Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 172
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Аз като ги видя, ще ги питам, но ти може да пуснеш търсачката и все ще излезе нещо...

# 691
Момичета, беше ли някой вече в Дм-а и в Deichmann? Как са цените?

# 692
  • Пловдив
В Дм - цените са като в големите вериги магазини, но в момента е с 15%отстъпка, което ги прави по-изгодни Peace но само до утре.
В Deichmann - има голямо разнообразие от обувки, цените са добри около 35-40 и 50-60 - зависи какво търсиш - има и чехли и сандали, обувки от различен тип - с ток, пантофки, спортни - голямо разнообразие от модели има. Детските също са им хубави  Peace

# 693
Трябва да отида да ги видя на място! Ще ми е интересно да видя дали има разлика с немските цени!

Още един въпрос: преди 2, 3 седмици във Форума, в Аутлета бях видяла дамски анцузи, много намалени,на една известна марка , на която и забравих името Mr. Green. Та въпросът ми е дали ги има още и на какви цени са в момента?

# 694
  • Пловдив
момичета каде мога да купя прах persil-9кг ,но да е турски.че бях купила (уж турски) от асеновград от един склад,но нямаше нищо общо с този които ми донесоха от Турция

# 695
  • София / Пловдив
..В Deichmann - има голямо разнообразие от обувки,...Детските също са им хубави  Peace

А цените на детските как вървят?
Има ли пролетно - летни модели?

# 696
Знаете ли каква е цената на златото/гр. в момента по магазините ? Мерси.

Миналата седмица бях в златарския - цената беше 49 лв на грам.
Но в Изгрев се намирало на 35 лева златото .
Много ти благодаря.

# 697
Някой има ли информация за добър хомеопат, който да се намира някъде из Тракия-та?
Мъжа ми ходи при една хомеопатка в Тракия, но трябва да го помоля да изрови нейна визитка като си дойде от работа. Специално той е много доволен от нея  Peace

# 698
  • Пловдив
Бенджи, чичо Гугъл ми помогна да намеря нови телефони Simple Smile

Сега остава да се наканя  Mr. Green

# 699
  • София
Трябва да отида да ги видя на място! Ще ми е интересно да видя дали има разлика с немските цени!

Още един въпрос: преди 2, 3 седмици във Форума, в Аутлета бях видяла дамски анцузи, много намалени,на една известна марка , на която и забравих името Mr. Green. Та въпросът ми е дали ги има още и на какви цени са в момента?
Разбира се, че не са като в Германия. Тяхната марка Balea е наистина по-евтина, но спрямо другите български цени. Ей как се изтарикатяват тия вериги значи! Аз си накупих някои неща, ще пиша по-нататък като почна да ги ползвам. Купих от тяхната марка памперси на малкия, довечера ще му сложа, да видим как са. За себе си взех от техните тампони, най-после имат 64бр в кутия, от об естествено, че не се внасят големите кутии тампони, които можеш да си купиш от всеки магазин в Германия. Защо ли да ги внасят ,той българина е достатъчно богат да си купува от малките кутии, които естествено са по-скъпи. Та тяхната марка тампони не са по-добри от об, но пък хич не са и за отхвърляне. Може да ги пробвате.
За Deichmann-нямам какво да кажа, не виждам разлика от немския магазин, цените са като за бг пазара, определено не блестят с качество. Купувала съм си няколко чифта в Германия.

# 700
Аз да питам в Зара заредиха ли пролетна детска колекция,ако някой е ходил скоро да  каже  Peace

# 701
Момичета,знаете ли къде продават сутиени за кърмачки на сносна цена?Обикаляла съм по детските магазини,но освен във "Вис Виталис",другаде не съм намирала.От там си купих на "Canpol"(около 20лв. са),не са лоши,но ми се иска да си взема няколко по-евтини.Ако изобщо има по-евтини Peace

# 702
В подлезите на Тримонциум и този с каменната настилка в магазините за бременни. В Гранда на първи етаж като се влезе в дясно в магазин за бременни Рени. За тези се сещам в момента Peace

# 703

Аз не разбрах къде е този магазин ?!
 Или не го знам или не се сещам .
 Може ли някой да ми обесни , моля !

# 704
  • Пловдив

Аз не разбрах къде е този магазин ?!
 Или не го знам или не се сещам .
 Може ли някой да ми обесни , моля !
мисля,че е в новия център до Baumax

Общи условия

Активация на акаунт