НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 521
  • 268
  •   1
Отговори
# 135
Галееее,и аз си мечтая да бъда дизайнер,страшно много ми се работи това,дори съм си намерила и колеж,ама мнооооого скъпо,та май няма да ме угреееее,а в обявите за подобни позиции,искат диплома  Cry а не моите гениални идеи  Crazy Ама не се отказвам де  Wink

# 136
Ехо! Воала и муа Mr. Green
Честит първи сняг. Гледам някои му се кефите...Аз пък си искам горещото лято, не обичам такваз кишавица и мокротия. smile3516

Крем, съжалявам за всички неприятни случки. Hug Много ти се е събрало. И Кари, милото, 4 кътника! ShockedАйде вече всичко да е наред. Flowers Bouquet

Гале, дупки-мупки, ааа, а бой?  People No Good В началото на деня попаднах на някакъв постинг, че си зле, но сега вече виждам, че си добре. Hug

Вале, честити ходещи крачуни на Влади! nuts Питката е разкошна! Весело изкарване и чакаме да видим зетя какъв ще става. Wink

Лейди, прекрасна е дъщеря ти! Да я нацелуваш!! Kissing Heart

РосИто, сутринта така ти завидях!Как до 10 ша спите, ма жена??? #Shocked Ама това и Лили и Ицко и еврибаРи дет са вика?? Въх, дан съм та чула да се оплачеш от децата! Naughty Mr. Green
Аз май се оплаквах, че от както Симона стана "на ина" спи много лошо нощно време. Но май открих причината - 2 нощи последователно въведох първо по-дебела завивка, снощи по-дебела пижамка и тази нощ спа много спокойно. Явно й е било студено. Дано това да е била причината, че бях луднала.

Ренка, ми това си е диалог! Mr. Green Браво на бъбривката. А Симона от вчера е научила като я пита някой как прави мама и тя казва " ненененене" и клати пръст и глава. Laughing Е, наистина цялото ми възпитание пропада, защото като ми направи така и се пуквам от смях. Laughing

За киселото мляко - Моната категорично отказва да го приема под друга форма освен...натурално. ooooh! Давах го с бисквити, с банан, с плодово пюре- тцъ. И един ден както баща й си хапваше кисело мляко нашата започна - нями, нями ( така си казва, че е гладна или просто й се хапва Mr. Green) и той й даде и тя като се настърви голямо ядене му удари. Grinning От тогава й давам само чисто мляко. Всъщност днес за първи път й го смесих с овесени ядки и си го хапна.
Ние имаме друг проблем - от известно време посяга към лъжицата докато я храня. Не просто посяга, а а сграбчва и започваме да храним всичко около нас - хората на ТВто, куклите, мама, де що има животина. Това е съпроводено с летяща на всякъде супа, често по мен, абе мазалото е голямо. Слагах й празна купичка с лъжичка да храни, но тя - не. Усеща се, говедцето и си иска пълната лъжица. #Crazy Как да я залъгвам идея си нямам. newsm78
Днес й дадох авокадо с банан, хареса го. Wink

арабелка, много ме заинтригува тази бебешка шейничка. Давай снимка бързо че и аз съм се наточила да вземаме. Още преди да забременея много ми ставаше мило като видех бебешор пъхнат в космонавт, с шапка, качулка и шал през устата, завит с одеало и го возят в шейна. Mr. Green

Те ви сега дълги писаници. Mr. Green

лека и мека! Hug

# 137
Мацки, да ви питам нещо, става ли?

Исках много да си сваля това "Бебе Айнщайн", търсих и си дръпнах няколко серии от тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=221774.1220,
ама не мога да ги гледам, т.е. не подкарвам с ни една програма, викам си този UTorrent ли да е проблема,
 някой схваща ли какво аджеба ви питам???? Kак да си сваля  и да си ги гледам, без проблем... Simple Smile ИИИ много съм умничка бе, нито се изразпва, нито нищо,а очаквам хората да ми помогнат, наглоост/
Моля да ми помогнете ??????
Как да се сдобия с тези серийки.... Няма само вие да пускате на децата си?
Ники също иска да го гледа, въпреки че не ми е казал, ама по погледа му го чета Simple Smile  Joy Joy Joy Joy hahaha

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 21:29 от Galaxy_26

# 138
  • София
 Hug

Цеце, преводът е успешен този път  Crazy

Гале, и аз винаги съм харесвала общото помещение за кухня, всекидневна и хол. И си купихме точно такъв апартамент. Сега разбирам обаче, че въобще не е функционално, защото 1) когато готвиш се вмирисва цялото помещение, и 2) дори да си вземеш мощен абсорбатор (като нас), той е толкова шумен, че докато готвиш не можеш с никой да си комуникираш. Това е просто мое мнение, на база препатило  Peace

За киселото мляко - Кари го обича с обикновени биквитки вътре, те потеже са малко сладки, явно че се харесва повече. Макар, че моята мишка си яде и чисто кисело мляко, явно й допада.

Арабелка, и ние ще купуваме шейна, ама още не съм я избрала. Я дай идея  Hug

Валенце, питката ви е страхотна!

Дита, мацко, споко! И аз мразя сняг, поне две сме в тоя отбор! Обожавам горещо време, слънце, плаж и т.н.

Лека засега от нас  Hug

# 139
  • София
Здравейте, бамбини!

Уаууу, Креми, какъв пост! Crazy  Ще чета после.

Аз днес се баталясах, пускам ви само отчет какви съм ги свършила, че така и така качвах снимки /кадрите са супернепрофесионални, ама хубавите ги нямам още/. Васето тъкмо заспа /в ужасна агония е със зъбите/, ще хапна, ще взема душче и ще ви чета с кеф после. И малко ще ви поотразя, така да се каже, че много занемарих тая дейност.
Хайде чао до скиф.

Днес най-много от всичко си харесвам цветята  Blush
ЦЪК1!  ЦЪК2!  ЦЪК3!  ЦЪК4!  ЦЪК5!  ЦЪК6!  ЦЪК7!  ЦЪК8!  ЦЪК9!  ЦЪК10!  ЦЪК11!  ЦЪК12!

# 140
Цецииии - цък! - четата са страхотни, пренесе ме в една истинска приказка.

Момичета лека вечер на всички.Да спим спокойно, какво ще кажете? Аз съм - ЗА
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 141
Валенсия, много хубава питка. Така ми се прияде  Rolling Eyes Странно, това е нещо, което най-малко в живота ми ми се е прияждало  newsm78
Бакши, не мога да ти дам никакви съвети.  ooooh! Може би само за кис. мляко - аз понякога слагам 1/3 или половин плодово пюре (ей така за вкус) или пък няколко плодчета от компот (стига да имаш домашен де). За друго не се сещам - май не ти помогнах много  Flutter
Е&М, незнам дали можеш да я залъжеш - ако не го харесва... Може би освен да почнеш в плодовото й пюре да слагаш по 1 лъж. и така леко да увеличаваш. Знам ли - аз така бих направила  Thinking
Ех, Рени, много сладко това с разговора  Heart Eyes
Галеее, пращай душа - той тази вечер се прибра, така че ще свършим работата  smile3503 ако искаш по скайпа, ако искаш по е-майла - katia.nedelcheva@abv.bg За другото - много съм боса - не мога ти помогна  ooooh!
Дита, и Моника е същата - направо лудвам докато се нахраним... Грабва си лъжицата и иска тя да бърка в купичката  Crazy Вече е абсурд да сме някъде навън и да я храня...  #Crazy
Цеце, красота!!! Браво мила, какви красоти създаваш   bouquet

Айде, стига толкова, че мен като ме няма ме НЯМА, ама ей на - днес сумати постове писах... Уф, че съм досадна  Mr. Green

# 142
И моите ядат киселото мляко само натюр.Не го харесват ни с бисквита,ни с плод.Захар не слагам също.Вяра преди повече го ядеше,сега по малко,а  на Хриска рядко се сещам да и давам Peace

Гале, и аз винаги съм харесвала общото помещение за кухня, всекидневна и хол. И си купихме точно такъв апартамент. Сега разбирам обаче, че въобще не е функционално, защото 1) когато готвиш се вмирисва цялото помещение, и 2) дори да си вземеш мощен абсорбатор (като нас), той е толкова шумен, че докато готвиш не можеш с никой да си комуникираш. Това е просто мое мнение, на база препатило  Peace
Твърдо подкрепям,и аз от горчив опит Rolling Eyes

# 143
  • някъде там
Цеце както винаги Дъ бест дет се вика Wink

то навън сняг, сняг хубаво ама ако имаше как хем сняг хем да е топло  Crazy, и аз мразя да се навличам кат' зелка с дрехи, друго си е лятото метваш едно рокле и си готова  sun

аз имам ново питане - на какво АМ ще минавате след годинката, педи ми каза Нестле Джуниър или Фризо 3, Ема е на ХИП ама 3-ката мноооооого трудно се намира, да не кажа почти я няма и незнам кое да избера сега

