Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 051
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте мамчета,
Харесала съм едно спално чувалче на фирма ЗАХИТЕКС, пише ЗАХИ на етикета, но незнам в Пловдив къде се продават, някой виждал ли е техни неща и къде?
Намерих сайта, даже им писах, но не получих отговор http://zahi-bg.com/site.html
Поръчвала съм зимното чувалче от ДАНЕТ, но сега няма какво друго да поръчам и ми се ще да си го купя от тук.

Кате , как си ? Мьничко остана вече  Hug

# 841
Здравейте!
Да знаете къде гравират предмети в Пловдив?става въпрос за малък надпис примерно върху метален ключодържател като плочка  Thinking И как вървят цените за тази услуга  newsm78
ако метала е благороден или инокс става, но в противен случай ще се ояви ръжда с времето

# 842
Здравейте мамчета,
Харесала съм едно спално чувалче на фирма ЗАХИТЕКС, пише ЗАХИ на етикета, но незнам в Пловдив къде се продават, някой виждал ли е техни неща и къде?
Намерих сайта, даже им писах, но не получих отговор http://zahi-bg.com/site.html
Поръчвала съм зимното чувалче от ДАНЕТ, но сега няма какво друго да поръчам и ми се ще да си го купя от тук.

Добре зареден щанд на Захи съм забелязала в bgbebe в кичука, провери там
Здравейте!

Имам въпрос откъде в Пловдив или изобщо в България може да се закупи прахосмукачка Dyson?

И ние си бяхме харесали , но уви никой до момента не ги предлага в България, иначе са уникални.Мислехме да си донесем от чужбина ама като се замислихме че ако се скапе трябва да я пращаме на м.......та си и ..... Thinking Sad

# 843
Някой се интересуваше от колички в Мол-а. Има 2 магазина където предлагат. В единият има бебе комфорт, а другия е Мадър кеър - там има различни марки.

# 844
Който е ходил днес на откриването на Мол-а,споделете какво има там  Grinning

# 845
# 846
  • Пловдив
Някой има ли предтсвата къде и в колко утре ще се проведе състезание по математика?
Знам, че е международно и, че е утре, но от колко часа и в кое училище... сутринта ли ще става записването и плащането на таксата или вече е минало...?!?

# 847
Някой има ли предтсвата къде и в колко утре ще се проведе състезание по математика?
Знам, че е международно и, че е утре, но от колко часа и в кое училище... сутринта ли ще става записването и плащането на таксата или вече е минало...?!?

ако имаш предвид Европейско математическо състезание "Кенгуру" - утре ще бъде в Математическата гимназия, тел 64 31 92 и   64 31 57

# 848
  • Пловдив
Да, балагодаря ти    Hug

# 849
  • Майничка
Записването е до днес, 16,30 в ОМГ, при домакина.
Състезанието е от 11ч., децата ги викат в 10,30.

# 850
  • Пловдив
Момичета, довечера ще има благотворителен концерт в Панаира с участието на Графа, Акага, Нора и др. Събират средства за падналото момче в басейна миналото лято. Случайно да знаете откъде се взимат билетите?

# 851
  • Пловдив
Момичета, довечера ще има благотворителен концерт в Панаира с участието на Графа, Акага, Нора и др. Събират средства за падналото момче в басейна миналото лято. Случайно да знаете откъде се взимат билетите?

Билети  на касата на театъра и преди концерта
 Ето още малко инфо  :

http://news.plovdiv24.com/82301.html

# 852
  • Пловдив
Само дето театъра в събота не работи... Току-що се обадих в панаира, ще продават билети на място преди концерта. Той ще е от 19 ч.

# 853
  • Пловдив
Само дето театъра в събота не работи... Току-що се обадих в панаира, ще продават билети на място преди концерта. Той ще е от 19 ч.
А цената каква ще е?  Thinking

# 854
  • Пловдив
10 лв.

Общи условия

Активация на акаунт