Милано-има ли какво да се види

• 117 621
  • 706
  •   1
Отговори
# 600
И аз много харесвам/обичам Милано и изобщо Италия всъщност  Wink но досега не съм ги свързвала с пазаруване, по-скоро с много кефффф и срещи с любимата ми приятелка  Peace но май ще разширя диапазона на разходките и с шопинг  Joy
А някой по-запознат с Орио център Бергамо може ли да каже там дали да се поообиколи с тази цел ...пък може и една нощувка в града да спретнем и да го поразгледаме, досега все го минавам транзит кацайки/излитайки  newsm78

# 601
Писах малко по-напред за Орио центъра.
Лично на мен много ми хареса. Доста голям е... цял ден може да изкараш там.
Определено си заслужава  Peace

# 602
F_Diamond, мерси видях аз и предишния пост  Peace но май не си зададох правилно въпроса  Rolling Eyes по-скоро ме интересува има ли доста магазини за мъжка мода...като за абитуриента  newsm78 че нещо от сайта не мога да се ориентирам  Wink

# 603
Амии в общи линии няма нещо, което да няма  Laughing
Има от бельо до обзавеждане. Доста голям е избора, просто трябва да се обикаля. Иначе сайта им наистина е малко смотан.
Е, няма магазини на Гучи, Валентино, Версаче и т.н., но и да има цените ще са...  Crazy

# 604
  • София
[...по-скоро ме интересува има ли доста магазини за мъжка мода...като за абитуриента  newsm78 че нещо от сайта не мога да се ориентирам  Wink
И ние имахме абитурент миналата година и бяхме в Милано пролетта преди бала. Честно казано ние нищо не избрахме, но според мен си струва да се купят само обувки. Хубавите костюми не са на ниски цени, няма и толкова голямо разнообразие от модели, материи и цветове (имам предвид отношението на тийновете към костюмите). Ние търсихме смокинг - не избрахме нищо, но Андрюс ни ушиха страхотен! Simple Smile
По-скоро може родителите на абитурента да се "барнат" с тоалетчета от Милано. Wink

# 605
  • София
За родителите се подписвам с две ръце Simple Smile П омолове не съм ходила, но шопинга в самото Милано е много изкусителен, има наистина уникални неща, а дрехата, която ми е любима, си я купих от едно от селата на езерото Комо, невероятна красота...

# 606
И аз много харесвам/обичам Милано и изобщо Италия всъщност  Wink но досега не съм ги свързвала с пазаруване, по-скоро с много кефффф и срещи с любимата ми приятелка  Peace но май ще разширя диапазона на разходките и с шопинг  Joy
А някой по-запознат с Орио център Бергамо може ли да каже там дали да се поообиколи с тази цел ...пък може и една нощувка в града да спретнем и да го поразгледаме, досега все го минавам транзит кацайки/излитайки  newsm78

Бергамо е много хубаво градче и нощувката си заслужава !

# 607
...
Е, няма магазини на Гучи, Валентино, Версаче и т.н., но и да има цените ще са...  Crazy
Е то от тези няма ли да му се напукат петичките на момъка  Joy
Аз не съм роб на марките, а пък сина ми съвсем не го интересува с какво ще се облече за бала ...ако го питаш не иска и да ходи ....ама все пак трябва да ми е добре облечено детенцето  Mr. Green засега ориентира е към някакъв готин панталон и по-гъзарска риза ...за костюм не иска и да чуе  #Crazy така, че сигурно ще има избор...видях, че тези имат магазин в Орио ...имат интересни ризи http://www.naracamicie.it/uomo.html

# 608
Камичисима http://www.camicissima.it/ENG/home.html имат страхотни ризи. Преди све седмици в Рим имаха промоция 4 ризи за 99 евро. Имат магазин в Орио центъра.
Като имаш предвид, че след Нова година намаленията ще се бая големи, ризите ще са на много по-ниска цена. А и това си е миланска марка. Разбирам сина ти за костюма  Peace Мисля, че може да изглежда стилно и без него  Peace

# 609
четох ви но май нещо не разбрах защото ако е за една риза и панталон от евтини марки то не си заслужава  newsm78 българските марки имат хубава мъжка мода и то качествена на ниски цени  Simple Smile все пак това са 2 билета хотел и т н  newsm78

# 610
Е то пазаруването е само повод да се лети до Милано/Бергамо.
Ясно е , че няма да излезе много по-евтино , но пък избора е по-голям и някак си поне на мен ми е по-приятно да си оставям парите там където ме ценят като клиент.
Не като в софийски мол да се притеснявам да пробвам повече от едно-две неща , защото ще ме гледат накриво ако не купя.
В Милано или Лондон обикновенно награбвам , всичко което ми хване окото и ми е по джоба.
После излизам от пробната с нещо което наистина ме грабва , а другите просто ги оставям на персонала който отговаря за сгъването и преподреждането на дрехите.
Няма кой да ти виси на главата , няма нацупени погледи, или ехидни коментари...

# 611
malka, кое наричаш "евтини марки" и би ли ми обяснила в България от кои магазини пазаруваш?

# 612
malka, кое наричаш "евтини марки" и би ли ми обяснила в България от кои магазини пазаруваш?

ами аз от бг не пазарувам вече а евтини марки за мен са от типа на ZARA MANGO H&M и другите от този тип ( единствено такива видях в орио центъра  ooooh!)

# 613
Да в Орио центъра са такива  марки плюс Bata , Beneton и някой други. Това обаче са  възможностите на поне 90% от потребителите и в Западна Европа.
Ако искате Армани , Версаче, Долче и Габана  ,  и всички останали големи мястото пак е Милано , но говорим за малък % дето могат да си го позволят.
По аутлетите продават най-ниската им конфекция от старите колекции.
Ако става дума за конфекцията от Прет-а-Порте иди дойди , но истинската висша мода започва от да кажем 5-8000 евро като минимум за хубав тоалет докъм 50-60 000 и нагоре.
Има всичко за всеки който може да си го позволи + вътрешни салони само за ВИП клиенти и частни ревюта.
Преди време четох интересна статистика  , че  редовните клиентки на висшата мода се не повече от 80-100 000 жени в цял свят , защото за това се искат наистина адски много средства.
Ако съпругът ви прави едва няколко милиона евро/долара годишно ще е трудно да подържате такъв стандарт .

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 22:28 от mallkata

# 614

ами аз от бг не пазарувам вече а евтини марки за мен са от типа на ZARA MANGO H&M и другите от този тип ( единствено такива видях в орио центъра  ooooh!)

Вече си представих как се движиш из софийските улици, с обувки Версаче и рокля Валентино, купени от Милано  Mr. Green
Късметлийка.
Аз нали съм си бедна българка... Zara, Mango и H&M ми харесват много...

Общи условия

Активация на акаунт