Пробиотици?

• 622 818
  • 1 257
  •   2
Отговори
# 675
  • Пловдив
с дъщеря ми си взимаме от тези http://www.daflorn.com/,аз взимам хепанорм,а тя-колон,доволни сме
А от къде ги купуваш и на какви цени са newsm78 В тоя сайт нищо не намирам ooooh!

# 676
с дъщеря ми си взимаме от тези http://www.daflorn.com/,аз взимам хепанорм,а тя-колон,доволни сме
А от къде ги купуваш и на какви цени са newsm78 В тоя сайт нищо не намирам ooooh!
Аз станах разногледа, да се чуди човек какво да си вземе  Thinking

# 677
  • Sofia
купувам ги директно от офиса им
точния адрес не го знам,може и да е този от "контакти"
близо е до бул.Цар Борис 3/ул.Иван Гешов,с трамвай 5,а по удобно е с авт.74,на спирката на ОМW,
в бизнес сградата е офиса им

цените са различни,има много видове,на прах,на капсули...
ние взимаме на прах в кутия от 250гр.,на ден по 1-2 мерителни лъжички е приема,държат се в хладилник след като е отворена,много е приятно на вкус,като стрити бисквитки
една такава кутия е около 55-60лв/според вида/,може да станеш и дистрибутор и да си ги взимаш с отстъпка,ние така правим,не е нужно да правиш често поръчки,ползваш си отстъпката винаги,намалението е около 7-8лв.,което пак е добре...

Последна редакция: сб, 20 сеп 2014, 15:04 от Doli

# 678
  • Пловдив
 Whistling  доста си е...

# 679
Аз на дъщеря ми продължавам да давам Лактофлор таблетки за смучене и съм доволна.
Няма оплаквания от коремчето (а преди се оплакваше доста често) и затова  спокойно ги препоръчам. Peace

# 680
Купували ли сте Лактофлор биоплюс с фибрите и как ви повлия ? Аз нещо не съм доволна, усещам дискомфорт в корема и мисля, че е от него.Взимала съм от смучещите и от тях се чувстах добре, регулира ми се и стомаха.
Възможно ли е да не се понася добре даден пробиотик ?

Аз съм доволна от лактофлор като цяло. За какъв период си пила капсулите? До колкото съм запозната има един период от време, който трябва да измине преди пробиотикът да разгърне своето действие.

# 681
"Лесно начало"е, да  Peace
Това, което си писала за хладилника важи за старото поколение пробиотици. Новите се съхраняват в естествена пребиотична среда, която ги запазва живи без да се налага да се държат в хладилник (такава среда са водораслите например). Има и някакви български, които рекламират като синбиотик, но не им помня името.

Точно така. Аз ги пия от доста време и специално питах в аптеката за това.
Там ми казаха, че след отваряне е препоръчително да се държат на хладно, но не е задължително.

Аз лично съм се интересувала за лактофлор и лекар ми е казвал, че съвсем спокойно може да се държи на стайна температура в продължение на 12 месеца  Peace

# 682
Изобщо не съм съгласен, че тези които се държат в хладилник са "старото поколение" пробиотици.

# 683
Здравейте ! Някой пробвал ли е Лактера Актив плюс:

http://www.mlm.daflorn.com/LL011.product

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 09:55 от javor_bg

# 684
Изобщо не съм съгласен, че тези които се държат в хладилник са "старото поколение" пробиотици.
Пожелавам ви скоро да намерите вашия  Peace       

# 685
Мерси много ! Между другото имам приятелка, която е дистрибутор на аквасорс и знам, че няма да ме лъже. Сподели ми, че доста специално на нея й е помогнало програмата "Лесното начало". Сподели ми, че също така и ефекта с очистването на червата е доста добър от тази програма. Също така имам и друга позната , прекарала стомашна операция и на нея също й е помогнала тази програма. Някой ден , когато имам финансовата възможност бих се възползвал. Успех на всички с намирането на правилните пробиотици !

# 686
Определено си заслужават всяка стотинка  Peace

# 687
  • София
Аз също се замислям за продукти на Дафлорн. Даже се чудя дали днес няма да ми остане време да мина през офиса им.  newsm78

# 688
И аз така и за Дафлорн и за Аквасорса.

# 689
Днеска ми споменаха за кефирна гъба. Едва ли не била по-силна от всеки друг пробиотик и съдържала много щамове. Някой пробвал ли я е ?

Общи условия

Активация на акаунт