Коледата идва вече с ритничето на ЮНСКОТО човече!Тема №11

• 13 970
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Gydelichkova, и мойто коремече от около седмица порастна много.Вчера, докато бях на опашката да купувам луканка и кренвирши, продавачката ми отяза парче салам да съм си била хапнела.Досега на малката винаги така й даваха,сега почнаха и на мен  Rolling Eyes
Франческа, аз пия Центрум Матерна.Но и аз практикувам като anyto - приемам го вечер,защото съм чувала,че може да предизвика гадене.Иначе фолиева киселина вече не пия.Док ми каза да я спра,когато ми свърши блистера.
Viper, ние на Бъдни вечер и Коледа ще прзнуваме със свекър ми и свекърва ми.А за Нова година мислим да отскочим до Банско.Но още не сме решили на 100%.

# 211
Мони,и аз съм много притеснена с тия вируси.Пожелавам ви скорошно оздравяване.
Момичета,знам че много се обсъждаше темата за методите за борба с настинките,но вече имаме толкова темички,че не знам къде да търся.Моля ви,ако някоя от вас има време,дайте ми съвет за болно гърло.От вчера започна да ме наболява,пия чайове,но дали ще помогнат само те  newsm78

А на вас какво ви се яде повече - сладко или солено???При мен соленото засега надделява.

# 212
Да се включа и аз-относно киселото никак не обичам по принцип, но сега слагам повечко оцет, хапвам лимони и доста кисели краставички и миналата бременност бях така, но дъщеря ми никак не обича солено, кисело или люто, а само сладко, за разлика от мен.
И аз съм за филенцето от сьомга и нара-разкошни са, четох онази статия за нара-витаминната бомба и няколко пъти си приготвях фреш много ми хареса прилича по вкус на касиса, че ми омръзнаха портокали, мандарини и банани, а пък ябълки ям само насила не ги обичах и преди, всред кивитата пък все има доста бройки с лош вкус, а сега ги обичам по-киселички.  
За празниците сигурно ще си бъдем вкъщи, че не смея да пътувам никъде, пътешествията ще ги отложим за друг път.

# 213
 Cry Никога не съм имала по-тъжни празници от тези, които ми предстоят.
Вместо да си седя у дома при семейството ще ходя по студа да правя репортажи как хората празнуват Коледа...... Cry
Добре че, за нова година съм почивка.
За това твърдо съм решила да запиша второ висше докато си седя с бебето вкъщи.
Просто защото не мога да си представя как ще карам такива празници и за напред, далеч от децата си и съпруга си.

# 214
За празниците сме си плътно в къщи, за сега се находих и в България и чужбина  Party, но като порасне живот и здраве детенцето ни! Даже така съм се интусиазирала с приготвяне на празничните вечери....менюта, пазаруванеее  Laughing
Преди все стягах багажите за някъде - като бях сама, но сега почивка и после с полвинката!
Ще ви споделя, че ще готвя пуйка за нова година

# 215
Франческа Салиери  много ми е тъжно като го казваш товааа.... Hug
Дано да ти е за последнооо.....тази година

# 216
Витамини не пия, и предния път не съм пила, хапвам много мандарини и грейпфрути, килограмите ми са вече +4, корема определено вече ми личи.
И ние като anyto  си купихме къща, само че на 70 км. от Варна, в полите на Стара планина и на брега на язовира, та смятаме на Бъдни вечер да се съберем всички роднини, а на Нова година ще празнуваме с кумците ни и техните 2 щерки, смятам от 23 декември до 4 януари да изкараме "на село". Само да сме здрави!
А за професиите хич и не съм се замисляла, въпреки че дъщеря ми отсега повтаря как щяла да стане "артитек (архитект) като тати" Grinning.

# 217
  • Варна
somebody споко! Има и по-зле от теб. Мен направо ме е срам да кажа, но не съм излизала от БГ никога. Не сме си го поставяли за цел може би, и винаги сме си харчили парите за други неща. Но съм и на 23, още имам време да наваксам  Laughing Иначе сестра ми е в Китай, на приятеля ми сестра му е в Чили, майка ми е в Италия. Все някога ще отида на всичките на гости, надявам се.
На Коледа ще се напъна малко и ще ходя при родителите на приятеля ми. Хич не ми се ходи, защото на мен ми е тъжно, че няма как да съм с моето си семейство вече. А иначе от догодина задължително ще сме си вече тримцата с бебо, като едно истинско семейство, дори може и с някои семейни приятели.
А за професията засега сме решили да го насочим към спорта, не към професионален. Искам да е дисциплинирано дете и да се интересува от здравето си, апо-добро нещо от спорта незнам. Но точно за професия идея нямам.

