Бъди мнооого много здрава и щастлива.Или, не е нормално това положение (дано не ми се разсърдиш). Той ти е доказал, преди наколко дни, че няма нужда да яде нощем, но буденето продължава сега по навик и защото му е хубаво да се занимаваш с него. Той усеща, че и ти някак намираш удоволствие в тази игра,защото не си му се противопоставила до момента (не се сърди, чу ли
). Сега, ти можеш вечер, преди да легне да му говориш, че е голям вече и че ако се събуди нощем, ти няма да му дадеш да яде. Ще отидеш, ще му пошушнеш да заспи, без даже лампа да палиш, може да сложиш ръка на телцето, и после го остави, за предпочитане трябва да е в самостоятелна стая. Ще поплаче и ще заспи. Не са глупави децата.Ей, каква тирада изчетох, но това е само от добро чувство. Нали и ти трябва да си починеш бе жена
На практика, едно дете, когато достигне 5 кг тегло, може да понесе една нощ без хранене, представи си пък твоят мишок 
Ей, дано не си спечелих врагове, че ще се набия

Лека нощ.

лягам при него, защото съм супер изморена, за да вися да го приспивам...Но трябва да намеря нерви и от това да го откажа...
Докато беше само на кърма не ми се будеше през нощта да яде. Дойде периода на АМ и тогава не се будеше нощем. На 10 мес. отказа АМ и минахме на кисело - от тогава нощите в който не се е будела да яде се броят на пръсти
Не знам
, за сега преставам с опитите
. Много ще ми е интересно да се включат мамите на който бебчетата са вече на ясла, с коментари по темата, дали са плакали много, бързо ли са свикнали и каквото още се сетят.

Благодаряяяяя
Ще опитам някой път да не му угаждам 2-3 вечери подред, пък да видим дали няма да спре
.
.