Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 469
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
На малката главна, точно срещу входя на халите, ъглов е магазина, лятото отпред има кафене, мъжът ми им е редовен клиент, за сватбата ни се облече от-до там.
И моят мъж облякохме от там и за младоженец и после за кум, свекър ми също от там си купи костюм.

# 196
  • Пловдив Белащица
Мъжът ми за сватбата ни, както и брат ми и баща ми си купиха костюми от един магазин точно преди подлеза на аптека Марица, от дясно. Но дали е още там, незнам, скоро не съм минавала. Костюмите бяха български и много добри и на добри цени, като даваха отстъпка за следваща покупка.

П.п. Погледнах на костюма, пише ELITE Colection

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 18:19 от mango

# 197
ХОП записах се!От Парушев сме много доволни имат магазин на Заимов и цените са до 400лв.

# 198
  • Пловдив
това за Детски център в Райски кът интересно...  Thinking .... имаме апартамент там, но не го ползваме...... знам, че в момента има малък детски център, защото е точно в нашата сграда..... но не съм чувала за голям на няколко етажа, освен да става въпрос за Здравния център, по проект нямаше отделно сграда за детски център а за отделен здравен център....

# 199
Момичета, влюбих се в едни обувки на Guru, италиански, но в магазина имаше само един номер и ми бяха малки.
Чудех се дали има някъде в Пловдив разнообразие на тази марка обувки?
Само в МАД на главната мисля, че ги продават. Четох, че и в мол-а на пещерско ще имат магазин.

Мерси много:) Само да попитам пак къде е този МАД на главната, че хич не следя положениято на центъра както преди:)

# 200
Момичета къде в Пловдив да търся готини официални рокли...

# 201
това за Детски център в Райски кът интересно...  Thinking .... имаме апартамент там, но не го ползваме...... знам, че в момента има малък детски център, защото е точно в нашата сграда..... но не съм чувала за голям на няколко етажа, освен да става въпрос за Здравния център, по проект нямаше отделно сграда за детски център а за отделен здравен център....

Точно там Wink Няма да има здравен център, а детски център Peace

# 202
Момичета къде в Пловдив да търся готини официални рокли...
В "Elizabeth" бях в събота и имаше хубави официални рокли, на всичкото отгоре и намалени. В "Стилна жена" също, моята я купих от там.

# 203
Момичета, влюбих се в едни обувки на Guru, италиански, но в магазина имаше само един номер и ми бяха малки.
Само в МАД на главната мисля, че ги продават. Четох, че и в мол-а на пещерско ще имат магазин.

Мерси много:) Само да попитам пак къде е този МАД на главната, че хич не следя положениято на центъра както преди:)
А ти в кой магазин си ги гледала?
Мад е на ъгъла на главната и една уличка където продават дюнери. Малко след Дика мисля се пада.

# 204
  • София / Пловдив
Момичета, знаете ли къде се продават връзки за обувки? Оглеждала съм при циганета дето почистват обувки, но досега не съм виждала.
Благодаря.  bouquet

Тези дни като се стопли,  чичовците с връзките излязоха на двата подлеза - и на "Тримонциум" и на х-л "България".

# 205
  • Пловдив
Връзки за обувки има и на подлеза след тунела  - изхода посока главната.

# 206
Здравейте пловдивски мами  Grinning
Може ли да ме ориентирате къде в Пловдив има хубав магазин за детски колички на сносни цени?Говоря за чиполино,кенгуру,джордни,бейби-макс и евентуално бертони.Погледнах във Вис Виталис и Хиполенд,но изборът е повече от оскъден.Някакви странни,огромни и скъпи колички  Rolling Eyes За чиполино ще видя в склада им направо,предполагам,че ще имат всичките модели,но в кой магазин в Пловдив мога да намеря по-голямо разнообразие на колички от този ценови диапазон 100-250 лв  newsm78

# 207
те цените вече са толкова надути на всички колички,че ще ти е доста трудно,по - добре по интернет и аз сега съм на тази вълна и обикалям пловдив за колички,но е такава цифромания  Shocked

# 208
Къде се намира магазин елизабет ?

# 209

А ти в кой магазин си ги гледала?

Аз ги гледах в магазин "Уникалните обувки" до Детски свят в Тракия. Само че там продават само мостри и винаги има само един размер, иначе модела е уникален просто.
Между другото за феновете на обувките магазинчето е доста интересно:)
Ще потърся този МАД...дано си намеря там!Рядко така си падам по нещо:)
Мад е на ъгъла на главната и една уличка където продават дюнери. Малко след Дика мисля се пада.

Общи условия

Активация на акаунт