помогнете

• 17 216
  • 207
  •   1
Отговори
# 180
лелеееееее, къв купон бил тук, пък аз да не знам.
що не свиркате бе.
почнах да подминавам този подфорум, ама пак ще наминавам. то голяма веселба.
аз точно мисля какъв бизнес да заформям, а то идеята ето я в тази тема. Joy
ще подходя обаче по-професионално. смятам да отворя магазин Wink
и тъй като повечето ме познавате и ми имате доверие, смятам, че бързо ще напредна......
що се карате на жената, открила е пазарна дупка.

аз пък баш за сеира влизам. нъцки.

# 181
  • София

Аз лично хвана ли някого в лъжа,спирам с помощта.

подписвам се с 4 крайника Mr. Green щом е излъгно за едно ще се излъже и за друго.Мразя лъжата и не подкрепям никого,който е излъгал за каквото и да е.Бих приела извиненията,но не бих продължила да помагам

Абсолютно си права,Юле! Hug Hug Hug

# 182
Тони, чета и не вярвам на очите си...
Какви ми ги разправяше на мен, какви си ги писала в другия форум.
Много се обърках, да знаеш.
Не съм никоя, за да те съдя, но държа да ти кажа, че ми стана обидно и отново се почувствах като глупачка.
Може пък и да съм такава, а? newsm78
Желая ти здраве!На теб, на децата ти и на мъжа ти, който само ти си знаеш какъв е и къде е. Mr. Green

# 183
Подкрепям Лара Крофт. Не съм чела назад много, а и не искам. Отдавна не пиша в темата, още от първите й страници....Знам много добре какво прави въпросната Антония...(даже не знам вече с какъв ник се подвизава тук) Аз лично също съм й помагала, ощетявайки истински нуждаещите се по този начин. Тогава не се доверих на хора като Рут, които ми казаха да внимавам с нея, за което съжалявам. От един край сме с Антония и е много лесно да разбера кой с какво се занимава.... Tired

# 184
интересно ми е, няма ли в българия възможност за съдебно преследване на измамници от този сорт. newsm78
имам приятел наказателен съдия, ще го попитам. крайно време е да престанат подобни измами.

# 185
  • на правилното място, в точното време
интересно ми е, няма ли в българия възможност за съдебно преследване на измамници от този сорт. newsm78
имам приятел наказателен съдия, ще го попитам. крайно време е да престанат подобни измами.

Скъпа ми приятелко, пак прочети какво си написала сама под ника си. Това е отговора на въпроса ти  Hug

# 186
Знам много добре какво прави въпросната Антония...(даже не знам вече с какъв ник се подвизава тук)
Е що не свиркаш, бе френд? Mr. Green

# 187
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
За едни маратонки стана голям проблем.
  как можа да го напишеш въобще?! Явно неосъзнаваш  Outta Joint  за какво иде реч....за едни маратонки  ooooh! ама само за маратонките ли се възмущават жените  Crossing Arms

Лил и аз запитах Тони на скайпа като и пуснах линкове ...да ми обясни какво става, защото едно ми пише,друго се вихри тука, макар , че за това другото и мене ме предупреждаваха още преди година  Thinking

# 188
Получих лс от едно момиче, което живее в чужбина и, което също е изпращало колети на Тони.
Но като е прочела темата, се е разочаровала. Sick

Лил и аз запитах Тони на скайпа като и пуснах линкове ...да ми обясни какво става, защото едно ми пише,друго се вихри тука, макар , че за това другото и мене ме предупреждаваха още преди година  Thinking
На мен вече не ми пише на скайпа... newsm78

# 189
Получих лс от едно момиче, което живее в чужбина и, което също е изпращало колети на Тони.
Но като е прочела темата, се е разочаровала. Sick

На мен вече не ми пише на скайпа... newsm78

Лили ти искаш да ти пише и да те лъже още ли, още колко трябва да те излъжат за да се усетиш
щом има нет и не им минава през акъла че може да го спрат и да си продадът компа за да хранят децата си, какво ви говори това, че децата не са им приоритет-защо трябва да са приоритет на някой друг

# 190
Лили ти искаш да ти пише и да те лъже още ли, още колко трябва да те излъжат за да се усетиш
Искам само да ми обясни.Тук!!!
За всичко, което ми е писала в скайпа.
Не ме е яд за това, че съм помагала с пари и дрехи, а заради лъжите...
Наистина ми се сгади от тази история.  Sick

# 191
  • на правилното място, в точното време
Лил  Hug
 Защо продължавате да пишете и да преживявате всичко. Каквото сте пратили, пратили....
В Библията се казва :"Хвърли хляба си по водите и ще го намериш след дни...."
Забравете за Антония и всички псевдонуждаещи се. Нека са ни за урок, но ако продължаваме да го преживяваме отново и отново, това тормози само нас.
  bouquet

# 192
Лил-ка, аз също съм пращала чувал с играчки.
Едно време намекнах за продаване на компютъра и спиране на нет-а,факт е, че има пари всеки месец за интернет....но бях изядена с парцалите от пишещите тук Peace от тогава не пиша в темата, но пък следя докъде ще стигне наглостта. Много е медена иначе, особено по телефона Tired....След цял чувал играчки искаше кукла Барби за момиченцето си....
На това аз му викам - "Дали на просяка краставица, той рекъл "Крива е" Tired

# 193
Не се хабете повече,подминете,достатъчно се каза и има кой да я съди.Вие сте направили добро и щом тя се подигра ще е за нейна сметка.Продължете напред и инвестирайте сили и чувства за когото заслужава,а такива съм сигурна има много...  bouquet

# 194
Защо обвинявате майчето?Направо съм потресена от помощта тук!Нали всичко и е дарено,защо се държи сметка за обувки!
Всички тук помагат,но искат постоянно някой да им благодари и да им мълчи за благодарност
Потресена съм Sick

Общи условия

Активация на акаунт