Пациенти на д-р Даскалов

• 124 836
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
здравейте, ами да възможно е някои месеци да нямаш овулация, аз преди като ходих при една гиниколожка от моят град, когато тя ме гледаше точно тогава и аз нямах, но сега от думите на д-р Даскалов фоликулът ми е супер, но ще видим след няколко дена пак съм при него Praynig

# 61
Момичета, които вече сте правили цветна снимка при Даскалов, имам питане: в месеца със снимката докторът ще ми даде ли зелена светлина да продължим с бебеправенето?! newsm78
Датата ми е 5-ти, стискайте ми палци!!!! Praynig
Обикновенно след снимката д-р Даскалов разрешава да се правят опити.А и тогава шанса както е знате е още по голям.
milendi ,не се тревожи.Може наистиина да ти е ановулаторен този цикъл.

# 62
# 63
аз съм сигурна че имам ову,от един преглед неможе да се каже че нямам ,може да е била по рано.мисля този месец в края на цикъла да почна да ходя на фоликуметрия доколкото разбрах се ходи три пъти а не веднъж както аз направих.реших да пусна имунологичните и затова отидох при него защото по моите сметки трябваше да съм в ову,винаги около ову имам болки ниско долу. оооо стана мн дълго, е успех отново на всички ,и ако има някой развитие да споделя Peace

# 64
Момичета, които вече сте правили цветна снимка при Даскалов, имам питане: в месеца със снимката докторът ще ми даде ли зелена светлина да продължим с бебеправенето?! newsm78
Датата ми е 5-ти, стискайте ми палци!!!! Praynig
Обикновенно след снимката д-р Даскалов разрешава да се правят опити.А и тогава шанса както е знате е още по голям.
milendi ,не се тревожи.Може наистиина да ти е ановулаторен този цикъл.

Ооо, отговорът ти много ми хареса!!! Hug Благодаря от сърце! Grinning

# 65
Мили момичета трябва ми телефон на"Медикус Алфа"за да си взема час за д-р Даскалов!Благодаря Ви предварително!

# 66
  • Пловдив
Силвана,заповядай-63 44 63.

# 67
някай правил ли е инсеминация при д-р  Даскалов и имал ли е успех? newsm78

# 68
Силвана,заповядай-63 44 63.
   bouquet HugБлагодаря много!!!Предполагам,че няма да ми дадат час в близко време така,че да действам!

# 69
силве защо да не ти даде час,обаждаш се примерно днес и за утре ти дава час поне при мене е така не се чака многа  Peace

# 70
силве защо да не ти даде час,обаждаш се примерно днес и за утре ти дава час поне при мене е така не се чака многа  Peace
Не знам,защо така си помислих, защото е много търсен един вид Wink

# 71
Силве записа ли си час ,каква стана?

# 72
plamyshi с тебе какво стана?

# 73
Не е така .Обади се поне 1 седмица предварително за час.Никога не съм случвала да има час от днес за утре,а за седмица  и нещо напред.

# 74
Здравей milendi,
ами аз си направих последното изследване от списъка -прогестеронът и утре съм при д-ра, да видим какво ще правим.Само,че съм чела,че този хормон се изследва след доказана овулация, а аз дали имам такава,защото май сега ще ме гледат дали се е спукал фоликулът newsm78

Общи условия

Активация на акаунт