Снежинки радват растящите Февруарчета!

• 18 493
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • София
На д-р Миков кабинета е до Жданов, де да знам център ли се води това Laughing Работи и по касата, и частно...но не изражда.  Препоръчвам го на всичките си приятелки...благодарение на него имам Петя Hug

# 91
Нас също ни чака ваксинация през декември - за ДТК. Но реимунизацията за полиомиелит и ДТК не беше с пентаксим, а отделно на 16 месец - полиомиелит, а на 22 месец - ДТК. Така, че който е реимунизиран с пентаксим, до 6 год. няма да има други боцкания  Peace

# 92
  • София
Гриин, каква ваксинация  newsm78

Аз отложих по мое усмотрение първите 3 приема на Марти ДТК и полио, заради което му се измести  и реимунизацията. Трябваше да я направим сега на 25, но заради леката хрема с педито се съгласихме, че няма да правим. Аз не бих позволила да му слагат ваксина ако не е НАПЪЛНО здрав.

# 93
  • София
На д-р Миков кабинета е до Жданов, де да знам център ли се води това Laughing Работи и по касата, и частно...но не изражда.  Препоръчвам го на всичките си приятелки...благодарение на него имам Петя Hug

Мисля, че го открих - д-р Пламен Миков, ул. Цар Самуил 111, той трябва да е  Thinking благодаря  Hug

# 94
  • София
Мисля, че го открих - д-р Пламен Миков, ул. Цар Самуил 111, той трябва да е  Thinking благодаря  Hug

Мда, той е  Grinning...пуснах ти телефон на лични Hug

Аз правих реваксинация на Петя пак с Пентаксим..преди месец Thinking Но вече от тези ваксини ми настръхва косата, пресен пример ..Защо Петя ми се разболя от рубеола, при положение, че е ваксинирана Thinking ?
Детето трябва да е абсолютно здраво поне 10 дни преди ваксината...и това е задължително Peace

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 11:32 от Anim

# 95
Вале, а кой ви постави тази диагноза - рубеолата, де. Тази шарка лесно се бърка, минах през това и то като бременна в 3-тия месец Twisted Evil И сега лекарката, педиатър с голям опит, спори по въпроса, но аз пусках кръвни на Дани и със сигурност не беше. Иначе и ваксината може да не е била наред.
За подарък смятам, че около 15 лв. е ок.

# 96
  • София
Вале, а кой ви постави тази диагноза - рубеолата, де.

Личната Laughing моята диагноза беше друга, и имах глупостта да поведа борба  Crazy Но тя ме би, като направи консултация с вирусолог hahaha
Минало заминало...ще й пусна едни изследвания /на Петя/ догодина и ако са положителни ще я почерпя /докторицата / Laughing

# 97
Аз не съм ваксинирвала Ники против заушка и бля бля.. както и реимунизация с пенаксим.. търси ме педито вече 1г. а аз се скатавам.. реших поне пентаксим да сложа ама все отлагам.. да видим може на пролет да я бия нея.. Ники ми е здрав пт 22 октомври и хич не ми се ще да му клатушкам имунитета насред зима с ваксини..

# 98
  • София
baby_doll, честит рожден ден!

# 99
  • offshore & overseas
baby, честито!! Най-сърдечни пожелания и от нас с Халя!

# 100
  • offshore & overseas
Аз пък съм я изваксинирала Калината до дупка. Следващата ваксина е в първи клас, живот и здраве.  Grinning
Заушковата ваксина май ни създаде проблеми, щото я сложиха по-рано, но всичко мина и замина... От Пентаксима съм доволна.

# 101
И аз съм доволна от Пентаксима, макар че малко се зачерви крачето, ама пък аз я къпах, след ваксината, та може и от това.
И ние сме ок с ваксините, значи.
А я кажете за подаръците, как ще се организира цялата работа.

Никол снощи пак ми будува от 2-4 и май пак тръгнаха тия зъби, ей край нямат....  Outta Joint

baby_doll Честит рожден ден и от нас!

# 102
  • София
Честит рожден ден baby_doll. Пожелавам ти много здраве, щастие и много весели моменти с твоето семейство

За ваксините - ние сложихме последния Пентаксим началото на есента. Даже и не измрънка като я боцнаха.
Аз пък мисля да вземем за Валето едно огромно легло, на което да се върти както си иска. Забелязала съм, че ако я оставя да спи на нашето легло тя си се върти насам натам и не ме буди, е пак трябва да я дебна, че да я завивам, но ако я прехвърля на нейното се почва едно мрънкане през час. Явно му е тясно на детето вече  Thinking Проблема, че тя не спира да се върти и сменя местата на главата и краката по 20 пъти сигурно. Вашите дечица как спят.

# 103
  • София
Честит рожден ден baby_doll.

Ники отдавана не спи на леглото си, а на една спалня заедно с мен. Определено му е доста по-удобно. До преди месец държахме бебешкото легло в стаята, а сега го разглобихме и махнахме. На негово място сложихме една голяма лодка с топки - по-добре да си игра етам отколкото само да заема място.
Пентаксима все още не сме го били, защото не можем да намерим промеждутък да сме здрави и лекарката ни да е в София. Надявам се другата седмица да успеем да свършим и тази работа .

# 104
  • София
Марти определено предпочита да си спи в леглото за разлика от баш бебешкия му период, когато преобладаващо спеше с нас на спалнята. Не се движи много, много по леглото, но пък пада едно отвиване-завиване...

Общи условия

Активация на акаунт