Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
С кои видове захарни покрития е най-лесно да се работи и кой трябва да избера?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
-
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
-
С кои видове захарни покрития е най-лесно да се работи и кой трябва да избера?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Как да изрежете и сиропирате торта?



.

Абе, ще се научим!
Найстина тези торти се сглабят на място, транспортират се на части!
Тя беше с друга форма пекох сферичен блат 3 часа по нова рецепта завивах го потих се. Един ден предварително правих фигурките. Почвах по хиляда начина и..... Значи блата е по рецепта от тази 

. Само че и съхранението на тези части, от по 40 см височина и дължина и ширина ми изглежда проблем. Вие сигурно имате поне по 2 хладилника
Много ме е яд, ама не ми се разваля, защото залепнаха вече....но го приемам като урок. То така се учи човек, от грешките си. И друго ми е проблем. Преди да сложа петата, трябва да се изчака подметката и предната част да поизсъхнат. Което значи, тоя хаос дето съм го спретнала, пекарски хартии, нишестета, пудри захари, моделираща маса и други простотии да си седят така разчекнати из цялата кухня
а вече деца станаха, искат да ядат, моткат ми се, пречкат ми се