"Отчаяни съпруги" - сезон 5, тема 2

• 46 243
  • 444
  •   1
Отговори
# 330
момичета,незнам тук ли е мястото д апитам..ама от скоро съм фен на сериала
сега по БТВ гледах епизода с торнандото
знаете ли какво ще се случи в следващия...не ми се чака до утре Wink
Не мога да тегля торенти от моя комп....затова съм назад с материала.

# 331
Доколкото си спомням Карлос ослепява, Виктор май умираше , но не съм много сигурна. Къщата където се криеха Том и децата е затрупана , но  в крайна сметка излизат невредими. Друго по съществено не се сещам. Който иска да допълва.

# 332
Благодаря,това ме интересуваше.....
дали ще оживее семейството ма Линет

# 333
  • София
Оживява семейството на Линет - да, Виктор умира, а Карлос ослепява.Умира само едната баба (онази с котката, че не се сещам как се казваше)

# 334
Ама Карлос ще се възанови ли.
Гледах сега във В-бокс последните две минути от последния еп. на 4-ти сезон.
Там Габи имаше две тюфлички....щерки
А Сюзън беше с друг мъж,не с Майк...Какво се случва???
И още ако сте в настроение за преразкази де,каква е интригата с новодошлото семейство и Дилън..како е станало с баща й:)
Сериала ми влезе сериозно под кожата...Ама май всики тук сте заразени със същия вирус Grinning

# 335
Благодаря,това ме интересуваше.....
дали ще оживее семейството ма Линет

И аз влязах тук да търся коментари по въпроса... направо ме дожаля за семейството и...
Добре, че са живи..., а Карлос от какво ослепява, той нали просто припадна newsm78

# 336
И аз съм от надничащите, заинтригувани от съдбата на семейството на Линет след днешния епизод по бтв.
Добри са новините значи, мерси!

# 337
  • в белята
Ох чакам си новия епизод с нетърпение...........................................Аз ли не разбрах нали пишеше, че ще го дават на 25.01 значи скоро трябва да го пуснат в замундата? newsm78 newsm78 newsm78

# 338
Нали чак март или края на февруари щеше да има newsm78 Crazy Crazy Не помня на коя стр една мама така написа с големи букви че 3 седмици няма да има епизод-вече 1та почти мина Crazy :hug
Ако искаш го намери този пост някъде към 20стр беше Rolling Eyes

# 339
Ама Карлос ще се възанови ли.
Гледах сега във В-бокс последните две минути от последния еп. на 4-ти сезон.
Там Габи имаше две тюфлички....щерки
А Сюзън беше с друг мъж,не с Майк...Какво се случва???
И още ако сте в настроение за преразкази де,каква е интригата с новодошлото семейство и Дилън..како е станало с баща й:)
Сериала ми влезе сериозно под кожата...Ама май всики тук сте заразени със същия вирус Grinning

А бе бих ти го преразказала , но сигурна ли си , че после ще ти е е интересно да гледаш...

Ок разказвам , а ти все пак си помисли дали да четеш Mr. Green ( но пиша с бяло заради онези , които не са гледали)

Карлос ще се възстанови , но ще мине доста време . 5-ти сезон започва няколко години по-късно , Габи има 2 дъщерички и се е превърнала в позанемарена домакиня . Сюзън и Майк се развеждат , причината е една  катастрофа , която двамата претърпяват и при която загиват детето и жената  в другата кола , а другия мъж с , който е Сюзън е новия и приятел .Не се сещам обаче за кое новодошло семейство говориш , то при това текучество там... Laughing

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 02:19 от Mаxi

# 340
  • Пловдив
Ще ти разкажа за Катрин,но дано накой ,който не е гледал,да не се сърди-нали все пак тук коментираме 5-ти сезон,а аз ще пиша за 4-ти(оправдавам се).Дилън не е истинската дъщеря на Катрин,нейната умира,затрупана под един гардероб в спалнята ,дето не дава да се влиза.Тази е осиновена,но бащата не знае.В последната серия,заплашена с убийство,Катрин си признава всичко.А Карлос си връща зрението в 5-ти сезон и Габи се притеснява,че ще я види позанемарена.То май това е най-комичното в новия сезон.Иначе е малко блудкав,даже не очаквам с кой знае какво нетърпение новата серия-Е,все пак ще я сваля.Разчитам само,която първа я намери,да ни информира,че то си е зор да чакаш. Hug

# 341
  • на пистата
елси моля те кажи за този 13 епизод за който питаше балу.от кой сезон е тази 13серия

# 342
елси моля те кажи за този 13 епизод за който питаше балу.от кой сезон е тази 13серия

От 5-ти сезон! И се пада 100-тен епизод на сериала от началото му.

# 343

5ти сезон. Peace
Сега коментираме него, той е най-новият, по БТВ дават 4ти, а по Фокс още по стар.

Оживява семейството на Линет - да, Виктор умира, а Карлос ослепява.Умира само едната баба (онази с котката, че не се сещам как се казваше)

Айда се казваше бабата, а котката оцелява! Laughing Аз над нея треперех най-много. Mr. Green

И аз влязах тук да търся коментари по въпроса... направо ме дожаля за семейството и...
Добре, че са живи..., а Карлос от какво ослепява, той нали просто припадна newsm78

Не си гледала внимателно. Crazy След като Виктор го пронизва частта от оградата, Карлос понечва да се прибере в къщата, но нещо го удря по главата и пада. Peace

# 344
  • на пистата

От 5-ти сезон! И се пада 100-тен епизод на сериала от началото му.
аха,мерси,аз мислех,че е от 4 сезон и нещо не съм гледала добре,нали сега са излезли до 9серия на 5 сезон newsm78

Общи условия

Активация на акаунт