# 218
Здравейте и от мен момичета за витамините съм ги почнала от две седмици пия матерна и там има фолиева киселина.
Празниците чесо казано и аз искам да сме двамата но това няма да е възможно с тия рожденни дни сега моя е на 30.12 а аз съм на 03.01 да не говорим и за именните дни но така поне ще е весело
Пожелавам лек и успешен ден на всички! Hug

# 219
Ние с бъдещия татко много обичаме риба - и да си хапваме, и да ходим за риба - лятото всеки свободен момент сме на някой гьол  Laughing За съжаление, напоследък не хапвам толкова често риба, колкото ми се иска - в къщи няма как да я приготвяме (бях ви споделила, че сме новодомци и още нямаме кухня), а в града, в който живеем, нямаме нито един роднина (че да си поръчваме там да ни приготвят  Mr. Green ). Наваксваме в някое заведение или в хранителния магазин до нас (лошото е, че в магазина пекат скумрия веднъж на 1-2 седмици само). От миналата седмица съм се заредила с доста сурови ядки - бадеми, кашу и орехи - те също са много полезни!
Оцет, сол и олио в къщи ползваме много рядко. Оцет - няколко капки като разбивам яйце за застройка, а олио - само като пържехме риба лятото на терасата. За овкусяване ползваме само зехтин и изцеждаме лимонов сок (или балсамико, ако нямаме лимон). И сме толкова безсолни и двамата, че все се шегуваме колко вода ще изтече, докато изядем една торба сол ...
Качила съм 2 кг. - мисля, че е нормално, като се има предвид и това, че отказах цигарите, че не съм повръщала нито веднъж и че започнах да се храня редовно. Като гледам, на бюст и коремче само съм ги лепнала засега  Laughing

Малко оф - момичета, някои от вас предпочитат ли хляб "Бонус"? Ние само такъв си взимахме, различните видове. От няколко седмици вече не можем да намерим никъде! Да не би да са го спрели от производство?  newsm78

# 220
Здравейте и от мен!

Аз спрях фолиевата киселина миналата седмица, а и витамини не пия.
От плодовете наблягам на мандарините и кивито. Всеки ден изяждам докато съм на работа около 1 кг. мандарини.
А за готвенето и аз всеки ден се чудя какво да готвим, защото нищо определено не ми се яде и обикновено докото се прибера мъжа ми вече е приготвил нещо за вечеря.

# 221
Здравейте и от мен днес!
Изписаха ми витамини от преди 1 месец - Хип натал, когато ми дадоха и Магнерота казаха да не спирам и фолиевата киселина, незнам защо. Но от тези витамини много ми се гадеше и сега си взех О мами.
Момичета в петък ми мериха кръвното на ЖК и ми беше 60/90 то по принцип ми е ниско, но сега ми се вижда доста нисичко. А и всеки ден почти ме боли глава, замислям се, че може и това да е причината. В понеделник трябва да ходя пак и ще питам.
Вие как сте с кръвното?
Amorevole аз също взимам от този хляб  бонус, но при нас го има, мисля, че го карат понеделник и четвъртък при нас.

# 222
  • Варна
Tzveti никога не съм имала проблеми с кръвно, но вчера хапнах за закуска само плодове, 2 парчета шоколад и много натурален сок и като ми се зави един свят. Явно се вдигна, направо щях да падна. Излязохме навън за обяд и аз изплющях една гореща пилешка супа с чесън (нали сваля кръвното) и след около половин час ми светна малко. Винаги съм яла много сладкиши и много плодове, и никога нищо не ми е ставало, но вчера от малко. Аз съм чувала, че бременните имат по-високо кръвно. А преди месец ми го мериха и беше пък много ниско.

# 223
  • Бургас
Здравейте и от мен.
Аз още пия фолиева киселина. На мен ми казаха да я пия до края на декември. За витамини сега като отида в сряда ще питам. Иначе от плодовете мога да ям само ябълки и банани. Мандарини много рядко - от тях имам киселини.
На празниците смятаме на Бъдни вечер и Коледа да сме при моите родители.
А за Нова година планираме една почивка на Банско, около седмица.
Да ви питам гърдите болят ли ви още? При мен вечер е нещо страшно, постоянно се будя.

# 224
И ние с това обикаляне по роднините не можем да си починем. По принцип и всеки уикенд сме с програма - ту при едните родители, ту при другите. И през празниците ще е така, да не говорим, че от маса на маса ще ходим, дано не се търкалям.
Франческа, в коя телевизия работиш? Много е кофти, че няма да си със семействово си. Дано поне не е студено, за да тие по-леко с репортажите...
Нова година ще празнувам вкъщи с няколко семейни приятели. Притеснява ме само, че всички са пушачи и не знам как ще ги издържа...Но ще ги предупредя да се съобразяват малко...
Много ми се услаждат портокалите и бананите напоследък, особено бананите. Което още повече ме води до мисълта, че ще имам момченце.

Общи условия

Активация на акаунт