първи (декемврийски)ЯНУАРЧЕТА на път, нека още малко потърпят...

• 13 881
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
Тук съм!
Бях на док днес, правихме запис на тонове, източиха ми кръвчицата за предоперативните изследвания, всичко е ок.
Снощи бях със силни контракции, даже си помислих "Започна се", но спазмалгона спаси работата. Сега го пия по 3 пъти на ден заедно с Магнерича. Вече започам да се обърквам от толкова лекарства, само ги броя да не пропусна нещо Crazy
Не съм чела назад, но няма и да чета защото гледам някакви вкуснотийки обсъждате Thinking
Досега инсталирах Уиндоус, компа се скапа снощи, сега продължавам с другите програми, много го мразя това. По-късно пак ще се включа Hug

# 181
Хайде и аз да се включа за днес.Току що ви изчетох и закусих.А сега нека се разберем по въпроса със сладкишите, какво е това направо ме изкушихте и аз да си хапна, въпреки че доки каза да избягвам сладкото понеже нивото на захарта ми било много близо до границата на максимума.Но след тези вкусотии как да го слушам   Yum  eat . МИНИ  благодаря за кафенцата много богат избор добре ми дойдоха тъкмо на закуска за събуждане.
Радвайте се на хубавото време виждам че пишете за слънце, че тук при нас един сняг пак вали и един студ е станал -3,4 С всичко е замръзнало ,сутринта като ходих да изпращам децата на няколко пъти да падна но не успях.Май ще трябва вече с колата да ги карам, но ми е много близо и до сега предпочитах пеша та и аз да си походя малко рано сутрин на чист въздух.
Иначе сме добре само където ми се струва че коремът ми все повече започва да слиза на долу.Вечер ми е трудно да се обръщам а като се обърна в началото усещам някаква болка която после бързо изчезва, при вас така ли е. Не се  оплаквам търпи се но ми е интересно дали е нормално.Притеснявам се и за нашия тати как кара този тир в това лошо време, нямам търпение да се прибере че много съм се изнервила  напоследък и всичко ме дразни, постоянно се извинявам на децата че съм бременна и после ще ми мине за да не се чудят какво ми става, а те милите викат мамо няма нищо ние знаем, тати също ни обясни и каза да не те ядосваме и да слушаме за да си спокойна. Хайде сега лека от мен и до скоро.Пазете се много и си почивайте колкото можете, на мен вече започна всичко да ми тежи.  love001  love001  love001 newsm51  love001  love001  love001

# 182
  • София
Включвам се за малко, че моя хубостник е болен. Температура, повръщане, разстройство. Снощи като вдигна температура и въобще не я е смъквал, на обяд вдигна 39 и успях да я смъкна на 38.4. Някакъв гаден вирус е сигурно. Като дробче се е отпуснал.

Виждам че пак сте подхванали готвенето - голяма работа сте ей!

Лорини, благодаря ти че се занимаваш с темата въпреки проблемите които са ти се струпали на главата. Бързо оздравяване на мамчето ти!   bouquet

Признавам си че почти не съм в час с това което сте писали, надявам се да мога да наваксам. И аз още не съм се оправила и продължавам да си кашлям ама сега останах на заден план. На всичкото отгоре цяла нощ съм се будила през час за да ставам да го проверявам малкия да не вдигне по висока температура и ми се спиии. И то си се будя сама - майчински инстинкт. Стига съм ви натоварвала, сега  ще ви прочета, колкото мога.  Hug

# 183
Момичета, много се развълнувах от новината за първото "декемврииско" февруарче... казва се Кристиян и тежи 1300гр.  Роден е нормално, но седалищно. Стискам палци да е добре!!!  Praynig
Цитирам autumnsphere: БОЖЕЕЕЕ, НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!! ПЪРВО ФЕВРУАРЧЕ!!! ЗАДМИНАХМЕ ЯНУАРКИТЕ!  Joy

# 184
Май само януарките държим фронта.  Praynig
Дано всичко да му е наред на февруарчето, не ми е ясно защо нормално ги израждат малките бебета, това е голямо натоварване за малкото бебе?
Дръжте се момичета, няма да се предаваме.
Хората раждат а ние сме спретнали ръкави да ядем.  Joy

