Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
С кои видове захарни покрития е най-лесно да се работи и кой трябва да избера?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
-
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
-
С кои видове захарни покрития е най-лесно да се работи и кой трябва да избера?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Как да изрежете и сиропирате торта?


)) , намазваш с разреден конфитюр и тогава шоколад!Ако пък решиш да се възползваш от идеята на Оранжево небето, можеш да направиш борд от преплетени линии шоколад-прави се върху пекарска хартия(правиш си лента от хартията с височината на блата) и правиш преплетени несиметрични линии от разтопения шоколад-след това веднага лепваш като борд около тортата!Преди това можеш да намажеш тортата със сметана отстрани-няма проблем!За отгоре, можеш да сложиш платка фондан.Значи ако се спреш на този вариант-платката от фондан се слага първа след това се прави борда от шоколада!
Да отчета-хората са я харесали много тортата и на външен вид и на вкус
Обаче им била малко
Много ми хареса!
Аз съм на принципа-украсяват се само тортите, но Тирамисуто не се разваля с украси!

. Лека и спокойна бременност. Не знам каква е тази епидемия
леко 
кадабра да се зарази с това дето го иска 
