Гореща лятна седмичка 25.07 - 31.07.05

• 12 301
  • 275
  •   1
Отговори
# 45
Мур дано да си права, за мен това е рязко повишение на ВТ, макар че я меря за първи месец и още не съм съвсем наясно, мисля да направя тест утре сутрин и ще видим Praynig преди 2 дни правих и беше отрицателен, но това не е гаранция нали!?! Честно казано в момента съм под голямо напрежение направо изкукуригвам - дано да е станало чудото този месец Praynig

# 46
  • Варна
Уф, хич не ми се работи Sad само гледам вав форума.

И при мен е така  Embarassed

# 47
Иринии, пожелавам ти най-вълшебната сватба и за после...ти си знаеш -- едно мъничко юначе.
БТ температура, момичета, може да се задържи висока до датата на М. и да падне рязко или да падне няколко дни преди евнтуалната дата.
БТ премерена в различни часове на деня е различна.
Успех на тези, които чакат + резултат. Аз тази седмица съм на тема ову и секс -- това му е гот на 25 дневният цикъл, докато се усетиш ти свършва и пак опити за бебе.

# 48
, мисля да направя тест утре сутрин и ще видим  преди 2 дни правих и беше отрицателен, но това не е гаранция нали!?! Честно казано в момента съм под голямо напрежение направо изкукуригвам - дано да е станало чудото този месец
Етина, изчакай още, не бързай! Знам какво ти е, но дори и да го направиш сега, не е гаранция че ще отчете нещо. Аз си направих тест 3 дни преди датата на цикъла и си мислех, че заради всичките симптоми и теста ще отчете нещо, но беше "напълно" отрицателен, нито помен от втора чертичка. За това по-допре първия ти тест да е най-рано на датата на цикъла ти. УСПЕХ в чакането  Hug  Grinning

# 49
Ео, хубавец е този младеж - много щастие ти пожелавам  bouquet
И аз така мисля, ама майка ми каза,че е бил много рошав (не пред него ,де), сигурно защото ме гледаше как 4 дена реша тия къдрици с кеф Crazy , а една нейна приятелка - приличал на Ози Озбърн в младите му години  Shocked Mr. Green Оооо,забравих да се похваля, отслабнала съм изненадващо с 2 кг...От срам,че като съм при него и ме е срам да ям пред техните Sick  Laughing Laughing Laughing

# 50
Дали това отслабване не е в резултат на нещо друго? Embarassed? Heart EyesВеси благодаря за подкрепата - то освен да чакам, друго не мога да направя, но побъркването е голямо, особено като се познавам Crazy

# 51
за мен това е рязко повишение на ВТ, макар че я меря за първи месец
Ако това ти е първо повишение на БТ за този цикъл, може да е било късно ову, както ти е написала Морена. Само не "изкукуригвай", а се зареди с търпение  Peace
Ео, от този бурен и страстен живот как няма да отслабнеш ?! Сега ти е паднало, забавлявай се  Grinning

Последна редакция: пн, 25 юли 2005, 17:16 от Mur

# 52
Момичета, моя работен ден свършва след 10 минути и после на моя мъж брат му има рожден ден,та ще се пирува тази вечер Joy
На тези които им остава още работно време да си Whistling и да мине неусетно бързо.Весела и спокойна вечер на всички и утре Дай Боже да има сладурани които да се похвалят с двее чертички.
 Hug  и  Heart Eyes

# 53
Здравейте и от мен. аз имам едно питане към вас, но няма да пускам тема. Преди време имах гъбички и се лекувах, но ми казаха/ лекърката де/, че след три месеца трябва пак да си слагам вагинални свещички, и после  след 6. Сега е време за последните свещички, но два дни след като ги свърша ми е овото. Та въпроса е дали ще  навредят по някакаъв начин, на мен или на евентуалния бебок. В листовката нищо не пише, само че не са подходящи за бременни а аз не съм. Та ако имате някаква идея споделете я.

# 54
  • Sofia
Няма проблем за овуто , споко . Действайте с  любов и не го мисли ! Grinning

# 55
Няма проблем. Действайте.

# 56
  • Варна
Здравейте  Grinning
Аз се бях отчаяла вчера, че е станало бебето, защото следобед така хубаво ме боля коремът, точно както че всеки момент ще ми дойде  Rolling Eyes
Да ама вечерта болките спряха и оттогава не са се обаждали  Thinking Много странна работа.
Мъжът ми се накара, че много мисля и се тревожа, ама как да се спра ?! Рекох му, ако това беше в твоя корем щях да те видя аз тебе...
Та така, седим и чакаме  Crossing Arms
Дано вие имате повече поводи за хвалене днес!

# 57
Сега е време за последните свещички, но два дни след като ги свърша ми е овото.

Не мога да повярвам..цяла нощ си мислех днес да ви попитам същото и какво да видя...то вече имало и отговори... Grinning

Но все пак се колебая, защото мина месец и половина от горенето на раничката ми, а нали трябва да са два месеца, за да се избегне евентуално замърсяване... newsm78

Незнам, сигурно звучи много смешно, но вече така съм се наплашила... Sad 

# 58
Цяла сутрин си мисля аз,че днес е събота...И какво се оказа - вторник...как може да съм такава шматка Crazy И то защото ме извикаха на работа днес, а по принцип нали съм в събота и неделя и сега се чудя защо и другите хора са на работа днес, докато се усетя newsm78 Много съм зле #Crazy

# 59
Здравейте, момичета, как я карате Grinning Дано денят ви е започнал по-добре от моя. Новият колега ми дигна нервите още от сутринта. Не стига, че е пълен парашутист и от месец и половина, откакто е на работа, си кара безплатен компютърен курс, защото нищо не знае, пък и днес от рано почна да си излага "компатантните" мнения по всякакви въпроси, независимо дали го засягат или не, а в повечето случаи и понятие си няма за какво говорим. Rage Rage
Ох, стега толкова за този паразит.  Naughty
Хубав ден ви пожелавам и много усмивки. Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт