помогнете

• 17 253
  • 207
  •   1
Отговори
# 150
  • Пазарджик
Знаеш ли какво ще ти пожелая през Новата Година,както ти се възползва от добрите майки тук,така и от теб някой да се възползва ама два пъти толкова грозно.Да ти е честита Peace
Да ви се връща госпожо.Не съм се възползвала от никого.За едни маратонки стана голям проблем.Госпожо Julka Вие много се заяждате с нуждаещите се тук из форума.
Весела Нова Година ви пожелавам на всички!

# 151
Знаеш ли какво ще ти пожелая през Новата Година,както ти се възползва от добрите майки тук,така и от теб някой да се възползва ама два пъти толкова грозно.Да ти е честита Peace
Да ви се връща госпожо.Не съм се възползвала от никого.За едни маратонки стана голям проблем.Госпожо Julka Вие много се заяждате с нуждаещите се тук из форума.

ми да кво толкова сега едни маратонки Crossing Arms, Дени не се ядосвай виж сега тя милата гладна, бита нещастна ти и се караш за маратонките
ми не са и харесали, не бяха маркови дори и не може да ги продаде скъпо Whistling, тя милата има нужда от козметика че на 25г. изглежда зле за разлика от майка си на  която никой не дава 40г. много добре изглеждала жената

# 152

Бях си обещала да не ти обръщам внимание, но простотията ти преля чашата. За тези едни маратонки съм дала пари, неблагодарно същество такова.  За дрехите, които ти изпратих също. Отделила съм от времето си и от времето на приятелите ми, които ангажирах да ти помагат с неща за които също са дали средства. Защитавах те, когато всички те нападаха или и това забрави?

и понеже не си се възползвала:

дарения от майките от форум Благотворителност  и темата за МНОГОДЕТНИ майки за тони бонбони:
13 кг дрехи от една дарителка /запазвам името и в анонимност, но тя ми писа/

11 килограма дрехи за децата – МИТ –  нови якета

Чрез мен – два кашона бебешки дрешки, сладки

4 торби/Чували/  - чорапки, чорапогащници, блузки и дрешки за малкото дете - Пловдивски майки

2 торби/чували/тениски и няколко блузи с дълъг ръкав за голямото момче и едно панталонче, дрехи за бебето и

пижама за Антония от една майка от Испания

обувки за трите деца - сандали, маратонки и по  няколко зимни чифта обувки също от майката от Испания

Спално бельо за детето, бельо за децата, нови чорапогащници.

Легло, дюшек, чаршафи от Марина

1 кашон с играчки за децата, пъзели

Нови зимни обувки за двете големи деца, от Бомба самоделка

От Бомба самоделка – памперси, дрехи, играчки

Голям заплес – дрехи, обувки,маратонки за майката  и от още две нейни приятелки

Милена Трендафилова от Хасково -  якенца и зимни обувчици

Още една мама от темата за многодетните майки – дрехи

Веси – нови екипчета за двете по-големи деца и играчка за бебето
Майка от темата – памперси и козметика

Всичко, каквото ти се случва или пък няма да ти се случи си го заслужаваш. Повдига ми се от теб  Sick.

# 153

Бях си обещала да не ти обръщам внимание, но простотията ти преля чашата. За тези едни маратонки съм дала пари, неблагодарно същество такова.  За дрехите, които ти изпратих също. Отделила съм от времето си и от времето на приятелите ми, които ангажирах да ти помагат с неща за които също са дали средства. Защитавах те, когато всички те нападаха или и това забрави?

и понеже не си се възползвала:

дарения от майките от форум Благотворителност  и темата за МНОГОДЕТНИ майки за тони бонбони:
13 кг дрехи от една дарителка /запазвам името и в анонимност, но тя ми писа/

11 килограма дрехи за децата – МИТ –  нови якета

Чрез мен – два кашона бебешки дрешки, сладки

4 торби/Чували/  - чорапки, чорапогащници, блузки и дрешки за малкото дете - Пловдивски майки

2 торби/чували/тениски и няколко блузи с дълъг ръкав за голямото момче и едно панталонче, дрехи за бебето и

пижама за Антония от една майка от Испания

обувки за трите деца - сандали, маратонки и по  няколко зимни чифта обувки също от майката от Испания

Спално бельо за детето, бельо за децата, нови чорапогащници.

Легло, дюшек, чаршафи от Марина

1 кашон с играчки за децата, пъзели

Нови зимни обувки за двете големи деца, от Бомба самоделка

От Бомба самоделка – памперси, дрехи, играчки

Голям заплес – дрехи, обувки,маратонки за майката  и от още две нейни приятелки

Милена Трендафилова от Хасково -  якенца и зимни обувчици

Още една мама от темата за многодетните майки – дрехи

Веси – нови екипчета за двете по-големи деца и играчка за бебето
Майка от темата – памперси и козметика

Всичко, каквото ти се случва или пък няма да ти се случи си го заслужаваш. Повдига ми се от теб  Sick.
  Със цялата тази помощ,могат да се облекат поне десет деца.
  Много си нагла момиче,тпу и то в лицето #Cussing out
  Нали нямаше вече да пишеш тук?Явно ти търсиш дрязги,срама нямаш че си виновна пред тези момичета.Имаш наглостта да кълнеш в такъв свят ден? Sick

# 154
Момичета оставете темата да отиде там, където и е мястото. В архива и да остане в 2009г.
Пожелавам на всички момичета с големи сърца, само прекрасни неща през новата 2010г.

