подсъзнанието може всичко 4

• 51 417
  • 500
  •   1
Отговори
# 165
каси_с  , аз в такива моменти като твоя утвърждавам това : Всичко се нареди по Божията промисъл! Вечер заспивам с него.Винаги има положителен резултат. И още едно мое любимо : Моето подсъзнание ме насочва и показва верния път във всяко едно отношение ! Освен това се опитвам да бъда спокойна и безпристрасна  и така се оставям на Божията промисъл .
Успех !  Hug Hug Hug

# 166
  • най-шареното място
EASpirit, Честит Рожден ден!
Бъди силна, щастлива, обичана и обичаща!

Пишете много бързо... едва настигам.
Аз когато не знам какво да правя или искам, се моля да стане най-доброто за мен според волята Божия. Понякога / и не само/ най-странните и неподходящи стечения на нещата се оказват наистина единствения перфектен вариант, въпреки че когато ни дойдат по главата изобщо не им личи Wink.

Винце, мерси за книгите! Аз съм много запалена по фън шуй и ще чета всичко, само да ми дойде ред за четене...

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 23:40 от арт мама

# 167
EASpirit , Честит Рожден Ден!   bouquet

# 168
Darena , много се радвам за твоето кученце Simple Smile, невинна душичка е то!
ЧервеноВинце, чудесен материал за четене, но пустото време все не стига!  smile3529
Момичета, моето огледало е точно срещу входната врата, много ли е страшно newsm12? Няма как да го преместя, защото е здраво закрепено, на избраното от мен място, след като мъжът ми ме пита 5 пъти:" сигурна ли си?"  Weary

# 169
  • Добрич
Не съм специалист по Фън Шуй, но бях чела някъде, че е добре огледалото да е срещу вратата, за да отразява отрицателната енергия обратно навън.

# 170
Не съм специалист по Фън Шуй, но бях чела някъде, че е добре огледалото да е срещу вратата, за да отразява отрицателната енергия обратно навън.

И аз така се успокоявам, но навсякъде чета, че по този начин отблъсква "добрата енергия", но е логично да отблъсква и "лошата енергия".  Thinking

# 171
 darena, много се радвам за теб и твоя четириног приятел!!! Hug Hug

Момичета, за първи път започнах с утвърждения от книгите на Норбеков /по-късно прочетох Подсъзнанието/. Та при Норбеков утвърждението ми беше "аз съм млада, аз съм красива, аз мога всичко". Това беше съвсем в началото, в продължение на два дни. И точно тия два дни по време на работа всички ми казваха "колко си красива днес"... А нямаше никаква промяна по мен - дрехи, грим - като всеки ден... Тогава промених утвърждението, за да съответства на моите желания и нужди, но тия два дни се запечатаха в мен Joy

mijjjka, поздравления! Hug

# 172
Вела,стискам палци за малката принцеса!!! Вярвам,че всичко ще е наред с нея!!! Hug
Защо не опитате лечение с апарат Скенар?

darena да го нацелуваш от нас малкия четириног приятел Hug
Аз се чувствам много виновна защото още не съм изпратила капките за Рекси на Нора13,но не мога да намеря шишенца никъде Sad Но утре ще открия,знам!!!!!!

Много ме трогнахте днес/вчера Laughing  Сега пак се върнах да си препрочета всички пожелания Blush,толкова много ме заредиха Hug

Ще потърся книжка на Правдина,щом я препоръчвате-вярвам Grinning

Ох,ама наистина не смогвам с темата Crazy Сега толкова линкове и книжки исках да сваля,трябва да се върна и в предната тема да търся.Ще си направя папка най-накрая Naughty Joy

Мише идеята за разписката е много хубава Peace

daindi понеже паметта ми откакто забременях и после родих наистина ми изневерява не мога да си спомня какво точно беше,но имам спомен,че не е хубаво огледалото да е точно срещу входната врата,защото когато влиза положителната Ци то я отблъсква и тя излиза обратно.
Спомням си,че в старото жилище на родителите ми беше точно така и аз бях сложила една икона точно над огледалото и лист с  пожелание да е благословен всеки който влиза в този дом.Не че е имало нещо общо с фън шуй Crazy,но явно така съм го усетила преди n-години Crazy
Виж това,мисля,че то може да помогне.А за по-сигурно ако искаш попитай момичетата от темата за Фън шуй.

# 173
Момичета здравейте,
мам молба за помощ относно утвърждения за спиране на цигарите. Не мога да го измисля и това е ! Нали трябва да е положително, пък на мен в главата все ми идват отрицателни.
така че моля помагайте!
А днес е петък- хубав ден! Simple Smile

# 174
  • най-шареното място
За огледалото - не е хубаво. Отблъсква положителната ци и тя не може да влезе и протече през дома. При мен също е така, но огледалото е на север - вода. Имаше период когато исках да го преместя, но никъде другаде не се побира или пък нагазвам още по-големи табута - срещу санитарни помещения. По едно време бях сложила разноцветна въртележка точно в центъра на жилището, който се отразява в огледалото. Така енргията влизаше и се разпръскваше в центъра из целия дом. После обаче, и аз не се сещам кога, тази въртележка си отиде. Станаха други малки промени, но не свързани с това огледало. Отрицателен ефект не помня да е имало.

Мисля че трябва да приложиш любимото ми правило във фън шуй - промени каквото можеш и забрави за останалото. Ако не мислиш за евентуалните отрицателни влияния на нещата, които не можеш да промениш, си защитена от тях в голяма/ и обикновено достатъчна/ степен.

# 175
  • София
Късен запис в темата, следя ви ама за сега нямам сили и време да пиша! Аз сега се грижа за моето растящо бебе, което си е по поръчка и подарък от Бог  Heart Eyes Heart Eyes

Много се радвам за Мийка и Ина и за всички постигнали поредната си мечта!

Идва Коледа , а на Коледа стават чудеса - защото тогава хората се отпускат и са щстливи и спокойни!

EASpirit - Честит рожден ден на патерици! Банално, но истинско - нека всичко, което си пожелаеш да се изпълни!

Желая ви прекрасен ден!  bouquet

Уди - Започни с най-простото и лесното - Аз нямам нужда да пуша! Успех!

# 176
Момичета здравейте,
мам молба за помощ относно утвърждения за спиране на цигарите. Не мога да го измисля и това е ! Нали трябва да е положително, пък на мен в главата все ми идват отрицателни.
така че моля помагайте!
А днес е петък- хубав ден! Simple Smile
Луиз Хей предлага следните утвърждения:
"Аз желая да се освободя от потребността да пуша"
"Всякакво желание за цигари ме напусна и аз съм свободна"

# 177
  • Tам през Атлантическия океан
Огледалото в коридора не трябва да е срещу входната врата. През нея влиза количество полезна енергия, която е необходима за добрия Фън Шуй на жилището, а следователно и за успешния живот на обитателите.
Срещайки още в началото на своя път отразяваща повърхност, тази енергия се връща обратно и не успява да се разпространи из целия дом.

По фън шуй огледалата умножават това, което отразяват,за товава трябва  са  красиви неща:  кристали, цветя,  плодове, картини  и т.н.

..а да и не е препоръчително огледало в спалнята  Wink или поне да не отразява спящите там хора  Simple Smile

Мисля че трябва да приложиш любимото ми правило във фън шуй - промени каквото можеш и забрави за останалото. Ако не мислиш за евентуалните отрицателни влияния на нещата, които не можеш да промениш, си защитена от тях в голяма/ и обикновено достатъчна/ степен.
  Peace Да , това е така

# 178
Здравейте, милички в този прекрасен слънчев и топъл ден   bouquet

darena, новината за кученцето ти много ме зарадва! Като ходим напролет на Рупите, да не забравиш да го вземеш  Wink

udy , мисля че утвърждение от рода на "Чувствам се прекрасно дишайки чистия въздух около мен" е най-подходящо  newsm78 Защото всяко друго подсъзнателно би ти напомнило за цигари - "без цигари", "без тютюнев дим" - все си съдържат идеята за цигари и пушене  Confused Аз никога не съм пушила, но една моя бивша колежка успя да ги откаже след повече от 20 години активно пушене с помощта на някаква книга. Прочете я и ги спря, колкото и невероятно да звучи. Вече май от три години не е запалвала.  Ако искаш ще я питам коя е книгата  Hug

За огледалото - аз съм си окачила едно мъничко огледало с символа ба-гуа точно срещу входната врата. Така ми бяха казали, че трябва във фън-шуй  магазина, който е на една пряка на Пиротска. Да го махам ли?  newsm78 То от няколко години си стои там.

Вчера гледах костенурчета в един зоомагазин  Laughing Мисля по-натам да си взема и да ги фъншуйна в съответната зона  Sunglasses Обаче Винцето каза, че костенурчето по фън шуй трябва да е едно, а в магазина ми казаха, че за животинчетата е най-добре да са две  Tired
Така че май двечки ще си взема, да не се мъчи самичко...

Приятен ден на всички!   bouquet

Това слънчице навън направо ми огрява душата  Laughing

# 179
  • Tам през Атлантическия океан
оп ...забравих да ви кажа : Привет дами  Hug

..И да това с вярата и подсъзнанието го откривам/го има  навсякъде  във Фън Шуй , източните учиния, религията , къде ли не ...просто преди съм нямала очи и вяра за да го видя/използвам   Wink

Общи условия

Активация на акаунт