И през новата година, заедно ще е АПРИЛската дружина!!!

• 14 606
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • Добрич
Добър ден!

Все още има газ,не ми се мисли ако я спрат...

Гледах най-страхотните бебоци,т.е. нашите Grinning

Сегааа,аз ще си призная,че не схващам хич как да кача нещо.Взимам приза за най-голям профан smile3537.Ако някой ми разясни, ще съм благодарна.

# 91
Честит име ден именници   bouquet
Блонди.... от къде пък ги познаваш всичките Thinking Я си признай!!!

Silvi 26 добре дошла адашке Grinning Еммата всъщност не е Ема и не е адашка на твойта щерка /издадох я/ Mr. Green  ама ,че объркани неща взех да пиша,по добре да млъкна Stop
нана давай да обяснявам Grinning когато се логнеш /от горе в дясно/ с потребителското име и паролата,влизаш в My site, от там под албума със снимки ще ти излезе Add ,натискаш го и избираш снимки от компа!След като ги зареди ти излиза страница да ги надпишеш,правиш го,сейваш и си готова Grinning Ако не си схванала какво ти "приказвам" ще те разбера  Whistling днес не ми е ден нещо!Ако има нещо,на лични питай Hug

# 92
  • Варна
Честито на всички именници! От здраве и късмет да не се отърват!

Silvi_26 добре дошла в отбора!  Hug

Момичета, изтрих файла с пощенските адреси, но ако някой иска инфо от него, да ми пише на лични, запазила съм го на моя компютър.

Блонди.... от къде пък ги познаваш всичките Thinking Я си признай!!!

Мафия, мафия  Mr. Green

# 93
  • В събота
Честито на всички именници!!!

Леле, Роска, как издържаш цяла нощ на това кърмене бе????

Не съм Роска, ама да кажа аз как кърмя през нощта - просто Ния спи между мен и мъжа ми  Embarassed Като я чуя да измърмори - бум цица в устата и всички дружно продължаваме да спим. А понякога тя си се самообслужва  Mr. Green И така хем агнето сито, хем вълците наспани  Laughing

# 94
Tikvichka, долу-горе и при нас така става, с тази разлика, че Жики като се събуди да яде и много се върти и постоянно го гоня из леглото, та не мога да заспя и аз докато той се храни.

Честито на всички именници и месечинковци!   bouquet

# 95
  • Добрич
Сисе,много благодаря!Веднага качих едно клипче със смеха на Борко Grinning

# 96
  • Варна
Честито на всички именници!!!

Леле, Роска, как издържаш цяла нощ на това кърмене бе????

Не съм Роска, ама да кажа аз как кърмя през нощта - просто Ния спи между мен и мъжа ми  Embarassed Като я чуя да измърмори - бум цица в устата и всички дружно продължаваме да спим. А понякога тя си се самообслужва  Mr. Green И така хем агнето сито, хем вълците наспани  Laughing

Същите сме и ние. Мъжът ми въобще не усеща кога се кърмим.  Heart Eyes

# 97
Ха почерпете се за наше здраве!Благодаря ви за пожеланията!

# 98
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПРАЗНИК ДНЕС - ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ МАМИ, БЕБЧОВЦИ И ТАТКОВЦИ!!!!ДЕ ЩО Е ИМЕННИК САМО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ МУ ЖЕЛАЯ!!!!

Благодаря на всички от сърце за милите честитки, както на лични, така и тук във форума!!!!Обичам ви всички!!!!

Да ви кажа, че се опитах да кача снимки на Бобката в албумчето на сайта, обаче се оказа, че съм създала нов албум за Боби, вместо да ги сложа във съществуващия общ  Confused Сега не мога да ги обединя  newsm78

# 99
Честит имен ден на всички именници, да сте живи, здрави и много усмихнати.  bouquet

# 100
Знам, че сте го обсъждали преди, но да попитам за актуална информация - въпроса е към мамите, които се бореха или се борят с килограмите натрупани през бременността. Отстлабнахте ли и как? Аз имах 15 килца да свалям, но нали ми беше малко кърмата и се тъпчех като луда - когато забравях да хапна и веднага малкия ревваше че е гладен. А по принцип аз съм човек, който не закусва, късно обядвам и леко вечерям, та затова сега това постоянно тъпчене ми се отразява толкова зле, че качих още 5 кг и сега имам да свалям 20. Знам, че като спра да кърмя ще се върна на стария си режим и с диетки и упражнения нещата ще се нормализират, но не издържам вече - постоянно ми подмятат няма ли да отслабвам вече. Минах на по-леки храни, но ефекта с кг беше нулев, малкия обаче взе че свали, та се зарекох че докато не спра да кърмя няма да се ограничавам да не стане бела. Но така ми тежат тези килограми... има ли някой като мен?

# 101
Привет и от мен! Днес не мога да седна, че да ви почерпя и аз. Голямо шетане, голямо нещо! Заповядайте!

Много именици имам, цели трима. Моят мил съпруг, синът ни и баща ми. Да са ми живи и здрави!
Честит Имен Ден и на всички останали празнуващи. Не мога да ги изброя поименно, защото не ги познавам!
Silvi 26 добре дошла! Виждам, че си ми съгражданка, може освен виртуално и наяве да се запознаем!  Hug

# 102
Честито на всички именници! Да са много здрави и обичани!
Честито на всички, които имат именници - много да ги радват!

Ох, roska_ps - погледнах ти кулинарните творения - що ли ми трябваше!?! Кога намираш време за тия творения!

# 103
roska_ps много ще се радвам да се видим!Ти къде живееш?Аз съм в Дружба 1!!!

# 104
  • Добрич
Честито на  всички именници!

Роска,аз ги боря моите кг вече 4ти месец с чичко Дюкан.Става номера.Имах да свалям 20,дотук съм метнала 17.Не става обаче докато кърмиш Peace

Общи условия

Активация на акаунт