# 155
нека темата се заключи, всичко вече е казано

# 156
Здравейте, не знам дали, ме помните . Но аз ви молех за помощ, но ме изкарахте най богатата и лъжлива жена на света .Но немога да, не напиша колко ми е болно когато гледам .Как помагате на хора, които нямат толокова много нужда ,от нея .

# 157
Здравейте, не знам дали, ме помните . Но аз ви молех за помощ, но ме изкарахте най богатата и лъжлива жена на света .Но немога да, не напиша колко ми е болно когато гледам .Как помагате на хора, които нямат толокова много нужда ,от нея .

вие коя точно бяхте, тази дето е ходила в Гърция и сега не и давали помощи социалните, дето баща ви е в затвора за измама но вие пускате обяви и си давате мобилния телефон с оферти за дограма

казаха ви тогава спрете си нета и продайте компютъра, а и плазмата може да продадете hahaha
вие нали се ползвате със специални привилегии пред банката и те не си искат парите за кредита докато си намерите работа Joy Joy Joy Joy
вие като лъжете се увличате много, тук не сме фенове на сериалите и не може да ни излъжете
всяка една лъжкиня се хваща много лесно, има момичета навсякъде, някой от тях работят с социални грижи, НПО, РПУ  много е лесно по адреса ви да разберем защо като самотна майка не ви се отпускат помощи, коя е тази банка която ще ви чака 2г. докато почнете работа, и кой ще прави дограмата която предлагате

# 158
ЛАРА КРОФТ (rut) Много, ви моля да ме оставите ,да си живея живота спокоино.Никой не ви дава право ,да ме раследвате . Аз не съм ви искам помоща просто писах по темата .Спокойно ,няма да влизам повече във вашия форум ,щом е забранено .

# 159
ЛАРА КРОФТ (rut) Много, ви моля да ме оставите ,да си живея живота спокоино.Никой не ви дава право ,да ме раследвате . Аз не съм ви искам помоща просто писах по темата .Спокойно ,няма да влизам повече във вашия форум ,щом е забранено .

ми вие сама припомните за себе си, пак погледнах да нямам грешка но вие сте, на вас банката не ви иска пари по кредита докато почнете работа (с бебе на 6м.)  Joy Joy Joy а пък на въпросната Емко интернета беше обвързан нещо с банката, от там и го плащали  Joy Joy Joy 
тъкмо бях забравила че трябва да подсетя инспекторката в РПУ-то да ви провери Whistling

# 160
и тъй като днес е ден за реанимация след преяждането цяла нощ ето темата на Светла за да си направите изводите сами
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450593.0

# 161
Честита Нова Година момичета , бъдете живи и здрави и все така добри и да помагате винаги на точните хора   bouquet Даа...и в тази година няма да ни е скучно както виждам,почват да се появяват разни  " стари " нуждаещи се ,които започват с разбора на кого се е помагало.Абе Светлана , ти до днес да не си минала курс по правопис ,че нещо много правилно си почнала да пишеш ? Joy

# 162
... ЛЮБОВ Е - да раздаваш душата си без жал
 и мигом да забравиш
 Кому Какво си дал ......

ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ ДОБРОНАМЕРЕНИ ЖЕНИ !!!
ОПИТВАМ СЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ ВАШИТЕ РЕДИЦИ И ДАНО В БГ НАЙ- НАКРАЯ СЕ ОФОРМИ ЕДИН НЕЗАВИСИМ ПАРЛАМЕНТ ОТ ХОРА С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ И СЪРЦА ИЗПЪЛНЕНИ С ОБЩОЧОВЕШКА ЛЮБОВ  Hug

# 163
Ооо не скъпа,няма да ми се върне,връща се на такива като теб и много скоро ще разбереш.До тогава ако си ни забравила бързо ще си ни припомниш,че Бог забавя,но не забравя Mr. Green А относно това,че се заяждам...в тома ми е чара Mr. GreenКойто ме познава,знае що за човек съм,на теб е безмислено да обеснявам Peace

# 164
... ЛЮБОВ Е - да раздаваш душата си без жал
 и мигом да забравиш
 Кому Какво си дал ......

ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ ДОБРОНАМЕРЕНИ ЖЕНИ !!!
ОПИТВАМ СЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ ВАШИТЕ РЕДИЦИ И ДАНО В БГ НАЙ- НАКРАЯ СЕ ОФОРМИ ЕДИН НЕЗАВИСИМ ПАРЛАМЕНТ ОТ ХОРА С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ И СЪРЦА ИЗПЪЛНЕНИ С ОБЩОЧОВЕШКА ЛЮБОВ  Hug

newsm78 май шампанското ми е в повече и още не мога да се освестя, кво сега за паламента да не би да ни предлагате работа там Whistling

Общи условия

Активация на акаунт