Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 330
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,къде има избор на детски коланчета(по възможност кожени)....

# 526
  • Майничка
...Ако някоя е засичала подобно чудо или някакъв по-голям магазин за платове  нека ми пише  Hug

В началото на Пешеходния маст, под Дома на модата и красотата има няколко магазина за платове, а отсреща има магазин за дамаски.

# 527
Искам да попитам къде в Пловдив се продават колички  giordani cinque?

# 528
Момичета , трябва ми магазин за платове и по специално нещо наподобяващо булана , нещо рунтаво - искаме да си облицоваме с него една люлка , Ходихме в магазина за дамаски на сточна гара , о там няма такава и затова си мисля че в магазин за платове по  бихме го открили. Ходил сме въщо и в един магазинче на Иван Вазов, но и там не намерихме каквото ни трябва. Ако някоя е засичала подобно чудо или някакъв по-голям магазин за платове  нека ми пише  Hug
Също ако ти вършат работа разните екокожи за палта, защото на мен точно на булана ми прилича - в Лидер магазина на колелото на гарата има поне 10 вида.
В тези магазини до пешоходния мост на Новотела - няма разнообразие и са се объркали в цените - почти двойно по-скъпи са, поне тези, които аз купувам - сатен и ликра. Тях ги взимам от един магазин на Иван Вазов, перфектни италиански на 3-4 лв, а там са 6-10 лв. По това съдя, че и другото няма да им е евтино.

# 529
 Winkв магазин пинокио се продават джордани

# 530
  • до Пловдив
Winkв магазин пинокио се продават джордани
магазин пинокиоо на бул. българия вече го затвориха не работи

# 531
 ooooh! Simple Smileне знаех...аз скоро не съм ходила,а дали са го преместили някъде някой ако знае да каже

# 532
  • до Пловдив
ooooh! Simple Smileне знаех...аз скоро не съм ходила,а дали са го преместили някъде някой ако знае да каже

и аз го търся магазин пинокио но мисля че не са го приместили никъде поне досега не съм го открила

# 533
  • Пловдив

Също ако ти вършат работа разните екокожи за палта, защото на мен точно на булана ми прилича - в Лидер магазина на колелото на гарата има поне 10 вида.
В тези магазини до пешоходния мост на Новотела - няма разнообразие и са се объркали в цените - почти двойно по-скъпи са, поне тези, които аз купувам - сатен и ликра. Тях ги взимам от един магазин на Иван Вазов, перфектни италиански на 3-4 лв, а там са 6-10 лв. По това съдя, че и другото няма да им е евтино.

благодаря много , но ще ми напишеш ли по-подробно къде е този магазин Лидер, че нещо не се сещам  Thinking

# 534
  • София
Момичета,къде има избор на детски коланчета(по възможност кожени)....
Купих на малкия коланче от Денди на Главната, обаче кожата е само окоро катарамата и където са дупките, останалото е ластично. Но все пак можеш да погледнеш там. И аз дълго време търсих, но не намерих никъде разнообразие.

# 535
zinaida ,магазина за който говори Каспър ще намериш така:слизайки от Иван Вазов в посока гарата,ако вървиш от дясната страна на улицата,ще достигнеш до кръговото(колелото-от което тръгват улиците Ив.Вазов,Руски,В.Априлов).Магазинът се намира на ъгъла м/у В.Априлов и Руски,точно на самия ъгъл,в основата на колелото.
Не съм от тези,дето обясняват добре,дано си ме разбрала Wink

На свой ред искам да запитам някой знае ли къде продават прегради за детски кошари(които са пластмасови и не пречат детето да излиза от кошарата,но го предпазват да не падне на земята)?Колко ви струваше и доволни ли сте?

# 536
  • Пловдив
zinaida ,магазина за който говори Каспър ще намериш така:слизайки от Иван Вазов в посока гарата,ако вървиш от дясната страна на улицата,ще достигнеш до кръговото(колелото-от което тръгват улиците Ив.Вазов,Руски,В.Априлов).Магазинът се намира на ъгъла м/у В.Априлов и Руски,точно на самия ъгъл,в основата на колелото.
Не съм от тези,дето обясняват добре,дано си ме разбрала Wink

На свой ред искам да запитам някой знае ли къде продават прегради за детски кошари(които са пластмасови и не пречат детето да излиза от кошарата,но го предпазват да не падне на земята)?Колко ви струваше и доволни ли сте?

Благоадаря много    bouquet
, иначе отнсно преградките - има такива във Вис виталис и ето тук :
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1948
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=77_169&products_id=3730

# 537
zinaida,мерси!Тези ги видях и особено синята много ми харесва,но не ми се дават 90 лева Rolling Eyes

# 538
  • Пловдив
Моля, няма за какво...ако се не лъжа такива преградки има и в Хиполенд , но като цена въобще не мога да те ориентирам за съжаление .

# 539
Извинете, момичета, днес и аз се нуждая от вашата помощ. Дали бихте ми препоръчали магазин за покривки?
Свекър ми и свекърва ми днес имат годишнина от сватбата, на която се подарявали ленени покривки ... Отдавна не съм ходила по магазините и направо не знам къде да търся.
А ако е в близост до пешеходния мост, ще е оптимален вариант. Simple Smile
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт