За изхождането (ЕБХ) - част 9

• 20 886
  • 441
  •   1
Отговори
# 195
Много ми се иска да успявам да ви изчета, та се записвам поне нататък да продължа, защото с предишните едва ли ще успея да наваксам.

При нас работата е средна. Лили почти не ака в памперса. Пишканията обаче не ги улавям особено често. Когато имам време и ми се занимава имам успех, но това рядко се случва и много ме е яд. През нощта съм като труп и засега се отказах да пробвам май. А и Лили тупна веднъж от леглото и сега съм сложила една преграда, та ако трябва да я издържам трябва да мина с нея през цялото легло.

# 196
Тази вечер го изкъпах и нали, както си му е редът - игра гол, малко масаж, малко мацване с кремчета тук-там и после памперс и пижамка. Е, добре, ама тази вечер гледам памперса и нещо го възненавидях Crazy и си викам: Сега или никога! Twisted Evil
Метнах памперса настрани, извадих от шкафа един сгънат като превръзка тензух и едни гащи и айде!
Та, исках да кажа, че тази нощ е за пръв път без памперс Simple Smile Дано издържа до сутринта да е без памперс, де Simple Smile Май избързах да се похваля Mr. Green

# 197
Евридика, утре да разкажеш  Peace
Аз се мъча да слагам само памучни пелени в къщи, там някаква бъркотия настана от тензуси, гащи, многократни... вече се обърках  Crazy Малкия се сърди на гърнето, всеки път го разнасям до банята, опикаваме се "до ушите" въобщееее....  ooooh!

# 198
Е, хора, издържах!  Laughing Никола спа без памперс през нощта за пръв път снощи, на 6 месеца и 24-25 дни. Бива, горе-долу...

Ами какво да ви кажа, изобщо не е толкова страшно, колкото си мислех. Ставах 3 пъти да го изпишквам, като едва на третия път пожела да пишка (това беше вече към 6 сутринта). Иначе се напишка веднъж между 2 и 3 часА, при което станах да му сменя гащите и да му облека нова пижама. Гадното е, че всеки път, като го вдигам да пишка, много реве Confused Очаквах дори баща му да ме насмете що тормозя детето, ама той нищо не каза Crazy

След изпишкването в 6 часа се напишка още веднъж в тензуха и тогава вече му обух многократните гащи и го преместих да спи в неговото си легло. Той не заспа, но пък между 7 и 8 отново се напишка обилно и многократните гащи пропуснаха. Забелязала съм, че многократните гащи пропускат повече от тензуха Rolling Eyes

Та така...и сега всяка нощ без памперс, до победата! Peace

# 199
Гадното е, че всеки път, като го вдигам да пишка, много реве Confused
И аз поради тази причина съм се поотказала от нощните опити. Браво, че си издържала smile3501

# 200
Евридик@, браво на вас !
Всеки път ми подклаждаш ентусиазма.
При нас няма промяна  Rolling Eyes

# 201
Евридик@ браво за търпението..то това май е най-голямата трудност...на мен тази нощ много ми се спеше и при едно от събужданията само я нахраних и продължихме да спим...но при мен лошото е, че още живея със свекърите (още няколко дни newsm44 ) и ми е трудно през деня когато тя е тук да обяснявам какво правя...много е гадно...а пък през нощта гледам да не се разреве, че веднага ще довтаса да види защо бебето плаче и майка му не може да се оправи с него...
добре, че се изнасят...
хубав дне на всички и много усмивки и сухи памперси...

# 202
Е, хора, издържах!  Laughing Никола спа без памперс през нощта за пръв път снощи, на 6 месеца и 24-25 дни. Бива, горе-долу...

Ами какво да ви кажа, изобщо не е толкова страшно, колкото си мислех. Ставах 3 пъти да го изпишквам, като едва на третия път пожела да пишка (това беше вече към 6 сутринта). Иначе се напишка веднъж между 2 и 3 часА, при което станах да му сменя гащите и да му облека нова пижама. Гадното е, че всеки път, като го вдигам да пишка, много реве Confused Очаквах дори баща му да ме насмете що тормозя детето, ама той нищо не каза Crazy

След изпишкването в 6 часа се напишка още веднъж в тензуха и тогава вече му обух многократните гащи и го преместих да спи в неговото си легло. Той не заспа, но пък между 7 и 8 отново се напишка обилно и многократните гащи пропуснаха. Забелязала съм, че многократните гащи пропускат повече от тензуха Rolling Eyes