# 185
да е живо и здраво:о) да радвам мама и тати! А ние да издържим без декемвриско-януарче още седмица-две:о)

# 186
Влизам набързо. За матрачето-нашето е латексово. Вярно, скъпичко го взехме, но е на-доброто-така ни казаха. За твърдо-малко е твърдичко, но така трябвало, за да не се изкривява детето като легне. И сега за пак ще вземем такова.
За козметиката-Мустела. Най-доброто, което се предлага на пазара. Пробвали сме и Себа Мед-тя е медицинска козметика, както и Клоран. Не са лоши, но за новородено най-добре е Мустела. Те имат каталог. Ще го погледна и ще видя кое ще ми е необходимо първоначално, че съм забравила.
А на 10-ти съм на доктор. Ще ми правят ПКК, ще ми взимат вагинален секрет и тогава официялно съм в майчинство (аз и досега си бях де...). Дано всичко да е наред, но аз си усещам малкия, чувствам че всичко ми е наред. Пожелавам ви го и на вас. Вече 5 пъти-3 различни доктори ми казаха, че си е жив мъж, който по всички показатели си отговаря точно на термина. Като 2 пъти ме гледаха във Фемина на ФМ.Много съм доволна. Дано и до края всичко да е наред и най-вече раждането, че само от него ме е страх-колкото повече наближава, ама то нямам избор де.
Чао за сега от мен и си погалете ритащите коремчета

# 187
ето ме и мен...моя фъч е наполовина вече (просто е много сладък и ми се опъва), но по-добре да не слагам снимки...само да кажа, че става за 30мин...10 мин подготовка и 20мин печене... който иска ще му дам мойта рецепта...т.е. тази която намерих...
suny4 и аз съм така като се въртя нощно време и някой път доста ме понаболва, но минава бързо...много ми е тегаво обръщането и спането като цяло Cry...

А и малко да се оплача, хемоглобина все още ми е нисък и трябва да продължавам с гадното желязо...докато го пия всичко е ОК, но после вкуса му е  Sick Sick Sick

А за кг. сега съм 69.300кг.(след тоя прословут фъч днес вече може и да съм ги закръглила на 70кг.)ама почнах от 59кг, така че мисля че съм в нормите, нищо че за последния месец съм качила 3кг.

Ей да знаете аз пък много се радвам, че си нямаме подранили...това че нямаме Януарски "ноемврийчета" и непланирани "декемврийчета" мен лично много ме радва...
 Praynig дано всички си дойдат на време 

Айде хубава вечер на всички и много усмивки  newsm51 newsm51 newsm51

# 188
Момичета, на Вас докторите обесняват ли ви кога трябва да тръгнете за болницата, при какви контракции, на мен защо така нищо не ми каза?!

# 189
  • Пловдив
Ехаааааааа,февруарско бебче!Да е живо и здраво и много да радва родителите си!
А ние да стискаме още малко!

# 190
Ели на мен докторката ми "забрани: да раждам поне да 20.12 докато вляза в деветия, така че не ми е обяснявала кога, как и защо...иначе за всичко досега ми е казвала на време и ме е подготвила...мисля че още ни е рано, затова не са ни казали...

ей сега надничам при февруарките и аз да видя какво е положението...ще ви досаждам още малко, че после ще ходим на вечеря с приятели...

# 191
ето ме и мен Hug
аз днес доста се помотах,прибрах и Дари се сега си търся рецепта за телешко с каперси и домати,но като гледам-май ще импровизирам  chef.явно всички докато си висим в къщи,сме се разготвили Heart Eyes
аз утре съм на запис на тоновете и после ще взема да купя каквото трябва и да се пробвам да направя сладкиша на Бъроран4е Wink,че все нещо нямам за рецептите #Cussing outявно трябва да напълня хладилника и докато не родя,да си готвя  chef/че имам и апетит ooooh!/

# 192
На мен също доктора при който ще раждам ми каза, че поне до коледа трябва да удържа  Wink но той ме вика на преглед след нова година .... до тогава ще ходя само при тоя който ми дава болничните. Абе луда история ... така е като хидим на по сто места  Wink

# 193
# 194

Общи условия

Активация на акаунт