти да разкажеш за тържеството на Дани.
Аз да ви кажа, още нищо не съм подготвила за бебето. Все си викам има време, хайде празниците да минат...Ама вчера една мацка с термин малко преди моя роди и взех, че се попритесних. Не че почнах подготовката де. Трябва да прегледам архива от бате, кое става и кое не... Иначе съм си харесала неща, които да комплектовам за изписването...
И още щях да пиша, но единия ме подпира от вън, другия отвътре...трима сме на компютъра Hug
Joy Joy Joy
Доника,кога ти е терминът?Че аз съм нова и още се запознавам Wink
Хайде аз отивам да поработя,че пак се отнесох.
Хубав ден на всички!!!

# 144
  • София
Поли, то термина по цикъл ми е 30 януари, но аз бях с ранна овулация и си знам, че ще излезе по-рано Embarassed А вчера и втора януарка роди, а термина и беше 24-ти...Много се натискат да излизат тия бебета
Стели, това с подаръците ми е мъка напоследък. В неделя РД имат кумците ми-и двамата са на една дата(като Меги и половинката), но са и в една година JoyПък тази е кръгла...Та сега съм в чуденка newsm78

# 145
bebe_dundi, Честита бременност ! Здраво и пухкаво бебче в синьо или розово вързопче. Видя ли малката точица вече?
Доника, и аз се бях настройла за по-ранно раждане, с тая малка разлика, всички ми казваха че ще се роди по-рано. Един месец се бях стегнала, че ще е всеки момент. Е не, дочака си термина човека.
Обещаните снимки от срещата със Синт и малко от снега ни http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317832

# 146
 Grinning Много ми е приятно да ви чета!
Мариаф,страхотни снимки.Филип и Виктор са мноого красиви момчета.А на Виктор така му отива светло синъо.Това е неговият цвят.
Бебе дунди,дано нямаш други странични симптоми освен поспаливостта.А за терзанията ти съм сигурна,че са нормалните страхове от не познатото и предстоящото.А мамите на двама всички казват,че не делят обичта си ,а са я умножили по две.Вярвам им  Heart Eyes Ще споделиш после от собствен опит.
Доника и на нас ни съобщиха,че от 17.12. затварят за ремонт,който не може повече да се прави паралелно с присъствието на децата.Няма да има сборни групи,предлагат друга ясла за периода от 2 седмици,но не ми се вижда удачен,та ще впрягаме бабите.
Поли,детските съм ги забранила.Защото както въобще не гледаше изведнъж започна да се вманиачава в мечо пух,колите и уоли,гледа с празен поглед и отворена уста,това направо не го понасям,после е нервен и се тръшка ,има свръх не изразходена енергия.
Стели,супер за шейничката.Покажи модела ,моля.Още не знаем в кои дни ще сме в Пловдив,но ще се обадим щом потеглим към вас  Grinning
В нашият сектор кризата взе да се усеща,уволниха вчера хора  Rolling Eyes много криво.
Целувки и хубав ден !

# 147
DZ,как е Ники?Оправи ли се?Откога ходите на ясла?И нашето тържество ще е на 18.12.
Ми подобре е .На ясла ходи от началото на октомври.
Взехме си бележка за яслата и сме на линия в понеделник Praynig
Спрях му антибиотика на своя глава.Немога да го гледам как дриска от него  ooooh!

# 148
  • Пловдив
Здравейте....

Тази вечер бях на тържество от градината на моя кръщелник в едно кино....Момичета, толкова беше хубаво, весело и умилително!!! Участваха деца от 3 до 6г. Аз много се вълнувах, защото това беше 1-то ми детско тържество и наистина ми беше интересно! Въобще страхотно разтоварване в края на тежката седмица.... Flutter

dennis, с удоволствие ще чакам да се видим! Има нов страхотен детски клуб!
Това е шейна много подобна на тази която ще е коледния подарък, но нашата няма това гумираното на седалките!

DZ, дано повече не се разболявате! Peace
MariaF, прекрасни снимки на 2 красиви момчета! Едновременно толкова си  приличат и все пак са различни ! Интересен костюм има вашия Синт, а 2-та негри до него каква роля  играят?! Rolling Eyes
poli_ch, май не съм те поздравила с добре дошла! Hug

Приятен уикенд!

# 149
Синтерклаас е българския Свети Николай. В Белгия и Холандия 6ти декември се празнува от всички деца, като Синтерклаас пристига с кораб от Испания, язди бял кон и раздава лакумства и подаръци на децата.
КостЮмът на Синтерклаас е официалено католическо расо, той е светец, религиозна фигура.
А черния Пит е негов помощник.

Интересен костюм има вашия Синт, а 2-та негри до него каква роля  играят?! Rolling Eyes
чернокожи! Негър се смята за обидна дума и провокира расистко недоволство.

Общи условия

Активация на акаунт