от няколко дни забелязвам как Ема изпада в едни ревливи мигове, денем понякога не ми дава да изляза от стаята, оставя ли я сама и то е рев и чудо, чак почва да хлипа сълзи сополи пълна програма, това се повтаря и понякога като я сложа да спи вечер, не държи да е на ръце, но поне за един пръст да ме държи, нали всички спим в една стая и тя докато се приспива аз се отчитам при вас обикновено, вижда ме детето на крачка съм и но не трябва да ме държи докато заспи ......... май почват да се осъзнават като човечета и да изпитват страх да не останат сами  newsm78

и аз като Таш се сдобих с ново тАлафонче  mobilephone, но подаръка ми е от тати и мама ей така покрай РД на Ема да намаже, че нали и аз съм човек, взех си една Nokia 7070, нищо особено но си е новичко

макар и малко късничко да пожелая на днешните пораснали деца щастливо детство Стела, Константин и Калоян

да сте виждали такава играчка някъде

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 23:06 от renyto

# 144
  • София
Бях сигурна, че съм честитила на рождениците днес. Много съм зле, да знаете  ooooh!

Честит 1-ви рожден ден на Стела на Весето и на Константин на Снимката!!! На милите дечица пожелавам да са много здрави, енергични и да са веселушчета! На прекрасните им майки - много щастливи мигове с техните съкровища и много поводи за радост!

за Стелката                                                            и за Константинчо

Хайде ще публикувам, и ще пища още  Wink

# 145
  • някъде там

спокойна и топла нощ

# 146
  • София
Първо, да дам отчет - поръчах тортата, не откъдето исках, но в това време беше невъзможно да се правят много маневри. След декорацията хванах зет ми да ме кара до МОЛ-а, че имах работа там, 1 час сме обикаляли, за да успеем да паркираме някъде, даже и подземния паркинг беше задръстен  Crazy Crazy Crazy И лед и клинч яко! Накрая намерихме място, свърших си работата, и само като зърнах отсреща Неделята, викам си, влизам и поръчвам, щото иначе утиде работата. Големите торти, тип правоъгълни, ми се видяха супергрозни, а само те позволяват по-голяма бройка парчета. Накрая се спрях на една от 24 парчета и я поръчах. Те по принцип са им големи парчетата, така че не мисля, че ще е проблем да я разрежем и на 30, че и повече, и всички да са доволни. Пък и в крайна сметка важна е символиката, ако има сърдити, мойто парче го преотстъпвам, щото и без това не ям сладко. На момичето, което ми взимаше поръчката, трябваше да й повторя 10 пъти името в надписа на тортата - ноемврийчета'2007 и ме гледаше ей така  Shocked    Joy Joy Joy  Платих 6 лева за смяна на пълнежа, понеже традициония за тия торти е много семпъл, и ще бъде с класическата Неделя - черен блат, млечен клем, сметанов крем, орехи и карамел. Туй то.

Второ, благодаря за отзивите за декорацията  Hug Еми драго ми е, няма какво да си кривя душата. Хич не е лесна тая работа, дори и физически страшно натоварва /краката ми бъкат сега, цял ден не съм присядвала/. Но пък резултатът наистина си заслужава. Гале, Мерги, аз не съм професионален дизайнер, декоратор или флорист, пък горе-долу се справям. Така че, дерзайте, важното е какво има човек в главата като идеи и творчески потенциал, да има сръчни ръце и повече смелост. Аз когато правих първата си декорация, бях толкова притеснена, че чак кръвно вдигнах тогава Crazy Но се получи още тогава, и някак си придобих самочувстие. Сега си праскам смело  Peace Но тоя бизнес хич не е лесен, защото клиентите не идват ей така и хората не си дават лесно парите. А конкуренцията е жестока, както навсякъде. В това отношение аз нямам никакви заслуги, защото съм прост изпълнител, дето се вика. Агенцията е на сестра ми, която, колкото и нескромно да звучи, е уникална личност и успя за 2 години след появата си на пазара да влезе в челната тройка на сватбените агенции. За тоя бизнес се иска преди всичко изключителна комуникативност, иначе колкото и да си добър, никой няма да те забележи. Та мисълта ми беше, че ако искате да се занимавате с това, не трябва да имате големи очаквания поне в началото, или да разчитате само на тая работа, за да изкарвате добри пари. Нужна е и немалка инвестиция в материали, които са доста скъпи. Айде стига толкоз, че ще ми вземете хляба сега  Joy Насреща съм, ако имате сериозни намерения, да помогна с каквото мога. Но все пак основното ми занимание е друго, както знаете  Peace

