Квилинг - тема 2

• 134 576
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Прекрасни неща сте сътворили. Големи сте майстори.

# 376
new super_mama ,ох мила ,мыка ми за теб, дай ми на лични някакъв адрес и кажи за кога ти трябва, краен срок, ще ти пратя нарязани...,бъди бърза, щото аз трудно стигам до пощата и ми трябва най-малко два-три дни, да го организирам...но с удоволствие ще ти помогна да направиш нещо наистина интересно ,сигурна съм че децата ще се радват..

# 377
Момичета, взех си ролков нож и съм вече почти готова с лентичките! Ще има да се хваля след празниците с творбите на децата - те са малки, но работят с голям ентусиазъм!

dyffi, няма да те разкарвам до пощата, но и тук ще изкажа благодарности за милото ти предложение - сгря ми душата в този мрачен ден:

П.П. Видях, че си любител на руското...

# 378
  • Варна
И аз имам нещо за показване малко по средата между двете теми, ама да го пусна тук за сега

# 379
Despina двете теми вървят ръка за ръка, така че където и да пуснеш снимките все ще ги видим  Wink А картичката ти е великолепна   bouquet

# 380
Despina ,браво, хубава картичка...

# 381
  • Варна
Честит Рожден ден на dyffi!
Да си жива и здрава и все такива големи красоти да създаваш.

не съм ги правила аз

# 382

Честит Рожден Ден !!!!!  dyffi

# 383
dyffi, честит празник! Да си жива и здрава и винаги усмивка да озарява лицето ти!

# 384
Дуфи, ЧРД!!!
Желая ти най-вече здраве и все така да даряваш усмивки на децата от домовете...  Hug

Деспина, моля те дай линк от къде измъкна тази картичка... Praynig

# 385
  • Варна
От гугъл. Пишеш квилинг цветя на английски, и тази ми излезе първа. Албума мисля, че беше във фликр и нямаше обяснение. Много са крисиви, нали?

# 386
duffi, Честит рожден ден!
Желая ти достатъчно слънце, за да запазиш мирогледа си светъл Желая ти достатъчно дъжд, за да оцениш слънцето още повече. Желая ти достатъчно щастие, за да запазиш духа си жив. Желая ти достатъчно болка, така че и най-малките
радости в живота да изглеждат много по-големи. Желая ти да получиш достатъчно, за да задоволиш желанията си. Желая ти да загубиш достатъчно, за да оцениш това, което имаш. Желая ти достатъчно 'Здравей!', за да ти дадат сили за последното
'Довиждане!'
Бъди здрава и много,много щастлива!

# 387
Милите ми приятелки, такава изненада:shock:, а какви  хубави поздрави, и какви картички...много ама много ви благодаря от все сърце, направо не повярвах на очите си че в тема за квилинг някой  би могъл да знае че  имах РД...еее опасна банда сте...момичета, всичките ви пожелания към мен да се сбъднат, и да се върнат към вас със стократна сила...Успехи на всички, аз ще се включа чак след балове..........на всички  bouquet

# 388
  • Варна
Момичета, сетих се, че вас не съм ви поканила на гости в блога си. Вижте тук.

# 389
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291810&view=1&pid=12221456
Момичета,ето и от мен две нови картички.Правих ги за една колежка, на която се роди внуче в Англия.Заимствах от някои идеи от нета и от форума Embarassed,така че ако някой си познае детайли да ни ми се сърди  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт