Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е крапфене?
Какво представлява мононуклеозата и какви са нейните ефекти?
Какви са обичайните практики за консумация на крапфени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е крапфене?
Крапфене, известно още като Берлинер, е традиционно немско печиво, което се консумира по време на карнавала и след Нова година. Това е сладко печиво, пълнено с ванилов крем, Бейлис, ягоди или просеко. Обикновено се яде от 11 ноември до Фашинг и на Нова година. В някои региони се нарича също Берлинер.
-
Какво представлява мононуклеозата и какви са нейните ефекти?
Мононуклеозата, известна още като болестта на целувките, е вирусно заболяване, причинено от вируса на Epstein-Barr. Характеризира се със захарчета под кожата, главоболие, умора и възпалено гърло. При деца може да премине без симптоми, но при възрастни може да доведе до усложнения като чернодробно възпаление. Лечението включва почивка, хидратация и облекчаване на симптомите.
-
Какви са обичайните практики за консумация на крапфени?
-
Какви са изискванията за работа в немска ферма?
-
Как се замразява кърмата и за колко време може да се съхранява?
Щяхме да им zвъннем от болницата ако се бе наложило да остана, но след като стана ясно, че няма да се zабавим реших да не им zвъним (те се местят в нова къща и жената е бременна) Добре, че мъжа ми беше органиzирал всичко, вzе ни от паркинга, детския лекар ни чакаше и т.н. По късно вечерта си мислих, че ако пак се наложи няма как да ги метна и двамата в колата Анди е 20кг., а Тони около 13кг. няма да мога да ги нося и двамата имам препятсвие от 15 стълби. Ще трябва да се сближа със съсдката.

Честит рожденик, Гея! 
Да ви е весел, здрав и щастлив! 
, защото според мен това е дело на някоя неинформирана лелка, понеже по закон нямат право да ти дадат виза без задграничен паспорт? Не се заяждам, моля не приемайте думите ми лично
!
Ей, не се научиха на правила!