Креми, на теб да кажа, мила. Моите съболезнования за бабата, дано да си е поживяла жената и сега да е на по-добро място.....Много тъжно е и това с кучето ви....Аз съм убедена, че когато домашен любимец загине при нещастен случай, това предотвратява нещо по-лошо, което е можело да се случи с член на семейството. Сигурна съм, че кармата на тия животинки е свързана с хората, с които живеят и които боготворят, както е при кучетата. Кой както иска да го разбира. Аз лично за себе си имам потвърждение на тази теория, но не искам да изпадам в подробности и болезнени спомени. А Кари е геройче, ми тя ги е нанизала вече мънистата. Въпреки кошмарните нощи, мога да кажа само "блазе ви!", защото нашиге най-кошмарни дни предстоят, с тоя 1 зъб  ooooh! Василия тая нощ се буди няколко пъти с писъци, успокоявах я с водичка, обаче в 4 часа в такава истерия изпадна, че по никакъв начин не можех да я утеша...Мазах венците, дадох й болкоуспокояващо сиропче и към 5 и нещо заспа милото, но пак си промрънкваше в съня. Тая вечер пак истеряса преди сън, бърка си с пръстче в устата и го хапе до кръв, като си дъвче си венците, и от това още повече се разстройва, абе ужас някакъв  Crazy Тъкма заспа дълбоко, и комшийте ми се сетиха да си устроят поредния скандал, та я събудиха  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Абе лудницата е пълна. Сега съм й дала сиропче и се наявам да е по-спокойна тая нощ, че иначе и аз ще полудея, както съм скапана.....Иначе, може да си имаме 1 зъб, обаче си го мием вече  Joy Взех и бебешка четчица на Trisa и плодова паста. Толкова й хареса, че вече й давам сама да се оправя - дъвче я с кеф и си се хигиенизира  hahaha

Вал, поздравления за питката!!! Браво! Толкова е умилително, с това босо краче върху тестото  Heart Eyes Да ти е жив и здрав Влади , здраво да стъпва и право да ходи!

За киселото мляко да кажа и публикувам, че пиша от 1 час. На Василия първо й го дадох с плод и го заобича веднага. Сега го яде всякак. Ама тя по принцип всичко яде, така че едва ли има значение как съм й го дала първия път. Бакси, аз слагам 4 лъжици мляко, 2 бисквити и плод колкото 1/2 пюре  Peace А за белтъка, аз нямам намерение да давам скоро, но пък ето, снощи й давах да яде пита, а тя с 4 яйца вътре, ама се сетих късно. Сутринта и тая вечер я проверявах за обриви или нещо друго, но не открих, слава Богу.

Ох, още имах да пиша, ама айде по-късно или утре, че голям ферман изписах  Embarassed

Лека нощ! Hug

P.S. Извинявам се за грешките, ама нямам нерви да ги оправям сега  Peace

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 09:19 от Цецето

# 147
  • София
Ту туууу - привет отново.

Честит 1-ви рожден ден на Стела на Весето и на Константин на Снимката!

Кисело млекце и сирене обожаваме. Може да яде нон стоп това. Катовиди бучка сирене пищи и драпа докато не се докопа до него. Като закуска и го давам с минали през робота сухарчета или една царевична закуска ( от тези дето могат и с прясно мляко да се папат ). Иначе и слагам и в основното понякога  по една лъжичка. Сирене почти всеки ден хапва. Виж това с жълтъка го пръпускаме. Захранихме се и това е. Повече  newsm78 май не съм давала. Всъщност застроих  с цяло яйце една супичка веднъж.

Ние сме на НАН2 и ще продължим с него относно АМ то.
Днес направихме едно 20 минутно обличане - еййй акотака е цяла зима ще се гръмна. Аз я обличам - тя се съблича  hahaha . Повъргаляхме се малко и се прибрахме, че имаше доста силен ветрец и навяваше снега баш в лицето - доста досадно и мокро  cold

Цеце, страхотни са и идеята с лампичките е жестока направо  Peace. Възхищавам се на хора, улавящи красотата и в най-простите наща.

# 148
  • София
Честит първи сняг!

Днес успях да се търкулна веднъж по гъз. Нищо лошо не се случи, но много ме хвана срам, че точно пред прозореца на една къща беше, току виж някой ме видял  Blush

Честит Рожден Ден на Стела, Коцето и Калоян!

Аз днес бях на детски рожден ден. Митко беше послушен, но на няколко пъти се сдърпа с другите деца за играчка. Какво трябва да правя в такива ситуации? Какво се очаква от мен, да дръпна играчката на Митко и да я дам на другото дете или да защитавам интересите на Митко? Много неприятна ситуация, а аз не знам как да реагирам  Sad .

