Включвам се само за да дам сигнал, че съм жива и че днес ще се отчета и аз по някое време

Аз работя като графичен дизайнер в издателство, въпреки че съм завършила културология. Просто така се получи с мойта професионална реализация, но всяко зло за добро - обожавам си работата. Завиждам ти за това, което учиш, ако можех да върна времето назад, защото вече хич не ми се учи, пък и за едната диплома по дизайн няма смисъл (нали вече ми е професия)!

Дано да си намерите скоро, много е трудно това с квартирите - 7 години съм го изпитвала на гърба си. Опитайте чрез агенция, въпреки че и там нещата не са лесни, трябва да се въоръжите с търпение.
Тази седмица мъжът ми най-накрая ще я "води" на диагностика. Но иначе ползва временно друга кола, така че няма проблем да си ни прибере, но не мърдам оттук, докато не пуснат на макс парното
Муци мила, диетата не е заради езерото - по-лошо е, за морето 

С теб задължително трябва да се запознаем наживо, че и темичка за атслабващи направи и аз съм ти мноооооооого благодарна 
Айде, и аз от днес твърдо съм във втора фаза, че малко осрах пейзажа тия дни.За мое щастие кг.не са се качили много, само с 500 грама.