а не моите гениални идеи
Ама не се отказвам де

Много ти се е събрало. И Кари, милото, 4 кътника! 
В началото на деня попаднах на някакъв постинг, че си зле, но сега вече виждам, че си добре. 
Питката е разкошна! Весело изкарване и чакаме да видим зетя какъв ще става. 

Ама това и Лили и Ицко и еврибаРи дет са вика?? Въх, дан съм та чула да се оплачеш от децата!
Давах го с бисквити, с банан, с плодово пюре- тцъ. И един ден както баща й си хапваше кисело мляко нашата започна - нями, нями ( така си казва, че е гладна или просто й се хапва
От тогава й давам само чисто мляко. Всъщност днес за първи път й го смесих с овесени ядки и си го хапна.
Как да я залъгвам идея си нямам. 

ИИИ много съм умничка бе, нито се изразпва, нито нищо,а очаквам хората да ми помогнат, наглоост/

Ще чета после.

Може би само за кис. мляко - аз понякога слагам 1/3 или половин плодово пюре (ей така за вкус) или пък няколко плодчета от компот (стига да имаш домашен де). За друго не се сещам - май не ти помогнах много 

ако искаш по скайпа, ако искаш по е-майла - katia.nedelcheva@abv.bg За другото - много съм боса - не мога ти помогна 
Вече е абсурд да сме някъде навън и да я храня... 

, и аз мразя да се навличам кат' зелка с дрехи, друго си е лятото метваш едно рокле и си готова 

, но подаръка ми е от тати и мама ей така покрай РД на Ема да намаже, че нали и аз съм човек, взех си една Nokia 7070, нищо особено но си е новичко 

И лед и клинч яко! Накрая намерихме място, свърших си работата, и само като зърнах отсреща Неделята, викам си, влизам и поръчвам, щото иначе утиде работата. Големите торти, тип правоъгълни, ми се видяха супергрозни, а само те позволяват по-голяма бройка парчета. Накрая се спрях на една от 24 парчета и я поръчах. Те по принцип са им големи парчетата, така че не мисля, че ще е проблем да я разрежем и на 30, че и повече, и всички да са доволни. Пък и в крайна сметка важна е символиката, ако има сърдити, мойто парче го преотстъпвам, щото и без това не ям сладко. На момичето, което ми взимаше поръчката, трябваше да й повторя 10 пъти името в надписа на тортата - ноемврийчета'2007 и ме гледаше ей така
Платих 6 лева за смяна на пълнежа, понеже традициония за тия торти е много семпъл, и ще бъде с класическата Неделя - черен блат, млечен клем, сметанов крем, орехи и карамел. Туй то.
Еми драго ми е, няма какво да си кривя душата. Хич не е лесна тая работа, дори и физически страшно натоварва /краката ми бъкат сега, цял ден не съм присядвала/. Но пък резултатът наистина си заслужава. Гале, Мерги, аз не съм професионален дизайнер, декоратор или флорист, пък горе-долу се справям. Така че, дерзайте, важното е какво има човек в главата като идеи и творчески потенциал, да има сръчни ръце и повече смелост. Аз когато правих първата си декорация, бях толкова притеснена, че чак кръвно вдигнах тогава
Но се получи още тогава, и някак си придобих самочувстие. Сега си праскам смело
Но тоя бизнес хич не е лесен, защото клиентите не идват ей така и хората не си дават лесно парите. А конкуренцията е жестока, както навсякъде. В това отношение аз нямам никакви заслуги, защото съм прост изпълнител, дето се вика. Агенцията е на сестра ми, която, колкото и нескромно да звучи, е уникална личност и успя за 2 години след появата си на пазара да влезе в челната тройка на сватбените агенции. За тоя бизнес се иска преди всичко изключителна комуникативност, иначе колкото и да си добър, никой няма да те забележи. Та мисълта ми беше, че ако искате да се занимавате с това, не трябва да имате големи очаквания поне в началото, или да разчитате само на тая работа, за да изкарвате добри пари. Нужна е и немалка инвестиция в материали, които са доста скъпи. Айде стига толкоз, че ще ми вземете хляба сега
Насреща съм, ако имате сериозни намерения, да помогна с каквото мога. Но все пак основното ми занимание е друго, както знаете 
Василия тая нощ се буди няколко пъти с писъци, успокоявах я с водичка, обаче в 4 часа в такава истерия изпадна, че по никакъв начин не можех да я утеша...Мазах венците, дадох й болкоуспокояващо сиропче и към 5 и нещо заспа милото, но пак си промрънкваше в съня. Тая вечер пак истеряса преди сън, бърка си с пръстче в устата и го хапе до кръв, като си дъвче си венците, и от това още повече се разстройва, абе ужас някакъв
Тъкма заспа дълбоко, и комшийте ми се сетиха да си устроят поредния скандал, та я събудиха
Абе лудницата е пълна. Сега съм й дала сиропче и се наявам да е по-спокойна тая нощ, че иначе и аз ще полудея, както съм скапана.....Иначе, може да си имаме 1 зъб, обаче си го мием вече
Взех и бебешка четчица на Trisa и плодова паста. Толкова й хареса, че вече й давам сама да се оправя - дъвче я с кеф и си се хигиенизира 
Да ти е жив и здрав Влади , здраво да стъпва и право да ходи!
А за белтъка, аз нямам намерение да давам скоро, но пък ето, снощи й давах да яде пита, а тя с 4 яйца вътре, ама се сетих късно. Сутринта и тая вечер я проверявах за обриви или нещо друго, но не открих, слава Богу. 
май не съм давала. Всъщност застроих с цяло яйце една супичка веднъж.
. Повъргаляхме се малко и се прибрахме, че имаше доста силен ветрец и навяваше снега баш в лицето - доста досадно и мокро 

. Възхищавам се на хора, улавящи красотата и в най-простите наща. 
.
. Сонче, надявам се, че си се възползвала от купона на банкерите 

Избери нещо по-мързеливо от чистенето
. А колко кътника трябва да поникнат на децата? Ако са по-болезнени от другите, не знам как ще издържа. На Митко сухото по кожата не изглежда да е просто от дехидратиране. Повече мяза на лишеи, но не съм сигурна.
А това, че принцесата реве, когато излизаш от стаята, охоооо, че той Митко реве дори да съм в стаята. Задължена съм да клеча до него, или да го нося на ръце. За излизане без него не съм си помисляла от месеци.

Тройката е плодова, четох, че е и доста сладка и затова все отлагам /а Елица сякаш не си пада много по по-сладките храни/. Ама май като изпие вече тази последната кутия, която съм купила, ще пробвам.
Абе само аз ли имам проблеми с този сайт, явно антивирусната ми не е добра.Препоръчани теми