Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо е важно да се нанесе крем под захарната глазура и какъв вид крем е най-подходящ?
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
Колко дълго издържат захарните покрития?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо е важно да се нанесе крем под захарната глазура и какъв вид крем е най-подходящ?
-
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Как да отрежете блат за торта и как да го сиропирате?
-
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?
......При първа възможност ще си купя необходимото от аптеката...а за сместа - водата ми бе 20 мл., защото все пак си намерих спринцовка от нурофен - детски, явно шоколада, независимо,че пише 100гр. е по-малко. Глюкозата ми бе гъста, чак твърда......
Или ако имаш step by step да го пуснеш
) . Ако става въпрос за него - ами то стои наистина по-рядко от обикновен пандишпан и много "въздушно" ( дано да разбра какво имам в предвид ).
.Маме няма да се плашиш и няма да се вързваш на Ванюша
- голяма работа е
. И има очи и на гърба - брои всяка китка до една на всяка една торта
и какво ли още не забелязва.Ванушка мила
- да сте живи и здрави и много обичани.Корни чакаме тортичка.Мамче а твоята е супер.Вярвам и вкусна 
на половинката.
Панделката много ми хареса отзад на роклята!
И да не почнеш да ми бройшправописните грешки-щото имам проблем с клавиатурата...