Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичаите за Коледа в Нова Зеландия и Австралия?
Какви са обичаите за Коледа в България?
Как се е променила цената на българското сирене през последните седем години?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичаите за Коледа в Нова Зеландия и Австралия?
В Нова Зеландия и Австралия Коледа се празнува през лятото, като хората често се събират за барбекютa и консумират студени ястия, салати и десерти поради топлите климатични условия. Традициите включват разнообразни меса на скара, салати и някои десерти. Въпреки че няма специфични австралийски ястия за Коледа, барбекютата и риба с пържени картофи са популярни. В Нова Зеландия се празнува с традиционни български ястия, като сирене и кашкавал, които могат да бъдат намерени в местните магазини.
-
Какви са обичаите за Коледа в България?
-
Как се е променила цената на българското сирене през последните седем години?
-
Мога ли да пия 'Маргарити' на Коледа, докато съм на антибиотик?
-
Какви са препоръките за пътуване с 6-7 месечно бебе?
пробвахте ли басейна? А защо така си отслабнала? Да не би да е от жегите? Все пак, щом се чувстваш добре, не би трябвало да има място за притеснение.
За всеки случай вчера изядох несметно количество агнешко, като гледам и днес така ми е тръгнало с един вълчи апетит 
или изхвърлят при слизане от самолета. Дървени неща по-добре избягвай.
Не е истина децата колко много обичат водата. И детенцето на приятелите ни от Мелбърн, дето ни бяха на гости, от целия престой тука и ходене къде ли не, най-много се кефеше на басейна. Обаче не е истина и колко са палави. Първо решиха да чистят басейна и започнаха да го четкат с една четка за дъно, с доста дълга дръжка и по мое мнение доста неудобна за употреба, ама на тях им беше забавно. После някак си разглобиха паяка (това, дето ходи по дъното и обира боклуците). Девойката ми помете двора ентусиазирано
Направо ми събраха очите. Но най-сладки бяха като се залепиха за корема ми и да се радват на бебчо
Трябва да помисля още малко.
Най-вече го притесянва неизвестното...
Като дойде беше бял като платно.
Във вторник беше към 41 градуса, даже климатика не можа да смогне да ни охлади.
Ще ходим по басейни и библиотеки, детски и търговски центрове. Два дена все ще ги изкараме някак.
. Та се замислих, ако нещо се случи вечерта или през нощта къде трябва да си закарам бебето, или трябва да викам линейка? В България знам, че ги карат по болниците, ама тук?