Споделете 92

• 21 956
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • о`майна лунна нощ е
Свраче, ако е от типа Карахильо може  Mr. Green

Буратино страда  ooooh!

# 451
  • Варна
Мерси на всички, много сте ранобудни, черпя (кой с квото има  Grinning)
Тая снимка ми докара сърцебиене заедно с кафето, Фло!
Изгревът наистина беше някакъв необикновен, щом аз се зазяпах през автобуса покрай плажа.
След малко отивам да си купувам подаръци. Наздраве!

П.П. ЧРД и на Сийка!

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 09:35 от daffodil

# 452
Последния път след като писа за шала от секънд хенд, сънувах как обикалям в такъв магазин, намирам най прекрасния синьо зелен шал и удуших някакъв мъж с него, млад колкото Блатечки.
Не че има лошо де, аз и без това сънувам ебаси простотиите, тоя път поне не ме гониха.

# 453
  • Варна
Да, гледали сме в една точка тая сутрин - наистина много хубаво слънце изгря днес! Дафо, заради теб е, нали?
Споделям, че, ако искаме, в нашето семейстно можем и да сме организирани. Уж закъснявах.
Рокси, аз не знам някой да сънува логичен и сюжетно-спретнат сън. То, аз какви шедьоври имам...

# 454
  • Варна
Да, гледали сме в една точка тая сутрин - наистина много хубаво слънце изгря днес! Дафо, заради теб е, нали?

Заради мене е, разбира се, освен това си разпрах якето тази сутрин - мисля, че е знак на съдбата да ида до мола за ново.

# 455
  • Варна
Хич не се бави! Те и намаленията в последния са пак по тоя повод!  Grinning

# 456
Изобщо няма да ви споделям какво сънувах, защото даже на Лиска ще и се стори извратеняшко.

Даф  Hug Нали си знаеш - блясък в очите, звезди в косите, безгрижие в дните... и Блатечки в нощите... И бебето да се роди безпроблемно и лесно. Да е момиче мнооо ясно.

# 457
  • Майничка
Честито на Даф и на Как`Сийка! Здраве, здраве, късмет и любов... за останалото има Мастеркард! Laughing

Сколуфите на един евродепутат вкиснаха деня още с изгряването ми. Затова слънце в Пловдив няма.
Впрочем, интересно ми е защо клекалото го спрягат като "турски" кенеф, само в този регион ли е било разпространено? В другите страни от нощно гърне направо на седалки ли са минали?

# 458
Даф, жива и здрава да си, душо! Успехи, любов и радост ти желая от сърце! Hug

Гаргамел, и на мен ми се вкисна по същата причина. Simple Smile Много бузки е натрупало момчето. Ма то да н йе лесно да седиш в Европарламьента. Ай стига сти завиждали. Joy
Така акат в Турция.

# 459
Бъдете хай, бъдете ВИП. Споделяйте като за бална зала, не като за тоалетна!
Шшшшт.

# 460
  • София
Даф, гледам никой не ти е пожелал Блатечки за подарък...освен аз да го направя? Честито и най-вече - здраве!

# 461
Оооо, Волфилио, ни са е родил тоз, дет ще ми шитка по темите. Joy

# 462
  • о`майна лунна нощ е
Нервно и напрегнато ми е. Объркали са часа за насрочването по протокол и по призовки за едно дело. Има голяма вероятност да си прекарам 2 часа в коридорите на съда ей така, за спорта. Просто, за да си почакам. Все едно си нямам друга работа освен меренето на дължините там.
Споделих.

# 463
взех книжка, който ще идва насам, да се варди!

# 464
  • Майничка
... Има голяма вероятност да си прекарам 2 часа в коридорите на съда ей така, за спорта...

Ама защо в съда, жено, на Пешеходния мост има прекрасна сладкарничка със сладоледи и прочее благинки!

Общи условия

Активация на акаунт