Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 032
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 870
Саво ползвам вече от две години-всяка зима по тавана в спалнята се появява мухъл  ooooh! И изолации слагахме,и със специален противовлажен латекс мазахме и няма спасение от гадния мухъл  #2gunfire Обаче Саво наистина действа-ползва се точно,както обясняват в рекламата и мухъла наистина изчева-стената си става бяла и все едно никага не е имало мухъл там! Grinning Ако е повече трябва да се напръска веднъж хубаво,оставя се някъде около половин час и ако има още жълтеникави следи от мухъла се пръска още веднъж,изчаква се и изчезва!Наистина е вълшебен! Peace
Обаче адски мирише на хлор!!!!!!То си е основно хлор и мириши мноооого!Та не е подходящо да се ползва,ако не може веднага да се проветри!
Купувала съм го от Метро,Бриколаж,Практикер

# 871
Къде в Пловдив мога да намеря комплектът за новородено на Авент,гащи за родилки(еднократна употреба)?
във Вис виталис има аз от там си взех

Благодаря   bouquet къде се намира Вис виталис или магазин Щъркел?

# 872
  • гр. Пловдив
Вис Виталис - бул. "6-ти септември" 268;
Штъркел - бул. "Свобода" 10;
Влез тук и потърси на картата.  Peace

# 873
  bouquet много мерси!

# 874
Не знам колко е ефикасно това Саво, но ако маха мухъла окончателно ще го пробвам. Иначе ние вкъщи пръскаме мухъла с Хипохлорид или с Тризон. Маха се за минути и стената става като нова, но за съжаление след около месец тази гадост пак започва да избива. Това се случва само през зимата.

# 875
Аз си реших проблема с мухала само с електрически влагоуловител на Бъджет!Само това помогна и край на мухала,праскахме с какво ли не,ремонти,изолации,нищо не помогна!Имаше тема тук и благодарение на нея се навих! Peace

# 876
Не знам колко е ефикасно това Саво, но ако маха мухъла окончателно ще го пробвам. Иначе ние вкъщи пръскаме мухъла с Хипохлорид или с Тризон. Маха се за минути и стената става като нова, но за съжаление след около месец тази гадост пак започва да избива. Това се случва само през зимата.
Савото е на основата на хлора,както и хипохлорита!премахва мухъла временно,до следващата зима(поне така е у нас)!Но според мен,няма как да се пребориш с мухъла,ако преди това не се пребориш с влагата  Peace
Айде стига с тоя мухъл,че разводняваме темата  Mr. Green

# 877
А къде се продава този Бъджет и колко струва?

# 878
  • Пловдив
Момичета, търся координати на детския център, ако изобщо се води такъв  newsm78 до Ескалибур. Онова заведение на ъгъла на Лаута.
Дори не знам как се казва, че да пусна търсачката  Embarassed
И също да питам, ако някой има инфо... Към картинга от другата страна има една площадка - тя към детския център на Ескалибур ли се води или към кафето отвън на картинга?

# 879
  • Пловдив
Казва се "Мерлин"
www.kartinglauta.com
Tова е адресът от поканата на центъра, но като гледам май е само за картинга...
Телефонът е 032/ 63 18 52

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 18:03 от TessaMon

# 880
  • Пловдив
Благодаря  Hug
Предполагам "Мерлин" е кафето на картинга или за другото в горичката имаш предвид?

# 881
  • Пловдив
На картинга, вътре в самия комплекс "Ексалибур" е. Лошото е само, че самата детска зала е отделена и родителите нямат пряка видимост към децата си. Но пък кафенето е точно до детската зала  Laughing.

# 882
  • Пловдив
Сега от един сайт попаднах на това:
Детски център Биго - на открито, до картинг писта Лаута, работи според сезона.
Но май и то се води към другия център. Май ще трябва да се замъкна на място да проуча  Blush

Сега остава да открия и как се казва онзи център в горичката  Mr. Green

# 883
  • Пловдив
Ами според мен ще е точно този,  "Биго". Не ми с вярва да има три детски центъра, струпани на едно място. Няма ли телефон, на който да се обадиш и да питаш?

# 884
Савото е точно хипохлорид/белина Simple Smile
Купи си 1л. за някакви стотинки, сложи го в пръскало от препарат за прозорци.. и пръскай на воля Simple Smile
Но няма нищо, което да го изкорини завинаги.. докато има условията за завъждане - топлина и влага Simple Smile

На картинга, вътре в самия комплекс "Ексалибур" е. Лошото е само, че самата детска зала е отделена и родителите нямат пряка видимост към децата си. Но пък кафенето е точно до детската зала  Laughing.
На мен никак не ми хареса тоз център.. Супер малък е и наистина няма никакъв достъп до децата..
Холът ни е по-голям и с повече играчки  Crazy

Днеска видях в МОЛ-а ТонБонбонското кътче Simple Smile Много е свежо.. ама за съжаление е много мъничко и за съвсем малки дечица.. може би до годинка-две  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт