Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
С кои видове захарни покрития е най-лесно да се работи и кой трябва да избера?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
-
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
-
С кои видове захарни покрития е най-лесно да се работи и кой трябва да избера?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Как да изрежете и сиропирате торта?




Пък и вече го правя за n-ти път тая кола, така, че....знам, харесва се във всякакви варианти.


.Явно ще трябва да си поръчвам от боичките на Торнадо ,за които Пепи сподели.
Абе не мога да го обясня на думи, по лесно ми е да го покажа.