Та така...и сега всяка нощ без памперс, до победата! Peace
Честито на първия престрашил се. Wink
Ти как ставаш да го изпишкваш,че реве?Аз когато изпишквам Калина ползвам едно легенче точно до кревата (вече от много време е гърне,защото сме по-точни и двете) и ставането винаги е придружено с мушкане на гърдата в устата,защото нашия тати не е като вашия и ако го събудим има да ни го натяква цяла седмица после.Е,аз (както май си виждала) изпишквам от леглото високо към 20тина см и сигурно с по-високо легло ще е по-трудно,но ако имаш едно малко столче наблизо сигурно няма да е такъв проблем.А и за да ти е по-лесно преобличането-можеш да държиш готови гащи и пелени до възгавницата-аз бях станала като автомат по време на заверки-влизах в стаята само,за да изпишквам Калина или съответно ако се забавех-да я преобуя.
Да ви се похваля и аз-Калина вече спи на собствено креватче.Понеже не спря (като повечето бебета,за които съм чела) да пишка нощем-ставам да я изпишквам,но вече перфектно знам кога мърда за изпишкзване и кога просто търси Мечо.Та,мисълта ми е-интуицията е голямо нещо-дори от разстояние и докато спя знам кога и се пишка. Wink

# 203
Eвридика, браво на вас! Много добре сте се справили!

Свещичка, благодаря ти за отговора от преди две седмици и нещо - възхищавам ти се на издръжливостта! Страхотна си!

Чиги, и на теб - щастливка си ти с твоят мъж дето изпишква Калина през нощта!

Силвал, не каза нищо за вас. маи се отказа от каиданкуто?

# 204
Дими, и аз снощи държах легенче до леглото, иначе преди ставах и отивахме до банята да пишка, без да светвам лампи, да не го притесня и разсъня. Ама ревва още като го надигна и почна да му смъквам гащите. Свенлив ли е, що ли Blush newsm78 Laughing

Та в легенчето пак реве. Явно не го кефи, че го вдигам и го разсънвам. Незнам как да съм по-неусетна в изпишкването му, ще тренирам Simple Smile

И аз снощи все за вас с Чиги си мислех, че най-много вашите инструкции за нощно спане без памперс си спомнях и се заредих до леглото с гащи и тензух, с резервни горнища на пижами...Само хавлия или пелена не бях сложила на леглото, но изненадващо, нямаше течове чак върху чаршафа. А той и с памперс като е спал, пак успяваше да ми напишка леглото точно след като съм му махнала памперса и преди да успея да го вдигна за изпишкване. Така че леглото ни е подгизнало от пиш, добре, че нищо не си личи  Crazy

# 205
Момичета здравейте , отдавна не съм писала тук имам проблем и моля за съвет, бях почнала с  беше на 8 м имахме сравнителен успех, но когато проходи не искаше да сяда вече на гърне и аз малко несериозно се отнесох и се върнахме на памперси сега обаче е доста голяма а само като тръгна да я събувам и слягам пищи и вика, сяда на гърнето но го има за играчка не знам какво да правя да чакам  още да порасне ли да почне повече да разбира, смятам като се постопли да махна памперса и да мина на гащи но със сядането не знам как ще се разберем и седалка за тоалетната купих и там не иска да сяда, четох някви психолози обясняват че не било хубаво от рано да се слагат децата на гърне и че после имало проблеми и се чудя май при мен стана точно така, та моля някой ако може да ми помогне мерси.

# 206
Евридика,сега като се замислих-не се сещам как се изпишквахме нощем съвсем в началото,но от много време вече знам,че тя си чака малко преди да пишка (тоест посуква си малко и тогава започваме активна гимнастика към легенчето).Сигурна съм,че ще те научи малкия какво иска-не му се свпрягай толкова.Опитай различни неща-ще го разбереш какво ти обяснява. Wink

Софи,опитай да отидете заедно до тоалетната.Покажи и мама как пишка.Не знам дали ще успея да ти помогна много,защото ние дефакто почти не сме носили памперс,но виж тук пише малко повече. Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 18:50 от dimitriana

# 207
lorini, съчуствия за свекитата  Mr. Green

Оле, аз през ноща дори само да го повдигна, за да го сложа в моето легло се почва едно мърморене, сумтене, кривене... по 10 минути после не може да се отпусне пак да заспи, а ако започна да го събличам ... направо не ми се мисли. Нощното го избутвам напред във времето. През деня упорствам  Mr. Green маааалко още да се стопли, и на вън ще го събувам също!

# 208
Та в легенчето пак реве. Явно не го кефи, че го вдигам и го разсънвам. Незнам как да съм по-неусетна в изпишкването му, ще тренирам Simple Smile
При нас е същото, според мен също това е причината. Акробатиките със сукане и изпишкване едновременно никога не са ми били особено удобни и избягвам да ги практикувам за жалост.
От цялата работа Лили продължава да спи с памперс гащи през нощта ако случайно реша да я изпишквам, но обикновено това изобщо не се случва ooooh!

offioly, навън къде ще го събуваш?

# 209
offioly, навън къде ще го събуваш?
И аз мисля да му предлагам и навън, като се постопли още малко. И в ранната есен, като беше на 2-3-4 месеца, му предлагах навън - по градинки, до дръвчета и пр. Не търся тоалетна специално. Той тогава акаше течно и не съм му го прибирала, но сега ще прибирам акото, вече е по-твърдичко Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт