помогнете

• 17 212
  • 207
  •   1
Отговори
# 165
... ЛЮБОВ Е - да раздаваш душата си без жал
 и мигом да забравиш
 Кому Какво си дал ......

И аз мисля така /Марина съм, която и даде детското легло/, също съм изпратила някои неща на Антония и не съм писала във форума за това колко чифта, колко чувала и т.н. Не знам и дали е продала нещо, подарила или изхвърлила на боклука. Искала съм да помогна, направила съм го. Няма да я проклинам за нищо, което е направила. Не я познавам добре, не знам точно каква е цялата истина и не искам да я съдя и оплювам. Може да е сгрешила, излъгала, предала нечие доверие, но е малко грозно да се изливат толкова обидни думи.

# 166
 и мигом да забравиш
 Кому Какво си дал ......

И аз мисля така /Марина съм, която и даде детското легло/, също съм изпратила някои неща на Антония и не съм писала във форума за това колко чифта, колко чувала и т.н. Не знам и дали е продала нещо, подарила или изхвърлила на боклука. Искала съм да помогна, направила съм го. Няма да я проклинам за нищо, което е направила. Не я познавам добре, не знам точно каква е цялата истина и не искам да я съдя и оплювам. Може да е сгрешила, излъгала, предала нечие доверие, но е малко грозно да се изливат толкова обидни думи.
много е хубаво,че си помогнала и забравила,но не мислиш ли,че е е ...няма да назовавам какво,но нея да не я обидиш или да я оплюваш,а да се възмущаваш сега на тези,които също като теб са дали и забравили,но не подминават лъжата,защото е проява на лош промер да махнеш с ръка и да оставиш подобни неща да се случват...най-малкото виж през последния месец какви се навъдиха тук...

# 167
Именно ,че когато помагаш не трябва да чакаш отплата ,защото го правиш от доброто си сърце , от това да помогнеш на човека в нужда- този който има нужда да бъде облечен и той и децата му ,да имат какво да ядат.Но  ако ще помагаме на хора които вместо да ползват тези неща тръгнат да ги продават и да печелят от даренията ,какъв е смисъла тогава на това което правим ?! Има толкова много хора за които и не подозираме , че наистина имат огромна нужда от помощ ,но са съвестни и достойни и не мрънкат и не хленчат и вместо да помогнем именно на такива ние се втурваме на първия срещнат който проплаче че няма.Както бях писала в една друга тема , ПОМОЩ - значи да помогнеш на нуждаещ се, да му подадеш ръка в труден момент ,да си стъпи на краката ,да се намери начин да има доходи , но не и да го отглеждаш до живот.Много момичета във форума имат по 2 - 3 деца и въпреки всичко отделят от залъка си , даже лишават децата си от нещо за да дадат на непознат човек.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ВЪРХУ ТОВА !!!

# 168
Именно ,че когато помагаш не трябва да чакаш отплата ,защото го правиш от доброто си сърце , от това да помогнеш на човека в нужда- този който има нужда да бъде облечен и той и децата му ,да имат какво да ядат.Но  ако ще помагаме на хора които вместо да ползват тези неща тръгнат да ги продават и да печелят от даренията ,какъв е смисъла тогава на това което правим ?! Има толкова много хора за които и не подозираме , че наистина имат огромна нужда от помощ ,но са съвестни и достойни и не мрънкат и не хленчат и вместо да помогнем именно на такива ние се втурваме на първия срещнат който проплаче че няма.Както бях писала в една друга тема , ПОМОЩ - значи да помогнеш на нуждаещ се, да му подадеш ръка в труден момент ,да си стъпи на краката ,да се намери начин да има доходи , но не и да го отглеждаш до живот.Много момичета във форума имат по 2 - 3 деца и въпреки всичко отделят от залъка си , даже лишават децата си от нещо за да дадат на непознат човек.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ВЪРХУ ТОВА !!!

Peace Peace Peace

# 169
 и мигом да забравиш
 Кому Какво си дал ......

Ми браво на вас. Но, аз НЕ МОГА ДА ЗАБРАВЯ И СЪДЯ! Точно след, като купих на Антония тези маратонки и дрешки, си скъсах собствените обувки. По стечение на обстоятелствата бях в невъзможност да купя на себе си тогава. МИ НЯМА ДА ЗАБРЯВА И НЕ МОГА ДА ГО НАПРАВЯ. Не може въпросната Антония в друг сайт да ми апелира за това, да се спрат лъжите и да не се злоупотребява с добрината на хората и в същия да продава даденото и от тук.. Ако вие сте дали креватчето, което вече не ви е било нужно и не ви интересува, какво е станало с него, то аз съм приела присърце нейната история и съм и купила, като съм лишила мен. Обидената съм аз. На вас оставям благородството.

Re: Спрете да лъжете
от emko » 03 Окт 2009 12:02

Момичета подкрепям ви!
Браво за темата!Нека да изобличим,тези, които нямат нужда!
- да уточня, че това са думи на Антония в другия сайт.

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 22:12 от Нини (на мама слънчицето)

# 170
 и мигом да забравиш
 Кому Какво си дал ......

Ми браво на вас. Но, аз НЕ МОГА ДА ЗАБРАВЯ И СЪДЯ! Точно след, като купих на Антония тези маратонки и дрешки, си скъсах сбствените обувки. По стечение на обстоятелствата бях в невъзможност да купя на себе си тогава. МИ НЯМА ДА ЗАБРЯВА И НЕ МОГА ДА ГО НАПРАВЯ. Не може въпросната Антония в друг сайт да ми апелира за това, да се спрат лъжите и да не се злоупотребява с добрината на хората и в същия да продава даденото и от тук.. Ако вие сте дали креватчето, което вече не ви е било нужно и не ви интересува, какво е станало с него, то аз съм приела присърце нейната история и съм и купила, като съм лишила мен. Обидената съм аз. На вас оставям благородството.
Како винаги точно казано и на място Peace

# 171
 Hug момичета, просто исках да поздравя всички тези от вас, които присъстват във всяка тема за взаимопомощ  и са приели това като мисия в живота си   bouquet 
Възхищавам ви се и се възмущавам на жалките опити на някои хора да опорочат мисията ви.
Но, моля ви, не се огорчавайте, а приемете факта, че въпреки всичко ще имате все повече последователи..... Нека даваме добър пример на децата си, а за лошото не мислете :" Звярът, когато умира става най-свиреп" ...може би за това в момента човешкото зло е толкова активно-просто умира! Винаги ще има псевдо болни, бедни и тн. но вие вече имате нужния опит и ще го предавате на тези, които ви следват. Само запазете желанието!
Keep Walking

# 172
Не съм искала да обидя някой, така го чувствам и само изразих мнението си. Защото е много лесно да се хвърлят мнения дори от хора, които влизат в темата само, за да се възмутят и да заклеймят, сеир да става. Може креватчето да не ми е трябвало, но не знаете какво друго съм дала, за да смятате, че за мен е без значение. Аз също съм събирала от мои приятелки и съм изпращала по пощата. Изпратих и пари, колкото да плати бензина на човека, който ще им превози креватчето.  Разбира се, грозно е например, че след като се писа тук за обявите, те са били изтрити. Това означава може би, че и тя не смята за правилно да продава подарени и неща, които уж са и били нужни. И все пак, аз не бих и "пожелавала" каквото там и пожелаха много хора, звучи малко като клетва, а не е хубаво.
А може и да се различават гледните ни точки. Вие сте се срещали с какви ли не случаи, поемайки грижата да помагате. Аз помагам, винаги, когато имам възможност и приемам на доверие нечий зов за помощ, както беше и в случая. Специално креватчето го пазехме, за да го дадем на някой в нужда и дълго време нямаше на кой. Когато видях нейната тема и, че е от нашия край, реших, че непременно ще помогна, защото е наблизо и ще е жалко на нея да и трябва, а при майка ми да стои неизползвано.

# 173
Ani Ani  де го видя този правопис? То няма едно вярно изречение!
Светлано, хубаво си беше млъкнала....От де се пръкна пак тука да си вреш носа?
Или е вярна приказката, че краставите магарета през 9 баира (форума) се надушват?

# 174
Здравейте, не знам дали, ме помните . Но аз ви молех за помощ, но ме изкарахте най богатата и лъжлива жена на света .Но немога да, не напиша колко ми е болно когато гледам .Как помагате на хора, които нямат толокова много нужда ,от нея .
Ето ,че Светлана си е пооправила правописа. newsm78

# 175
Пунктоацията е по-трудна за овладяване  Simple Smile

# 176
за разлика от много от вас аз и Дени знаем малко повече за въпросната Антония, преди 3 седмици на скайпа на една от многодетните майки пишеше приказки от 1001 нощ за да изкрънка пари, защото знае колко е добра, много ни беше трудно да я спрем, говоря за 5 членно семейство от което работи само  съпругът

Антония имам цялата хронология на разговора ви, искаш ли да го публикувам тук и да обясниш за болните си деца, за това че гладувате newsm78 и най вече какъв е този кредит обвързан с плащане на интернета ти

и само искам да кажа че получих смс от мама цоцоланка, родила е момче Самуил, да и е жив и здрав bouquet

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 09:40 от ЛАРА КРОФТ (rut)

# 177
Да и е честито! Да расте здрав и силен мъж малкия Самуил и само радост да им носи!

# 178
            Аз  искам да кажа ,че подкрепям момичетата във всичко казано. Peace
 Някой тук смята/ тя си знае коя е/ ,че влизам в темата само за сеира,което не е така.
 Това че не помагам на хора около себе си чрез форум,не означава че аз не подкрепям хора в нужда.А и винаги съм предпочитала да го правя анонимно,въпрос на личен избор. Peace
  Но на дамата ,която смята че търся само сеир,искам да кажа ,че сестра ми участва в благотворителна организация.Отделя доста от времето си,лишава семейството си и децата си от присъствието си,заделя от личните си финанси/при положение,че нейното ф.с не е мн.добро,и е на квартира/.Знам какво означава да лишиш децата си ,себе си за да помогнеш на друг.И накрая наистина е много обидно,да видиш как този човек се подиграва с твоята помощ,подиграва се на усилията които си положил,подиграва се на човещината ,която си проявил.Няма да изпадам  в подробности ,през колко трудности съм минала в живота си до тук,защото това си е лично мой проблем.И точно поради тази причина винаги съм помагала било с пари ,дрехи или др. на този когото преценя,че е имал нужда.Така че госпожо  , вие не хвърляйте обиди, още повече без да познавате хората. Peace
  Но ще следя ,която си тема поискам,и когато нещо не ми хареса,ще продължа да си казвам мнението.
 А който го дразни , просто да не чете, и нека продължава да помага на "Лъжливите"овчарчета. Peace
 Аз лично хвана ли някого в лъжа,спирам с помощта.

Честито бебче на мама Цоцоланка.Нека животът му бъде изпълнен със много здраве,любов и късмет!  bouquet

# 179

Аз лично хвана ли някого в лъжа,спирам с помощта.

подписвам се с 4 крайника Mr. Green щом е излъгно за едно ще се излъже и за друго.Мразя лъжата и не подкрепям никого,който е излъгал за каквото и да е.Бих приела извиненията,но не бих продължила да помагам

Общи условия

Активация на акаунт