Сонче, Роси ми то бебето не ми е интересно още. Не го познавам  Simple Smile . Сонче, надявам се, че си се възползвала от купона на банкерите  Peace
Диана т, обувам му на Митко чорапогащник. От него ли може да е? Нахткерцен не са ли таблетки? Ако не са лишеи може ли да му навреди?
Моето хлапе не е подложено на дресиране, защото не може да ми роди главата какво да го уча. Само "Дай пет" знае  Simple Smile
Снимке, ако беше от студ не трябва ли първо лицето да му изпръхне? Пък и не беше излизал 2 дена преди това.
Гале, ама че мания  Sick Избери нещо по-мързеливо от чистенето  Mr. Green Хайде изплюй камъчето... кой те обиди?
СЕМ, ходят те на почивки, туй, онуй, а ние все с децата и все сме лошите нали! Защото ни оставят с тия диванета да се изнервим до пръсване и после викаме. Ще викаме ами, нали трябва да изкараме каквото се е насъбрало.
Креми, съжалявам за роднината ти! Ееййй гадна работа е случката с кучето  Sad . А колко кътника трябва да поникнат на децата? Ако са по-болезнени от другите, не знам как ще издържа. На Митко сухото по кожата не изглежда да е просто от дехидратиране. Повече мяза на лишеи, но не съм сигурна.
Рени, снимката със снежните дечица ме натъжи  Sad А това, че принцесата реве, когато излизаш от стаята, охоооо, че той Митко реве дори да съм в стаята. Задължена съм да клеча до него, или да го нося на ръце. За излизане без него не съм си помисляла от месеци.
Дайте идея за подарък на проходило детенце  Wink
ВЕРИГИ!
Бакши, аз готвя с пресен спанак, взимам го от Билла, но нямам идея кога е сезона на това чудо и за това ви питам??? Когато не е в сезон, мисля да взимам замразен, защото предполагам, че когато са го замразявали е било в сезона му  Thinking
Ели, хич не съм го подлъгвала. Като не иска, не давам. Следващия път, когато ям, предлагам пак и така, до като не реши, че това е вкусно.
Медхен,  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo #Silly
Цеце, Урааа! Пу за мен няколко парчета  yes

# 149
Завърнахме се.  Party
Ей, замота ми се главата само от една чаша вино, щях буквално да заспя на масата в ресторанта  Crazy
Обаче такъв студ е навън. Няма сняг вече, само локви, вятър и студ  cold
Валенсия, чудно изгялежда питката. Наистина ми се прияде, хем съм надумкана в момента  Mr. Green
Ели, а с лъжичка дайваш ли й мляко? Дали няма да й хареса повече, отколкото да го пие. Иначе не знам какъв съвет да дам, може би постепенно ще свикне с вкуса.
За млякото след годинка - не знам какво да давам. Аз още давам двойката на Лактана  Blush Тройката е плодова, четох, че е и доста сладка и затова все отлагам /а Елица сякаш не си пада много по по-сладките храни/. Ама май като изпие вече тази последната кутия, която съм купила, ще пробвам.
Днес видях мляко за след десет месеца на ХИП. Готово за пиене, в бутилки. Имаше големи по половин литър и малки по 250 мл. Може и от тях да пробваме дали ще й хареса.
Или Нестле Джуниър. Това са ми идеите засега.
Дита, Креми, нашата шейничка е такава, само че червена. Писах бебешка, защото е с коланчета и подложка на дупето. Може да се ползва и с чувалчето от количката.
А най-много харесвам ей такава, но за варненска зима, дето я падне, я не сняг, цената никак не ме устройва. Цък - четвъртата, "бейби дрийм". В последствие седалката и дръжката може да се махнат и става обикновена шейничка.
Абе и обикновена дървена шейничка ще върши перфектна работа, стига да е с облегалка, не са ни вече толкова малки дечицата.
Гале, тук не са на торенти филмчетата - http://store5.data.bg/drina/Baby%20Einstein/
Елица, междудругото, до ден днешен, не я привличат особено. дори последните два пъти уплашено взе да плаче и се вкопчи в мен още в началото  Shocked, та после въобще не съм правила опити да й ги пускам.
Цеце, не отварям  picvalley.net, но съм сигурна, че си се справила перхфектно  Grinning  Абе само аз ли имам проблеми с този сайт, явно антивирусната ми не е добра.
Хайде, ляягам, че съвсем взех да клюмам.
Лека нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт